HAPPY FRIDAY TO DI UNHAPPY LADIES

hi
MI WAA KNOW WHEN SOME A DI JAMAICAN WOMAN DEM A GUH STOP IT??UNNO A GO STOP? AS UNNO HEAR A MAN NAME RING 2/3 TIME UNNO IN PURSUIT OF HIM COCKEY AND DEN WHEN UNNO GET IT UNNO SHAME AND TEK DI VIDEO LIGHT A TALK BOUT WHO TIGHT BECAUSE UNNO KNOW DI MAN BUDDY SMALL AN IS REALLY A JOB FI KEEP IT INA UNNO HOLE…YES MAN BIG UP TO DI GOLIE DEM…WHEY HAFFI HAVE DI EXPERIENCE FI TEK A LIKKLE COCKEY AND MEK DI MAN DEM FEEL SO SPEESHOL… IS ALL DEM TINGS DEH MEK SOME A DI MAN DEM FEEL LIKE DEM A RUN DI PLACE AND DEM RUNNING ROUN DI PLACE PAN GOLIE SKILLZ…..ALL DI ONE WHEY DID A KAK UP HIM FOOT PAN DI BOX WHEY DAY BOUT HIM BUY BOXES AND A COCKIES HIM NEED FI BUY BECAUSE HIM AROUND TWO INCH SHORT….BUT DIS IS NOT ABOUT HIM…IS IS ABOUT DI DON IN JAMAICA
HAPPY FRIDAY TO DI DON ROUN A DI PEN…….WHEY LEXUS WIFE DID DEH WID HIM AND HIM ARCH ENEMY SAME TIME AND ANGEL WAS A TEK HIM FREN ROUN DI SAME TIME…….BIG HIM UP BECAUSE HIM TUN A FREQUENT TOPIC PAN DI PINK WALL AND MI NAH CALL NUH NAME! WHEY MI SEH? MI NAH CALL NUH NAME…………….. HAPPY FRIDAY TO DI DON WHEY HAPPY BECAUSE DI OOMAN DEM A PRETEND FI BE HAPPY INFRONT A HIM AND A CHAT BEHIND HIM BACK HOW HIM BUDDY LIKKLE…………….BIG HIM RITE UP BECAUSE ALL HIM EXES TELL EXES OF HIM EXES HOW FI MEK HIM FEEL GOOD DEM MEK ONE BAG A NOISE FI MEK HIM TINK HIM A GWAAN WID TINGS……AND DI COCKEY NAH BINGO……DEM SEH DI COCKEY LIKKLE IE LIKKLE IE LIKKLE SUH TELLLLLLLLLLL.. DEM HAFFI WONDER IF DI LENGTH A PART A DI CRITERIA FI BADNESS…HAPPY FRIDAY TO DI DON WID DI COCKEY WHEY NAH TOO TOO BUT IT A CUT OUT NUFF TRACKS AND ALL DI GYAL DEM A DO IS LAUGH BECAUSE DEM SAY WHEN HIM A DO DI TINGS HIM LOVE WATCH HIM TING A DO DI TINGS……..AS IF TO SEH IT REALLY A DUH DI TINGS……..HAPPY FRIDAY TO MR DOING IT BUT CANNOT REALLY DO IT……BECAUSE HE DOESNT HAVE WHAT TO DO IT WITH…HAPPY FRIDAY TO HIM BABY MADDA WHEY TIRED FI LEF HIM AND GO BACK BECAUSE EACH TIME SHE GO BACK SHE MUST BE WONDERING IF IT GROW WHEN SHE DID LEF LAST OR IF HAR MATE TIGHTER DAN SHE………HAPPY FRIDAY TO ALL DI LADIES WHO LOVE TO PRETEND DEM GEDDING IT AND DEM NOT GEDDING IT *cheese voice*…HAPPY FRIDAY TO HIM UNCLE/GOD FATHER……..WHEY DID DROP DUNG A WATER PARTY…BECAUSE A DI BLACK ANTS PILL…GOOD MORNING SIR…..MR LENT WIDOUT DI STRENT……… AND HAPPY FRIDAY AGEN TO MR STRENT WIDOUT DI LENT :travel

0 thoughts on “HAPPY FRIDAY TO DI UNHAPPY LADIES

1. Who else no sah lmaooooo “di buddy likkle ee likkle so till” my gawdddd if it’s anything I hate is a likkle buddy man

1. Ms Met yuh mek mi Friday Mawninggggg as I am sipping my ginger tea.
    Likkle buddy man dem running the place..aiye sahhh aiye sahhhhh
    Gud Mawninggg ***inna mi Sky Juice voice***

2. Me lost so till its a shame, I have NO idea who met a talk….LMAO. However the article hell a funny because of the patois in there.

