FLEXED CLOTHES

So met look how whoring Diamond done shan shan wa night ya pon ig and english doll she whe fava any bl***t donkey under the post a laugh and it look like say true diamond never mek d post stay long pon ig cu she kno shan shan woulda done her so she delete it and its like shan shan nu hear bout it dwl now look pon hypocrit dutty wanna be doll unda diamond post a laugh afta d gal and see d shan shan now post her up fi her bday today and she unda it bout thanks sis… dem gal ya gud nu bl*****ttt a call d gal sis when she a laugh afta d gal wid diamond dwrcl nelle upsetter she a d next one all wen she de a foreign a f**k the rasta boy from simple flexx she still live fi borrow clothes smh saddddd

shan

12 thoughts on “FLEXED CLOTHES

1. Dwl!! Suh Shan Shan nah no fren coulda message har wid a screen shot ??? Wat an embarassment, wat a disgrace.
    Shan Shan nuff and mix up fi true.

2. U know how long me want done long breast English doll. F***g mawga gal love wear things wid har long breast them n it don’t look good. After she did a wear dd_goodlyfe wig the other day bitch can’t chat to me. But that long breast gal English doll somebody soon box her dung fi go keep quiet.diva star she go Connecticut d other day Mek d man a f**k her in her ass. And the boy is a married man to rass

3. But why Diamond a kill up herself and is Big dawg a confirm say dem f**k . Wonder if she stop f**k Chico oxyclean and Bag white

4. Nelle upsetta stay bad inna farrin. Walk and f**k like dog shi a f**k the boy inna simple flexx and did a f**k his fren, gal shape bad nuh bloodclaat before shi nuh luk a stay inna merica big waste gal. Met mi waan know a what went wrong mek har bestie Krissi nah use har mi lol krissi a par wid javana a whore dung USA together

5. Big Dawg a f*#k everyone a dem port more gal deh apparently. Him have money or supm ? Nuh him did a f*&k Kema wah day n it luk like him cut pan har mi c she write a bag a tings wah day pan snap n mi know a him she a dun. As fi English Doll she sick or supm she neva luk good yet and Diamond dem doh like her or else dem wouldn’t mek she guh road stay bad suh. Diva Star where do u work mam ? What do u have ? Why do u think ppl badmind u ? Di whole a star girl dem live fi clothes n shoes. Mi glad Ashley cut leff all a unu gal luk nice n clean like supm a gwaan fi har

6. doll say she dont give a f**k what unnu want to say #her IG caption…the thing is doll is a big hiprocrit and don’t even know that they all chat her too and don’t like her…the same way diamond do shanshan, doll your day coming cause they all tired of you an you a get too hype and nuff.
    When doll take group pics with dd and divastar etc diamond would post all the pics that doll not in first and little after she post doll and caption it how she would die if her pic never post.doll open you yiy u dont see you dont blend in,u always look dirty,u kneecup need a piece of sandpaper,u breast them need two big building block to lift them up,cause u can’t afford food muchless surgery…
    You reach on pink wall now you think you hot.every time you come here nobody has nothing good to say about you and yet instead you use the comments to change into a better person you swear you a celebrity.
    How you feel now that david5star drop you and Georgiahenessy like hot bread, after all that excitement and competing none of you end up with him..him gone look other victims to make a fool of themselves again…

7. Anonymous 7:41 if krissi did a whore dun USA how it a bother you so bad?!?
    A bet you don’t even look as great & can dress as her.Gweh you can’t walk in her heels & clothes..
    kmt unuh need a life & standard high like Krissi. unuh just bc jealous because she a live the life all a unuh dream of she don’t need to sit & wait on a gal wear & left clothes she’s f#*kng independent & a that a mad unuh. Me friend well happy her boo a spend on her the real way plus she have her hair business n she in a Lil nice job kmt she no have to sex down usa get your story right.!!! It hurt unuh because no man name na call call on her. Also It looks like you did want Inna her circle but krissi nah use you.S unuh mada!! Unuh johncrow hating on her for what?? She slay,she in her nice job, not to mention she bright & have her education, her baby well taken care of,unuh Man,babyfada,husband want her & she live where nuff a unuh can’t go.KRISSII no stop mad them on ig goodie!!! Everyday you fi drop a pic & make them gal check in a rehab #krissii a the hottest Inna this javana them behind

8. english doll need a mother’s love, her mom abandoned her in the renking one bedroom with her little brother they often time have little or no food so she have to look it and the bredda him come like a big fish,i was shocked to see her trying to match up to georgia thats doing better than her,dirty lisa take her and have her as her personal sucker vice versa, two a dem look dirty, lisa (CAS) black till she shine wah scour ,david have them a lick out him batty and a suck off him cocky fi a bottle when them go party a night time,lisa is a real messy girl her baby dad hate her like poison, doll neva pick a betta gal to be her “chigga finger baby”

9. poor english doll need a mother’s love, her mom abandoned her in the renking one bedroom with her little brother they often time have little or no food so she have to look it and the bredda him come like a big fish,i was shocked to see her trying to match up to georgia thats doing better than her,dirty lisa take her and have her as her personal sucker vice versa, two a dem look dirty, lisa (CAS) black till she shine wah scour ,david have them a lick out him batty and a suck off him cocky fi a bottle when them go party a night time,lisa is a real messy girl her baby dad hate her like poison, doll neva pick a betta gal to be her “chigga finger baby”

10. @anonymous is georgiaHennessy leave nasty David when she find out about hasty doll and the hasty life David a live uno leave the rass gal name now man she nuh know or want to know uno, mi fren know she and doll nuh in a no class so mi fren left the nasty bowy, uno talk bout something else man like stay bad Lisa cas and how she want some clothes she doll har muma weh live wed the two man them and hsr stay bad sister ellisa weh no man want woooiiee add this this to her little brother weh a help David f**k English doll there you go I just gave you a story @anonymous bye boo