INSTAGRAM PATROL RAT PATROLEE

0 thoughts on “INSTAGRAM PATROL RAT PATROLEE

1. Done har yes, these f**king instagram hoes have no class and ambition….couples years from now dem pussy nuh have any use to dem, f**king nose big like…

2. Yes anonymous !!
    Gyal nose big nuh bludcleet, tek up the whole of her face..
    The ppl them right fi a talk the things, The gyal don’t have no phucking ambition.
    A the ppl dem weh a fallow har pon IG and a boost har, bun me fi den u see .. Why fallow somebody n them no fallow back that mean them feel say them more than uno, b4 unno unfollow them and stop Mek them feel like them a star. A unno a give them the power fi feel so.
    Rant over.
    Bun the whole a them out.

3. y the f**k unu a mek the girl life bother unu.. unu need fi mind unu dam rass business.. if she wah f**k every day for clothes and shoes its her business worry bout unu dam self cho rass man

4. I think people are just annoyed by chicks like her who just f**k for clothes etc then come online to show off. It’s even worse when they have kids etc. Her stretch marks are awful and that’s why you never see her stomach in her pics but it’s easy to forget these things because she’s constantly trying to appear like some hot girl. Day after day these is a pic of her posing like it’s her job lol.

5. I never know that gyal have pikney until wha day. She can never post pic inna the house whe she live only clothes and boot. Never see she post say she goin work, school, nuttin constructive yet. What a wuckliss gyal, n gwaan like she cute wid her ugly bloodclaat self. A try hype pon Mona wen u Aneka a f**k the battyman Kareem Kareen is gay as f**k n that’s a fact. Aneka u still a use the chiney man money to mine Kareem.
    Shamiele u a the next idiot whe useless.
    Me say Met from dem can get over 100 like pon IG dem a the shit dem think dem a celebrity.

6. It is very sad how den nowadays hot gyal don’t try fuk fi go back a Skool open bizniz buy house buil house buy car or sumn other than buy clothes n Boot. Dem sick mi rass stomach…a fi unuh pussy Suh if unu waan Rev it out Rev it out but Rev it fi lastin tings like an education Suh unu can stop Rev it out one day n provide fi unu self…all di one shamiele she a follow Aneka n don’t even hav a rass bed…how u work dat out??? Go trust one a courts nuh…hot gyal fi have bed!…very sad