3. Someting in d wata from Pen to Watahouse, nuff a di don dem, past n present suffer from likkle buddy syndrome. Dont kno if is bcuz dem have Indian in dem blood cuz is pare coolie did live round dem parts. Mi experience one a dem n meck mi tell u d man sweeeeear tings did a gwaan fi him teelie.
    When mi lef n him a argue wid mi, mi jus tell him d truth n him HATE mi fi lifeeeee. Mi tell him go watch couple blue movie wid black porn stars n him see real black man dick

1. Some a dem kno dem buddy small but cuz dollaz strang dem tink di oman dem a keep dem secret. Him did kno it small, if him like a brush him teeth n see mi a look pon him naked him lap him foot n lap unda di teelie, so u ongle see d top a him front. When it dead is like 2 inchs naah like, when it get up is like 5 inches or less. Still a laaf at d mental images of him and who luv trace like dem likkle buddy man ya

4. I are deading over here…Morning Met wha mek yuh bad suh? I caan manage in a di mawing yah. I too have mastered the skills of dealing with a little buddy. Mi did have one likke buddy man and mi did really check fi him so I decideth to look pass the buddy and got very creative…Him swear to the Master above sey him did a mash works..then one day mi hear him go sey “I don’t have a big d*%k but it’s the motion in the ocean and I be laying pipe” I nearly kin oba…I couldn’t hold the laugh in.
    Small willie wonkas big egos

5. A dont know when yuh aguh start behave yuhself enuh Metty, but a know its not anytime soon. Some a dem man deh well an know seh dem buddy likkle, enuh, but dem gooda a seh to demself mi cant have a likkle buddy and low self confidence, mi affi have a big ego fi carry off mi likkle tool, and d oman dem dis as bad a stroke dem ego and a oooh and aaah like dem a feel sinting, before dem draw fi a magazine and gwaan read.

6. One of my Aunt use to f*ck Willie Haggart and shi use to tell my mother that him buddy very likkle but shi fraid fi tell him :malu :ngakak
    All ‘wi’ affi duh is bawl and scream when dem a fling on the 2 incher and it mek dem self esteem grow bigger dan dem buddy.

1. True, mi hear sey Willie buddy did likkle fi real, anodda ting dem ever wild cuz dem constantly searching fi wha I doan kno or dem jus waan dem name out dey sey dem a gallis wid dem lil teelie. If gyal see dem have so much gyal dem run een……only to be disapponted when dem not packing but fraid fi talk
        AND BY DI WAY, D BUDDY ALSO SHRINK WID AGE.. F A C T!!!!

1. well if that’s di case mi glad mi neva buck di big man weh mi did deh widinna him younger days. Him have di biggest dick me eva si and he was in his late 50’s. people use toting he was my sugar daddy but di truth is, he was my COCKSMAN.

7. And JMG family unuh notice sey the likkle buddy man dem always a f*uck dung the place. Dem always claim sey dem have nuff gal and like Ms Met sey the gal dem tek the likkle buddy all holla and scream, den behind dem back the gal dem chatttt dem how the buddy dem likkle :maho . Mi nah tek nuh likkle buddy man, fi what, mi rather nuh f*ck.

1. yesssss they are friskier than the big hood man dem but we do understand…they are looking for a tighter fit

1. Search fi tighter fit, dats y nuff a dem luv f*ck off di lil school pickney dem as soon as dem start buss breast. Dutty insecure, buddy deficient perverts dem

8. Woooiiiii, this mek my morning, Met when u say cocky u mek it sound bigggg, call it like it really is, the name for the likkle buddy is teally, the woman them know them nah get no satisfaction, but true them want them name call say them deh wid the don, all when them punny a beat like drum, fi more pleasure, them wine and scream like them a feel something, when all them a feel a cool breeze from nutten, lwad, this sweet mi suh till :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

9. Lets not forget about di one dem wid di big things dem wid low battery charge. Di one dem weh need fi recharge after 1 or 2 mins. Di one dem weh big fi nothing. di one dem weh rip yu fi enter and caan ton pon yu long enough fi gi yu little pleasure wid di pain.

