IS WHO FAH STRAY DEM TWO YAH DRAW WHEY?

5 thoughts on “IS WHO FAH STRAY DEM TWO YAH DRAW WHEY?

1. Den gal really kaylis mek dem mek appearance inna dem relationship.
    #kasimovement has started! #ediotsocalledwifeturnmatey hey gal if Yuh Eva gwan like Yuh wah tek Mi man mi mek him #usainkasiundayuhbumbo.. Have a bless day 🙂

2. When a bytch doesn’t have a mind of her own and she lacks the knowledge on how to spot a good man and cultivate a relationship, she will resort to relying on someone else’s judgement in order to make that decision. Men aren’t that scarce but the females still insist on sharing buddy and bragging about it, must be some misplaced latent lesbian desire.

3. Listen to me I don’t take careless man or stray dogs so don’t get brite unu no own ppl unu a chat off unu rass mouth…

4. None a unu knw we or what we do unu love f**g chat shut bout ppl…
    Me no f**k stray nor we no careless don’t chat bout what u don’t knw bout me…we cute Sexy and we no thrity a rass a week them broke inna me bar and me still Ave me money because me Ave a job me sister go school….f***g brite