GIRLS WITH HIGH WAY 2000 CAPABILITIES

Den a how long Javana and Nino deh fi dem have matching tattoos. Javana u really caan tame yuh have a man did a give yuh everything a car a store dat none a yuh odda man dem did do and yuh dis him suh! Dem gyal nuh have NO Sense.
Now Miss Edel get over Kitt, the man Gone to him nice family inna Manhattan all of a sudden yuh deh Manhattan and next thing likkle gyal come out of big people affair what ever him or him baby mother choose fi do fi one anodda a nuh your business dem have a child togetha.
Now donkey face Kelly what a way yuh nuh stop run yuh mouth how yuh ago f$5k Mr Kitt fi wah? Is what him do you why yuh can tell people if yuh want yuh will let babylon deal wid him. Come tell we what a Gwaan
photo 1
photo 2
photo 3

0 thoughts on “GIRLS WITH HIGH WAY 2000 CAPABILITIES

1. Mi cant believe javana at all she was friend wid shamiele all a tek pics with di girl then di girl & nino lef & jav really go tek him nosahh a weh she come from man

1. But dont she did a deny say she and nico involved before so how now dem so involve that them get matching tats? Javana u low now

1. Met how u mean she low “now” anuh just now, and is put the man put har out ooooooo, but fair is fair Venal have him oman suh mi know Javana have the 2000 capabilities but d man, d man, d man a gwaan like him neva know a who him deh

1. maybe she too bareface with it ..she low now because di numbers really gone over the top and how can u be a fu–ker girl and nothing to show for it so much that man haffi put u out?shame pan dem

2. That’s so true met when i use to see her on the pink wall back in d days i use to say she young and a try look love or fame now more see she just love man bcuz this 1 dont have nothing to give her.him and her whoring a like so mayb they r perfect for each other

1. Remember a so she run ina Andy 5 star fi some months to..She go from man to woman , I don’t have no pity fi har agen man she disgusting

3. *scratch head* ahm????mi confuse,den javana left di man weh gi r di store fi smaddy weh caa gi har nothing/ or is the man weh give har di store left har? if suh, wah happen to di store now?

1. a never niki man it was jus a one night ting :ngakak but a mus a trend she too low man..all flippa she tek come on now she fi do beta

4. how much a fi him old gal dem have dem name pon store front? him did well and gi di gal di store bout…him just caa keep up wid har

1. As to what mi hear it was a use ting..him use she fi get customers she never have the store to herself neither the car

2. Russian
      Junior Gong
      Chris Martin
      Usain Bolt
      Di Stripper girl
      Flippa Mafia
      Andy5 star
      Bounty Killer
      Gyptian
      Venal
      Luton Shelton
      When mi remember di rest mi add dem

1. Met u know u too bad oh gawdddd man what a list, the car is definitely hers tho suh afta she mash up d benz d big head man mek she tooks out loan fi d car and him did a mek payments fi it, hope she can kip up d payments yah nung causen se dat big head man mean and wen him dun him seh meanness traittttt ooo

1. How that happen when she never have collateral fi tek it out and when it crash a because the man never waa fix it why it never go back pan di road..Riches mi wouldn’t normally comment but she get from bad to worse

5. Javana disgusting bad. Nasty bad. Y she fren the girl shamiele n den tek the gyal man. That boy ain’t got shit to give her. Mine she have a domething a gi whe mek she luv f**k suh. Mine that gyal sick enuh she jus up n down suh with man. But met it look like she all do her body. Jav ur a lost soul

6. Met, she opened a store wid a fren in york plaza wid bare china made goods, as fi the bmw that she crashed, Venal a drive range now. Shamele got a piece a beating fi nino and had to run fi cover. Dont mek kelly weh ugly like sin get to unnu

7. Ispy javana do the body right because she nay carve out suh. Javana dnt have anything to show from venal. Is very disgusting n low. What a gyal nasty. A which fren she open up store with a bet she n that fren nah go last long. Bet yuh dem aggo fall out because she will sleep with anybody man she come across. She move from fren to fren n dem all fall out because jav keep f**king the fren dem man. As to Kelly a who she a recruit now she did disappear off IG for a while but she back on it with her attention seeking self

8. javana has laid her big head man to shame, all him a damn whore, dem suh nasty kmt, him cocky probably full a bacteria kmt. like attract like anyways

9. suh di store a york plaza is not associated wid venal at all den? is which fren dat and a wonder if the fren have a man fi tek?