10. MET!!! Dah article yah almost have pee a mi ankle. Mej yuh bad suh pon di friday yah? Mek mi share mi liike experience,. Sun one yute weh did a pree mi fi a while, mi decide fi hang wid. We use to go eat, n hang out. mi all get suprise Mink coat drop off a mi yard when mi away on vacation. all manner a nice tings fi a couple months. one ting mi couldn’t tek a how him use to brag bout hpw him did a d best nuff gyal have an all a dat. (1st raas red flag). Afta a while mi a timk tuh mi self say him mussi know a ting ot two. Cauz im inna d marines, so him missi strong an yuse fi a put in hours. One day mi go a him house. Him well anxious fi get mi upstair (2nd fikin flag cuz ma weh sure a dem self know yu come ove fi sen on). METTTTT (sucks teeth), halla now dis girl cyan figure how d condom fit, but him puddung one piece a screaming how mi suh tight n how mi mek him come quick n how dis neva happen before. If mi coulda tek i back. i did waah queeze him throat till alld air aupply guh inna him eelie n swell it. KMRCT. three yrs aguh and dis red skin man still a call han a beg han a tell him him know mi fraid cause im knw he was mi best. If him neva inna d marines i beat d shit outta him. LOL

1. Morning Met…yah ride early?
        If de Don is related to the FOWL then him being a COCKs man inna him mind is only right :babyboy

11. dese germs stay wid big guns and live bullets yet they av no hood weh bloodclaat fire blank if any …
    where is kermit wen i need him de must cuz dis is none a mi bizniz,ctfu :cool

12. Me hear bout a few likkle buddy man them and them is very popular . Miss Met can i air them out. :ngakak

13. Waldy and him second, is the same, lol mi nah call the nedder one name, but all the hot gal from the neighbor wood know, likkle an nuh good, before u can count 1 2, and yuh don’t reach 3 the likkle sinting just puff and evaporate like smoke, we now bout uno biznis Mr. Don man, uno carry some big gun, but the other gun ina uno pants is none and void, not even worth quatty or shilling.

14. Them say English is very small , Makaveli as cute as him be , them say fe him likkle teelie always a drop out . And last but not least , loud mouth Nasheen the sound man , have likkle buddy .

1. MOREEEeeeee name plz, smaddy nuh too long mention Mappie, wi need a prappa list a name of who to avoid

2. Air dem out @ Anon 2:02 causen when di gal dem guh road and chat how dem buddy likkle bit, dem sey is big the gal dem hole big. Den dem move on the next gal, then the next-next-next and dem still claim sey is big the gal dem hole big. It”s almost always the self proclaimed so-called gallis dem have the itsy bitsy teeny buddy.

15. Mek I tek time eeeze outa dis since dem start call up people name.
    Good day Metters and Peepers.

1. Willie we say n we will bad n ruff it up nothing more n ded not less thanx but Willie mi know u nah carry likkle from a statement u meck di other day so mi nah look pon you.

16. Meetttttt…….yu a di ongle woman mi eveeerrrrrr hear seh dem straighten de benn outa curve buddy. To this day mi still DWRCLLLLLL when mi memba. An yu say it wid a strait face, not even a smile.

17. A who and who did a tighten up hole on this site????? Some a ask weh dem can get so and so and how to apply the substance!!! what was that for again??????????????

18. long time wi no chat! but mi still a do mi thing….the kids dem pass dem exams did well going off to high school so mi a sort dem out before mi leave again!

19. Good evening Miss Met what a topic wassyyyyyyyyyy!!! No sah I heard about dem yes. On a real small buddy man give the most problem, ina dem mind dem believe the tealie mek sense….SMH!!! a nuff fake moans reach dem… KMT!!!

20. As fe de likkle straw man. The owner fe pump it up and A & S roots wine in Jamaica. ( and you see whey him a sell). Noooooo buddy what so ever and love trail woman and beat dem. a nuh likkle run me run from lick because he know him ailment and always think me a f**k pon him and true him a did old murderer back in de days. Everyday me read observer a wait fe see if dem kill de likkle straw RASS. With a ailment like that and de matter if fact that he love put him hand pon people gal pickney. I can’t wait