FLABBA PART 2

Mi like who say dah comment deh bout lisa f**k flabba from Angie and now poochie f**k flabba from lisa it is so tru….. flabba yaah di next one to enuh dem chat yuh everyday and yuh still hitch up round dem kmt….. Fren r no BBC Fren yuh fi move from deh suh and LISA AM COMING FOR YOU BI*CH!!!!!! EVERYBODY KNOWS THERES NOTHING WRONG BEING A BIT FREAKY WID YUH PERSONAL MAN BUT SADAMITE LISA YUH PASS FREAKY, YUH F**K ANYTHING FI GET DOLLAZ CAUSE YUH HUNGRY NUH BBC!!!!! DID LIKE YUH AT FIRST BUT MI GET FI UNDERSTAND YUH F**KED UP WAYS BUT MI JUST A GWAN COOL CAUSE AM JUST GETTING STARTED!!!!!! OH AND REMEMBER YUH F**K MOST OF 5star YUTE DEM… AND DEN NOW YOU AND FLABBA DEH FI SO LONG AND YOU DUPPY DUNCE HEAD GYAL REALLY MEK HIM GET PICKNEY OUT A ROAD….. YUH MAN DOE RATE YUH BUT LOOK HOW SHE AGO RUN COMPETITION NOW FI MEK FLABBA BREED R TO!

Gwan yaah gully bat Gwan guh fi yuh man him 4th child!!!!

11 thoughts on “FLABBA PART 2

1. Suck yuh madda senda yuh nuh knw ntn weh a gwan and of u think yuh bad come fi Lisa everybody know Lisa address so weh u a wait pan sad ass bitch

2. unu bad eeehhh…dwl…the amount a lick u lick poochie an she still tek u man…the amount a badness unnu push and u man still breed the gyal weh unnu say nuh look good…nobody is sad like Lisa right now…nobody….although is there for the meals..u still sad asf miss bad gyal Lisa…

1. Big idiot gal a u same one write deh post yah but guess wa who sad like pouchi Weh a hurt and stress in hat pregnancy cuz all she go breed for flabba him still na leff Lisa fi love or money uno sound like idiot…. Pouchi why u nuh tell the ppl them sey a nuff sleep like night u get cuz u know flabba in a Lisa arms big idiot gal u nuh hear the saying Pickney nuh hold man you dumb bitch

3. Dwrcl but ketch flabba dabba to nuh wid him cleft lip Kmt mouth lean like Sunday school boot. Angie a you write this it is obvious. You tried to shine the spotlight on the other two women but I see your doing all over this. It still hurts that he left you but Mek him gwaan flabba is no good. Next time nuh hype over no man them will shame yuh

4. You know what i find real funny is that all these dumb girls where at his birthday party lisa, angie and poochie and he only took pic with poochie. I know for a fact his mom can’t stand lisa and if the mother don’t like you it won’t work. Lisa love hype she tired to have it out with angie on fb over the kids and got shout down. Angie will never let you be step mom to her kids or be around them. Poochie was the 1 that accompanied him to he award cermony with his mom at his work place not lisa which goes to show lisa not needed. Lisa needs to look after her child and stop thinking she important. If poochie is pregnant i say congrats. I bet they don’t know who he really wants who is the one girl he had that got away. Lisa your dumb ass wasn’t even at the kids party. smh Lisa your a dumb bitch, angie ignore the hater lisa and focus on your beautiful girls and poochie keep glowing in your pregnancy and mad lisa. Flabba will never breed her his mom and his sis hates her. But like i said all three ladies was at his party what that say.

5. poochie is very ambitious,plus educated,even flabba talk it.yes he maybe still messing with lisa bcuz her sex is exciting.but sex isnt all.at the end of the day all
    though pickney caan hold man it still build a lifetime bond.which lisa wont have a clue bout cause her son father not looking her direction no time at all.learn to be a lady not a street gyal.lisa dont really want flabba is just the benifit.but flabba wont leave either the two alone.he wants both for his own reasons.so u two have long way to go bickering at each other.

6. Lisa sex excited weh?
    Yuh coulda fool me….
    Lisa yuh low bad fi really still a own flabba wen flabba only own you inna dancehall kmft wapen to di ppl dem weh matta to him bitch yuh sad and miserable you and yuh half dead Fren doll coming like sinus wid unuh dirty self…..
    And Angie if a you write this yuh really sad like bob Marley funeral bout yaah try draw attention pon the two woman dem weh mean more inna flabba life dan you so plz sit boo boo kitty yuh nuh ready fi diss…
    Poochie just Gwan love yuh life and nuh mek termites feed off a yuh but be careful cause flabba a wicked and congrats on yuh pregnancy hun hope you have a safe delivery and we’re alll waiting on the baby’s gender as well

7. Poochie Memba flabba denie say yuh pregnant and bout a lie yaah tell Memba dat?? Memba say him neva want yuh and still nuh want yuh ??? Memba say him use to hitch up inna lisa bed everyday and mek yaah fret … Memba say yuh come a lisa yard and unuh fight and flabba move yuh out and move in lisa Memba all a dat??? Just try Memba

8. at the end of the day him affi tell both lisa and poochie what they want to hear.and they both stupid enough to fall for it all.same way how him chat bad bout poochie roun lisa,same way him crucify lisa roun poochie.all a unnu is a set a mascot.him nah lef none a dem.baby or no baby.him probably still a f**k angie cause she a fool to him.but this saga going on for years unnu nuh tired?if flabba did bruk god go with him cause they all there only for the money.

9. Senda yuh full a Memba doe, yuh coulda full parliament wid dem…. bitch yaah walk a defend lisa like Lisa a f**k yuh! All if him did say a nuh fi him a you alone know dat cause from what am seeing him own it next chapter it look like a you want flabba how to bloodclaat you knw who him want?? Him did tell you say him want lisa kmt him did suppose to hitch up there cause she was the main bitch then but now bitch now at the rate how him a Gwan only him knw who ago be the f**king future and I stand corrected yuh did say HIM USE TO HITCH UP INNA LISA BED!!!!! Use to bitch use to anyways moving on nave ntn fi say bout the moving out part cause it isn’t apart of my knowledge but how the hell lisa feel now that a couple hours alone she entitled to??? Hey you miss member … Memba say flabba live wid poochie suh a who suppose to vex???? Memba say the most important ppl dem inna him life f**k with poochie suh a who vex again???? The wul a unuh sound hurt say now that the dump gyal poochie a breed lisa worst caah get rid a r and yes pickney nuh wul man but it bill a f**king bond weh lisa will never know nothing about cause what???? Not even r babyfada want r!!!! Di man live wid him Oman and well BBC happy lisa affi bloodclaat a keep do 3 sum and sell r body in order fi a man come bk to r

10. Kmt dem lucky yaah but my opinion is based on how flabba talk I tink poochie stand a better chance than lisa not even ago call Angie cause him nuh Memba she but who to tell only flabba knows…