IS WHICH DON MICHI DEH WID?

Hmid lol I had to share Michi are you afriad to show the don face,cause you know the don nuh want you,you was just him freak memba the whole a garden know bout you say you a one a bama t top freak stop size up cause the man nuh want you him stay good baby mother weh live a lizard town him wah,miesha everybody a talk bout a your mouth alone di man a use and you pussy weh nah no bottom cause a long time you a fuck from you eye deh a your knee u love talk bout every man weh you take wah you yes you damn right baby girl if you suck cockey suh good who wouldu wah yuh.

6 thoughts on “IS WHICH DON MICHI DEH WID?

1. Sender, shut yu fuk and stop baiting!
    You a try bait de person fi post de man face/name and DAMN WELL AND KNOW DAT A DEATH SENTENCE!

Guess no don/badman never draw fi yu or yu would know betta :cool

2. Well, wedda him wants her or not him still guh deh wid baby mother a lizard town and all. Baby mother a kiss him mouth after him probably tasted Michi hot oven, cause as him a Don him know she can’t talk dem tings. Ask prostitutes and call girls how men go downtown all the time pon dem even when dem know hundreds have been in dem before. Nuh cuss she, a him you fi cuss cause if him respected and loved him baby mother ten like Michi couldn’t meck him blink him yeyes.