ENGLISH DEAD NUH PARTIAL SO AGE IS A BLESSING, LEAVE THE LADY MAN

This girl English Doll..she always look dirty n look like she wanna take a bath she is taking Georgia Hennessy man and throwing words on the lady..the lady has a future as old as she be and she travels anytime she feels..English Doll on the other hand needs to start let that tongue that she flickin n talkin abt she is a bad dolly (freak) she need to let it work for her n stop wearing her friend’s pupeena sweat eena..shit eena n piss eena..it doesnt look good n everyday she posting how she young n nice if u young nd nice that means u shud be comfortable worst u doin the tingz dem a road..Nadesha teach her the road n she still a form fool girl wise up..plus her friends hate her n the reason why i am saying this is because she always looks a mess beside them..n i have seen where she doesnt even have a cellphone..shes their photographer lol n if she lucky she get a pic with them..girl wise up those arent ur friends..the man is yet to be revealed

e1

25 thoughts on “ENGLISH DEAD NUH PARTIAL SO AGE IS A BLESSING, LEAVE THE LADY MAN

1. I think I see her in my Instagram feed.. Har knee cup dem big and strong looking lakka wah .. U cah use har foot beat drum.. She need some milk!! Anyway girl leave ppl man if it true.

2. Lawd sender mi tiard a har fi true every min she throw wrd and she look very bad essi note to self when taking ppl man u must look good u look very bad u need fi stop!! sender suh hw the man tan? Cause I been wondering who deh wid this yah

3. So met u nuh know a who a di man dem a war over , none other than Dirty David 5 star . Both Georgia and Doll need fi take turns and brush David teeth him mouth stink a pussy . Dem kaliss and Georgia u are a big woman have a seat and respect your kids , u are old enough to be Doll’s mother and u a war wid her fi man .

4. Bloody hell david she a war fah suh tell me something I wonder if him and this yah deh right out kill me is a big man weh can help har no sah when yah war ,war ova man wid substance I mean david have him good job but is he helping u

5. This thing is always popping up on my news feed wis her long batty and alien looking self. Lawd she ugly bad and want like need some clothes!!!!!!!!!!!!!!!

6. English doll is not ugly to me… she just need fi get a real job, settle down and fix up her self properly. Other than that she seems like a really sweet person.

7. Now met tell yuh the truth mi see all a dis a gwaan from wah day n none it sound good Caz FI real Georgia Hennessey is a big f***g woman n as FI English doll she is a likkle gyal web need FI guh si dung n guh school n get a education n come out a dance hall n stop war over man Caz neither a dem own the man david five star just having fun georgia guh look a life yuh seems old dumb n miserable the doll gyal could be ur daughter have some respect fi yuh children yuh kaliss georgia NUH look bad suh y shi out there a war wid English doll fi dirty david weh walk n f**k everything him see unu guh look a life Mon

8. She always show up in mi news feed and my first thought when I saw her captions was that she was arguing with a bra bcuz she is clearly in malice with it. She is the worst looking hype skettel mi ever see har hair always look like she stay from far in a dark and do it harself har clothes dem look like she dig dem up out a pile of dirty clothes weh somebody’ a try burn. Atleast if h ago be none ambitious skettel look human not like dem hungry river shrimp

9. Not saying what english is doing is right, i am from Bull Bay where Georgia is from way back when she was black she akways fxxcking people man and all the man the that fly in for money. She and her crew use to fast with people and tek set on the, my friend Terry beat her and mash her up.. its her time now to feel what she has given over the years

10. Ps Georgia if u are reading keave out LISA KELISBEAUTYSPOT alone u run back into Lisa worst thing u could ever do ha no love u. Have ur name all over

11. English Dead always look like smaddy wah bathe. Georgia just need to wise up and stop keep fren wid di likkle gal dem weh par wid David cause dem a hypocrite against her and chat her wid English Dead

12. English doll need to have a seat. She did a look me, me tell her seh mi nuh interested… she wah come a mi yard come borrow mi clothes and shoes. Most things weh she wear dont belong to her. Her hair dem never stay good and talk about her skin… how it soar up and spotty. Everytime dem send her go skool she stop, a man and hype lifestyle she wah follow and it not working for her cause she haffi a promise f** and suck to live. Likkle girl…. You young, go look a wholesale work. Georgia have all right fi answer her… she too much she and her fren Lisa Cas nuh stop provoke the woman

13. Make Georgia move har rass
    She deserve anything she a get, she is a careless big woman ,
    She turn her back on her friends, 108 girls and her baby father because she want dirty david 5 star so bad weh don’t want har, Georgia the gal should a kill yuh rass, look what ur life come to FI make that little dirty girl a brag how she beat yuh, everywhere I go, I hear people talking how the little gal f**k up Georgia.

Stop run in back to the gal them cause them NUH like yuh again
    Go and find ur self careless big woman.

14. Met Georgia not fighting over shit bag David the gal just tied of stay bad English doll a call har name a b d as throw shades
    Look at the shit @kalz shut ur bloodclooth stinking mouth Bcz U nuh know one rass 108 is no rass friend so stop chat Mi k b ow that Bcz Mi use to go there go do my hair and Mi hear how them chat Georgia not even Georgia alone every bloodcloth body web come in do them hair and leave as long as them know anything U OK
    So shut the f**k up bout 108 them a nuh no body friend you nuh
    see them and stylish fall out too kmt
    Anyway back to shit bag English doll
    Doll never lick Georgia by thim Georgia I a step out everybody when them see the play
    Them push English doll is on ppl y Georgia wig she get fi draw off
    Georgia Hennessy a good,good ga ppl nuh trouble ppl humble as f**k
    English doll fi gweh and go wash har stinking pussy web man a chat bout Mi nuh know how David f**k she

15. @Kalz stinking mouth kalz
    Is Georgia stop talk to 108 she nuh want to talk back to then Mi know that
    Kalz gwan go take the baby father since as how it hurt your rass so
    Leave the bloodcloth gal Bcz Mi nah ask Christ if she OK
    Uno love ppl down fall too much gwan to 108 make them know what to do to you rass

@sandy Mi know Georgia from back then and she and Terry never fight uno too buff go sit dun Georgia and har cousin thembnevet use to trouble no one uno never like the gal them Bcz them always look good always smell goodvand wear nice things old fart Mi nuh know U but me know Georgia and she never in a mix up yet
    So stop tell lie and hold a seat

Met the truth Is Georgia and English doll not fighting over David doll just feel like she and the gal a tek the same man so she nuff up har,self pon the gal.
    English doll is a shit house David stomach strong that is all me know

16. @sandy georgia dont come from Bull Bay you know right?? Get u story straight bitch u sound hurt bad like she take your man lol look here georgia nuh catch man,georgia is very ie to have as a friend,georgia humble, so uno just stop try fi make the gal look bad

@met if you fi walk a road and ask ppl in a dance hall weather uptown or downtown bout georgia hennessy they will never have anything bad to say about her
    But this is what these ppl live off
    But mi did tell har david is a nooooo but she chose to

1. If mi a walk mi wudda ask u why change names on here so much…if mi tell u again about it u will be banned from here.