10. Russian
    Junior Gong
    Chris Martin
    Usain Bolt
    Di Stripper girl
    Flippa Mafia
    Andy5 star
    Bounty Killer
    Gyptian
    Venal
    Luton Shelton
    mi still a wait patiently pon di list fi finish, enuh..and please put it in order dwl

11. Rass mi Neva know say all the gong she tek….was it a relationship r just a f**k tho….god know javanna a the ultimate groupie

12. At the initial stage of the break up, Venal did a still promote the store that she opened in york plaza. But a good fi Venal think a likkle man warn him bout har, no but he was frighten fi the threesomes, yes the threesomes and freak assess so anything him get him fi tek!!!!

13. Ye javan hav a brandnew body!! Cause she nevva shape noweh near suh all of a sudden di waist disappear & di batty and hip dem spread weh

14. ok so after sleeping with these men what does javanna as to show thats the question i need answered bcuz those men should have all donated to her save a ho fund bcuz obviously that was the plan.kmt u got a car that u have to make payments on see yah now a now pussy selling ago tun up fi u just fi maintain that dumb bitch

15. Welp….I dont know her personally *Jav* but suh much people cah tell the same lie on you. I heard that *sips ice tea* that venal has poor cocky management and can’t f**k and as for her she has herpes. It nuh mek nuh sense dem try fi ” delete her hoe-ness” she doesnt care and will never care. Met I have some tea and need some info bout a prominent socialite cause unno tink she settle dung and a behave but she a bad same way.

16. javana a the worst f**ka gyal mi eva see. F**k and nah collect nutten. she f**k the hottest man den and nutten to show. Her pussy must infested the amount of man she teck. She friend gyals to get closer to their men. real ol whore and not ten to show.
    YESS!!! she do her bottom and her breast. notice how she looks way different from before. She well curvier now with big ass bottom.
    The other day she did a f**k Adonia and usain bolt at the same time. I think she’s still f**king Bolt and memba Bolt and Chris Martin a best friend.
    Adoina woman Kim found texts in his phone from Javana how him fi come f**k her.
    thats why kim and donia did break up the other day.
    Notice you don’t see javana and kim parring again!!!
    FRIENDS OF JAVANA BEWARE, she friend you to f**k yuh man!!! she and Kim was good friends all at her birthday party last year. I don’t know what to class this gyal as. She worst than a hoe.
    I heard Venal never so good with the freaky thing because she love anal and venal neva a f**k her good mi hear. his sex wasn’t wat she used to. That why she run gone teck Nino because dem say if Nino ever give you a suckings. yuh buss every gyal ass for him. him freakiness tun d f**k up!! and Javana a the queen of freak. she love anal bad bad bad!!! Andy 5star used to f**k her in her ass..

17. Well maybe she did get money but she use it nd do her breast and bottom btw a which part she go do her bottom tho cuz it seems like a doctor deh a jamaica a do booty shots cuz is a bunch a so call hot girls mi see a yard weh neva hav batty before well cock up now

1. He is sucking the fat from their stomach and inserting it in their ass and hips. They do it in LA, ATL, FL, NY and all the popular states. Now them reach a Jamaica with it so every groupie ago have curved out cocoa cola bottle shape fi 2015 and beyond. No more little breast, flat batty or straight gal. lol

18. Scammer Andrea have the doctor come down from New York. the whole a d so called hot gyals and groupies do breast n batty. I don’t know if him do Javana own but hers was well done. A now she gonna f**k dung d place.
    Met you need to post the clothes that she wear to Sandz. her man nino party. She was practically naked. Ass, pussy and bottom out a door. You don’t see her on Instagram everyday advertising for a new sponsor. venal was blinded in love with whore. he learns the hard way. LOL ol idiot. he knew Javana was a whore before picking her up. Remember when he was with Ramesh babymother, he and Javana did a secretly f**k and Javana and her was BEST FRIEND!!!!
    Even her friend Kameisa fierce fashion and her are NO LONGER FRIENDS.
    She parring with new friends now but you soon den follow out aft a she f**k den man.

19. People calm down back in the day ppl use to say pictures dont lie but we are living in a brand new era where all pictures do is LIE javana did not do no surgery the only surgery she do is the plastic surgery app that u download and make yourself look shapey yes i have noticed because i follow her and I too use the app so I know what to look for in peoples pictures she isnt the only one who use it I can buss nuff ppl bubble but we talkin bout her now so i wont! Where she must get money to batty n breast her boobs are still very small and normal so i dont see where she do her breast she never shape bad before she literally enhanced her shape with the app its all an illusion ! Saw her being a hoe at sandz dont she have a kid? tf was she wearing? Idk what to say about the NINO situation seems she like those types what happen to buckmanflex?
    Happy New Year Met.

