GUN GYAL ON THE RUN

Yuh know how long shi a run up on dun from di police from shi shot di gal shi run wah on di police dem a look fi r on yuh now wah hurt di ppl dem most shi take di gal man now an a hype pon her.shi name bebay wanted by di denham town police shi a plan fi leave Jamaica an yuh know wah to ova di gal bby make shi dweet

felisha-Optimized

6 thoughts on “GUN GYAL ON THE RUN

1. Gal weh nuH fraid fi kill fi herrrrrzzzzz…. fooooolll now can’t sit in one seat to long. .,does it make sense. ..think about your actions before you mad head kick in

2. Shouldn’t you be giving all the above info to the police instead? You know where she frequent and what she plannin so yuh good

3. Met this real. West Street the girl come from weh Bebeh shot afa but the gun stick. Weh day the boy come, and a Bebe and him par str8. The next one neva know say Bebe and the bwoy deh.

Waynesha X Kaliyah Andrade with Maxine White and 10 others.
    February 24 ·
    Caay believe my life did not end.thank you lord.god as been on the job.thank you a lot.caay believe I get to tell my kids on families how much I love dem.on how god as been good.still caay believe. Mi have life. I’m bless
    LikeCommentShare

Waynesha X Kaliyah Andrade
    February 23 ·
    Mi know my god on mi pray soh them caay take mi life soh easy the gun stick god mi sah.mi have the best families in the world mi caay stop laugh
    LikeCommentShare
    12 people like this.
    Comments
    View 6 more comments
    Annita Page
    Annita Page Thank God the gun stuck.
    February 24 at 7:36am · Like · 3
    Shaketa Fret Dem
    Shaketa Fret Dem girl wat wrong wid u phn callin u frm last night till nw no answa
    February 24 at 12:43pm · Like
    Waynesha X Kaliyah Andrade It not working goodie Shaketa Fret Dem
    February 24 at 12:44pm · Like
    Shaketa Fret Dem
    Shaketa Fret Dem ok mi will inbox u
    February 24 at 12:47pm · Like

Waynesha X Kaliyah Andrade with Kaddy Smile.
    February 23 ·
    Bebay yuh a Facebook bad girl Yuh nuh bad Yuh mad everybody know a true mi a talk
    See Translation
    LikeCommentShare
    7 people like this.
    Comments
    View 8 more comments
    Waynesha X Kaliyah Andrade Yes Mon Annita Page
    See Translation
    February 23 at 4:57pm · Like
    Annita Page
    Annita Page Mi love all a unoo,how you ting mi and pimp and showie ago feel when we hear sey one a unoo get stab up or unoo dead .
    February 23 at 5:00pm · Like · 1
    Waynesha X Kaliyah Andrade Mi know shi talk bout mi baby on them tell mi an mi talk back on dem start.an it bring talking Annita Page
    February 23 at 5:03pm · Like
    Annita Page
    Annita Page Just let it end right there. A nuh jow it start but a how it ago end .when anybody come tell you anything tell them you dont want to hear anything. A nuh fraid yuh fraid .but you are the bigger one to walk away.
    February 23 at 5:06pm · Like