HOW LONG BULLY DEAD?

REALLY

Bully Ricardo Williams is a b*ch a him f**k up Cockburn pen him shoulda dead long time a him set up me friend tetty goose son pullu fe dead him lucky seh him never run ina tetty goose a NY because him never half bad like demm deh man deh little finger big up walldie him a the real don

22 thoughts on “HOW LONG BULLY DEAD?

1. Dwl Dah person yah is a real mascot! Bull Don dead how long n him just a send een that story yah?! It’s a potty fi you mister!!
    Unuh a big up broad face Waldie and him nuh give a shit bout unuh! Kmt

2. Ricardo ‘Bully’ Thomas (along with his brother, Kirk Thomas and Mampy Zeeks) was killed on July 1, 2009. Ricardo Williams??

3. Suck unuh madda a Delroy Hewitt an him Squad kill Bully an Mampy zeeks over La Roose an give Waldy a hype because him an Bully did a war fi Don ship.

1. Interesting, since the way they describe the killing, there were about 12 men with M16 rifles, which would indicate that they were police officers.

Police said a group of men entered the open-air club armed with M16 assault rifles. They reportedly posed as police officers and were embraced by some women who were at the venue, minutes before they opened fire at the five who were among patrons seated at the bar.

http://www.jamaicaobserver.com/news/154676_Four-killed-at-nightclub

Then again, they have a female teacher (Francine Douglas-Miller) and two men on murder charges for the incidence.

http://jamaica-gleaner.com/article/news/20150309/teacher-four-counts-murder-stand-trial-june-1

4. The way Waldie fraid a Bully a Delroy Hewitt Squad collect money an kill Bully cause bully did a get too powerful.

5. Waldie is No bad man a Bae gal pussy him suck an have some likkle waste man behind him, them soon kill him cause him nah deal wid the youth them a Pen good.

6. listen mi just glad dem a fix the rd lol d man dem a pen a realise say badness nah help dem youth….smh time sure flies big up kypoo…every dog have them day u livebythegun your goingto die bythe gun….rip bully n mampy zeeks informa penco

1. Penko a real pussy im sell out bully waldie a fool waldie cldnt sleep wen bully did alive bully a d real man fi pen one don till death rip bully mammpy kerk 13 an d rest a dawg dem she drop out Jeff paca jah fan jah knw nuff more.bully a real war head waldie nuh bad im only a act like wid im waste man squad bk a im wid im battty man police fren dem

7. Waldie poewrful in ja ryt now if youreally know wa gwaan ah JA right now you would know waldie ting certified….crow is waldie right hand movado all big dem up inna song… Fukk bully

8. Waldi and Tetty goose is no bad man , waldie run away for rape , make a lil money use it to control the waste man , how him a badman and can’t walk in Cockburn pen by himself , he is living in fear, money don’t make you bad , Tetty goose will do a thing , never badman then or now

9. Penco a informa a longtime him fi dead, a tru bitty an waldy a wull di peace mek man no start dead yet, longtime bully fi dead

10. F**k Waldie!! A di real Original Don Bully meck him even exist…. him fi dead long time, him is nothing but a betrayal scumbag. All him do a bring down Cockburn Penn…. a loyal dog don’t shit where him sleep.