20. That list is lengthy met but you forgot BUCKMANN FLEXX from greenwich farm weh finally get visa and move gone a LA i coulda swore this chick was from MOBAY no?

21. Mi rass a which rass app that cuz her body tun up no bloodcloth no-homo lol…she a whore still but her body look damn good I highly doubt thats ann app

22. Im not asking you, I’m telling you Javana did surgey. I see javana everyday. I live in Jamaica. Met need to post a before and after of javana. How you mean where she must get money? why yuh think she have pussy? Where do you think the rest a gyal dem a HWT get money?? HWT full up a pure injected batty, boob job and suck out belly. den don’t have to go to America to do their surgeries. We have a lot of certified plastic surgeons in Jamaica that works at Ripon Rd, seymour Park right in kingston. a long time yuh nuh come a JA it seems.

1. I AM AWARE OF THE PLASTIC SURGERIES BEING DONE IN JAMAICA FOR AS LITTLE AS 4000 US 3000 US I AM AWARE BUT I ALSO SAW JAVANA AT SANDZ AND HER BELLY ISNT NEARLY AS FLAT AS HER PICTURES KIZZY THERE IS AN APP FOR EVERYTHING MEMBER THAT ! I COME TO JAMAICA VERYYYY OFTEN ! IM AWARE OF EVERYTHING THAT GOES DOWN IN JAMDOWN NOTHING OUT OF THE ORDINARY LMFAOOO

23. WHY CANT SHE N NINO BE JUST FRENZ, JUST LIKE ANEKA AND KAREEM ARE JUST FRENZ?????????THE SAME PICTURES ANEKA TAKE WITH KAREEM ARE THE SAME ONES J TAKE WITH NINO…THEY CAN JUST BE FRENZ BUT BCUZ PPL ASSUMING THINGS THEY GO ALONG WITH THE FLOW….ARGGGGGHHHH, ……

24. Javana and no man cah be friends. Either she a f**k dem or used to f**k dem. Javana love freakiness bad bad, the nasty kind of freakiness and so does Nino, so its a love match. venal was poor in that dept, thats why him get all kind a bun. Which Aneka, the former stripper? who teck man, woman, child ,dog pig ,goat etc Plz that bitch dun f**k kareem already. yuh gwan like Javana or Aneeka a huh gyal that play hard to get!! den easy like Sunday morning. Right now mi know one butch that f**king Aneeka. plz!!!!

25. Well Dr. Arscott been doing his thing ohhhh all Doneisha loud do batty,lisa do batty from 2020 the whole a dem soon sick dun yah all dog a do batty and breast, doneidha shoulda straighten her knock knees though….Annelisa yuh need fi do it and a voice transplant, cah yuh voice rustyyyy bad

26. lawd jesas all mi ask javanna is to show mi d house title the car title and d pension plan that har crotches get har.an har dutty minions better nuh come tell mi bout store bcuz selling ali express tings at ridiculous prices isn’t. cum f**kerella cum drop ur pussy facts and asset sheet. and no mi no grudge u fi face and shape.NB*i recommend a facial and for u to drink plenty water that make up free pick showing that u have a not so hot gal skin

27. Javanah is one of the hottest and prettiest girl in Jamaica, but so is Har pussy it can’t cool. . Gal wah mek u f**k so much. She fi go f**k fi jamaica Olympics. Bitch u better start f**k some well established business man. From she first get feature pon JMG it’s never nothing good the mount a man we u tek. I wonder if it make u feel more of a woman wen u f**k you fren demand man. Poor thing.
    I was wondering why she and Kimberly Meagan nun par again.. wooooie javanah u pussy gi u Trouble. YO I Really F**K The Girl Man After U All Up Inna THE Girl Pics AND A Comment!!!! U sick stomach. I always wonder y u can’t keep fren u have no fren not one. Weh Kamesha, Weh Davi, Weh Nicki u hole leave u frees my girl. I guess your pussy a really your best friend

28. This person who saying is an app u need to check again! I’ve seen her of late and her waist to ass ratio is very very different from what i know as u looknat her u see that its not real! I remember when she started gaining weight she still never shape suh! Her belly did big n her batty did still flat! Now her waist look like its 24 inch with no fat whatosoeva and di battey round and cock out but di battey more look like the fat transfer ones not the injections

