FRETTY SEH H&M TO HAR TING AND THIN OUT HAIR SIDE TO HAR EDGES

FRETTY-Optimized
DI SENDER WAP WAP-Sausage foot/porridge foot fretty you can’t done nobody inna H&M and ah talk bout exclusive you don’t better dan nobody tek several seats!!! A nuh saks, lord and Taylor or Bloomingdales fretty !!!’from yuh start bleach yuh gwan like ya smaddy move yuh BBC and Gweh !you don’t better than no one yuh big pu**y friend anuh nobody who cares !

0 thoughts on “FRETTY SEH H&M TO HAR TING AND THIN OUT HAIR SIDE TO HAR EDGES

1. That is a totally cute outfit but Fretty, memba seh H&M commeen like Forever 21 suh when ya brag bout dem stores deh it come across as if yuh nuh use tuh nutten…mi not saying anything wrong wid cheap ah clean clothes dem cause ah dat tuh mi ting sometimes, but when you leave the door open for criticism, that is exactly what ago happen…you is not ah bad looking lady all natural, but I think the person was recommending that yuh coulda slap wa nice likkle bun pa yuh head top fe accentuate the necklace fe geet ah more ecclectic look, etc.etc….Fretty, it woulda nice if the day come when T.J.Maxx and Marshalls open online shopping cause ah den yuh woulda know what cheap n’ clean good clothes is…

2. Foreign people muss memba H&M is nutten to we but to Jamaica ppl a nuff cause the dollar to cents ratio is completely different so while we a step pon H&M dem cherish it
    I think Fretty a fret out the sender mind and Fretty style a beat dem I think she looks cute!!!!!!!

3. One big waste of post fretty must worry about her pumpum cause bare man a dead all battyman fretty f**k so fretty herself a fret! Met you have time a post them the whole lot a them a dancehall parry what not going nowhere! Only Kelly have a degree she might a bad but respect to her! Brains over Beauty fretty a so we want see you make it to. Every minute you a argue with somebody you no know how to shut you mouth and ignore people? Surprise we man!

4. Sender go find something valid to do with your time please while yu a worry bout colthes coackroach anybody weh know Fretty can testify colthes a di least a har problem and when yu a talk bout name drumma roach nuh start dah summi deh, send eeh yu closet mek we see weh name in deh nuh? H&M a top brand an mi live a foriegn, a qualification a Fretty problem suh she caan come own titles, a colthes a your problem get a life, mi say mi a guh easy enuh but unu really waan start mi, Met run dem dog shit yah nuh man, dem story just lame, Den dis mek sense??? badmine :hoax2 a get di best a dem

5. Sender It obvious Fretty a beat yu like slave, yu story lame bad, weh di bloodclaat weh yu know bout clothes and name, cockroach bout Marshall and T.J Max yu caan compare dem store deh wid good good H&M yu afi search dem store deh most time fi fine a outfit in case yu nuh know ask any fashion guru/ fashion icon H&M a top store Duppy bat unu like nuff up unu self ina bloodclaat good ppl business yu a talk bout name send een yu closet if yu want di name thing start, Rat bat anybody weh Know Fretty know it caan be clothes problem, suh nuh try dat, we know she a beat yu but yu affi come beta dan dat, Fretty problem a fi finish di degree suh she can own titles, clothes??? a weh di bloodclaat duh some low life bitch??? fail fi believe gyal still a worship clothes in dis time an age caan see say yu a just come, ask jhon public day likkle girl deh spoil from birth to bloodclaat

6. Sender beta har foot come like sausage and porridge cas all a di hole dem pon yu a sausage an porridge so yu would know di comparison best, yu talk bout store weh yu nuh own nut thing outa she a beat yu bad mek yu just a take note a weh she a wear, bwoy jealousy caan mek bitches like you furious, Colthes a di least a Fretty problem your a common hater and that’s obvious cas dah story yah nuh mek sense, whatever it was she did a wear she look good ina it an a dat a kill unu, a nuh Colthes time now dat played out mek we try ambition, qualifications, titles, bank balance and mi cuda go on, but caan see yu a just come, for di bloodclaat records H&M a one a di biggest brand right now mascot

7. Guh learn how to spell clothes bitch take several seats YOU dunce like BAT!! NOTHING NUH WRONG BOUT H & M BUT NUH TRY DONE PEOPLE AND AH TALK BOUT H & M BECAUSE CLOTHES IN DEH PAN SALE COST UP TO $8-$14 YOU AH TRY COVER YOUR FRIEND ASS BITCH LEARN HOW TO READ/WRITE SPELL!! NO ONE EVER SAID CLOTHES WAS HER PROBLEM ON TO THE NEXT TOPIC YOU BITCHES MAD/ARGUMENTIVE/DEPRESSED OVER FRETTY AND SOMEONE MENTIONING H&M ANUH NOTHING IN FOREIGN IT CHEAP AND IF THE FRACK OR TOP CAN’T FIT DEN AH SUH! IGNORANT BITCHES AH JUMP FI FRETTY WEH PROLLY NUH GIVE 2 RASS F**K BOUT DEM! FOR YOUR INFORMATION MARSHALLS AND TJ MAXX CARRY RALPH LAUREN,CALVIN KLEIN,BETSY JOHNSON, FRENCH CONNECTION,ETC, ETC! IT NUH COST $7-$10 DOLLARS! WE’VE BEEN TO COLLEGE IT’S WHO GRADUATE MATTERS!! MI DONE ON TO NEXT TOPIC FRETTY AND FRETTERS GOOD NIGHT HEHEHE!

8. Goodie error caan come people a type fast, in all weh write Clothes nuh spell good yu a bawl out bout dunce, yu educated!!! yu naw nuh studies a gwaan , how yu fine time fi Fretty an har cheap H&M clothes it look good pon har, yu an yu fren dem kill unu bloodclaat selves, if unu tek time out a unu sad life fi throw har pon pink wall it clear she a beat unu bad, H&M cheap goes to show a nuh weh yu wear a how yu wear it, an mi nuh response bout TJ MAX are MARSHALL A H&M deh worldwide a it di world a talk bout, dem brand deh yu mention prove yu just a come guh google top designers, an for di records I never said college I said UNIVERSITY Fretty nah stop beat unu ina har cheap H&M clothes dem as weh mi say unu like it drink Acid

9. mek fretty gweh, nothing nah gwan fi har cause the muma man gone a prison. So the money stop. The muma deh England mash up n whore down the place until the man recycle her. She a one whore. Fretty where har muma wear n lef. The two a them foot big like. The muma a clutcher too. Fretty why u cannot go England!! Singing

10. mek fretty gweh, nothing nah gwan fi har cause the muma man gone a prison. So the money stop. The muma deh England mash up n whore down the place until the man recycle her. She a one whore. Fretty where har muma wear n lef. The two a them foot big like. The muma a clutcher too. Fretty why u cannot go England!! Singing

11. Fretty cah hype pon huh body, fretty nah go nuh utech a mi fi tell unno bout it. The two pic she put up bout at school a friend d gal go look fa, she a run bk a di two biggest battyman romeo n bimmakid fi a hype n likkle cloths n money n fi dem buss har Inna d lesbian camp. Unno huh see she nuh too Inna dance again cause d mada hype drop a england so only pretty rent money she can send, she cah afford utech fee