29. Pussy mel fi f**k. Why yuh all watching this young girl pussy? I thimk yuh all envy the girl. Get a life bitches.

30. @anymous 7:51 show me the crotches facts and asset sheet and spwe will have something to grudge for.gtfoh unno quick fi run come chat bout ppl a watch if she nuh lock her leg she will be a public health issue and that is my business.bitches be doing all these surgeries and wont visit the dentist.u stupid little thot some much man run through u like a bbc portmore toll and u nuh have not 1 thing fi show met remember she did a walk a talk bout man a dubai bitch u nuh fi a mek car payments u shoulda have a f**kin car mart

31. Jealous anon 7:51 I think the ppl should just say in the famous quote for the week ” Javana clit has left her body and not even money can buy her a new pu$&y…..who wants a list so long GTFOH

32. Ya’ll ain’t never lie, Kimerberly/ aidonia baby Mada delete every last pic of funky f**ky javana from off har page, damn girl manage your vaginal better. Is one f**k really worth being fren with ppl cause no man nah leff them woman for u they just f**k you and sit with dem ooman and laugh at u. U look like the biggest pass round donkey Inna jamaica.
    You dont think the reason the man f**k u and very well and know u and Kimberly was fren is because word round the 14 parish is that u EASY..your just a f**k

33. Some a dem need fi stop hype some a dem boy ya Met. Kelly stalk kitt and di world know dat. No matter weh nuhbody seh kitt nah stap f$&k blackaniesta filtah queen , tek ar tings n will never own ar. A so she tek set pon Rory n him duck it. Javana cyaa tame. But some man fi show dem woman more respect, a big dis dat to Kim fi Adonia go f**k Jav. Go f**k some outta port gyal

34. mi just a wonder if mi never get mi “pussy manual”? omg unnu tap it now man, the poor child obviously needs help..she is vulnerable to men, she is searching for love and not these men money,something obviously went wrong somewhere in her life..These men constantly takes advantage of her, none of these men are saints, she just happen to be vulnerable to these creatures. don’t sit and slaughter her no more..instead lets pray for her that she reads her pussy manual with more understanding.

35. Aneka a dogshit … she a cuss ppl bout how dem fi step up dem pussy game .. all Aneka duh a walk n f**k fi buy clothes shi need fi tek har pickney from whoever a keep him n spend likkle time wid him ole whore … Jav yuh case sad like bloodclaat funeral … Shamie did a gwaan like shi waah play wife role wid Nino dem bwoy deh nuh waah nuhbody but a “hype hot “man dem want

1. That boy is far from hot. Maybe hype; but hot no! I don’t know what unu call hot, I see bisexual and freak all over that boy.

36. @yostar i think so too or something similar like an absent puppa. but whatever the situation is slaughtering her is not the answer. good God man, she have feelings too enuh, i only pray she not reading these comments. You guys don’t see, this is the only life she knows. Someone fcuked this child up from a tender age. And to the person who sends this story in, i only hope your life is scotch-free and that u are in good standing and not a damn closet whore, cause alot of you exist but are private. To Javana if you are reading this, get some therapy or something. I Cant tell you how to live your life but its not looking pretty from where i am standing. You are a beautiful girl.

37. Baby girl get a visa come Farrin and do porn. U will get weh u pussy deserve. Cause all this waste f**king fi nuttun nuh mek sense. Mek u f**k dem count porn star mek nuffi money and since u nuh partial who get u hole porn it is

38. Agreed with @highheels all these girls and boys these days are about the hype.All sharing the same disease as they continue to have unprotected sex with each other and everyone they meet oral to be included. Values are of no more. Its all about clothes,hype and party. Remember some of you have kids involved and retribution is a hell of a thing. Girls again men aguhh tell you all the nicest things in the world fi get what them want.Grow some ambition learn to love yall self. Thats the greatest love. Aneeka i wish you coudda do something better with you life than walking naked. Jav hunny you need to fast and pray no man on earth can give you what you truly need. Learn to love and value yourself. Kelly and Edel havin a fit over a young boy that clearly kno where him priorities lies,as di sender sehh wid him family. Unnu move on wid unnu life man stop stalkin di boii and then talk bad behind him back.Kelly yuh have a gyal pickney enuh!!!! And for all these likkle boiii wehh a guh roun a use ppl gyal pickney god naa sleep unnu day a cum!!!!

39. well NINO put up song seh him never beg nobody fi watch di kitty if dem seh 6 man guh deh him wa mek 7 BAP BAP!!! unu miss it last night on IG? i guess its da new thot anthem by dextadaps