DIS A DI POST DEM A WAR HAR FAH PAN FACEBOOK

17 thoughts on “DIS A DI POST DEM A WAR HAR FAH PAN FACEBOOK

1. Wow duppy know who fi frighten cuz no#1,donkey look better than di girl in the pic n 2)them only a beat di girl cuz di girl look better than all a dem combined!! Di girl naturally just well put together than all of dem wid di fake hair kmdt!Come a box di ppl dem pickney n a send threat,she must go report dem a station!!

2. Shanice Martin u ugly as FCKKK ! U and dat donkey doh look alike cuz the donkey look better dan u by far ! !!! Unu love gwan like unu bad unu soon meet unu match

3. Hey Met, hello Metters

Anyone know who the girls are that assaulted that girl? Because police or jungle justice should be called…

4. No to blood cloth duppy really know who fi frighten fi true yardie, if it was my family mi find dem a tek the stay badddd hair pon har shape bad self a hang har up side down. Onlly wen dem in a group dem have strength. Piece a shit dem oonu need fi go drop inna wa pit toilet with the jumbo roach dem.

5. These young girls hab too much time pan them hand, dem need a plantation fi guh wuk pan dem too iggle..(Lord know mi nuh innah di violence but.di likke girl shoulda did know how fi fight and kick off dem face) chile file charge against dem mek dem lock them…outa orda and renk. All di one wid di horse maine shi..young lady shoulda just grab it and spin har round lakka gig…

6. Biggg up u self yardy a coming fi u mek we go bussss har ass, cause if me tell met fi come she ago ride weh lef we.

7. Did she say cause the girl like a post weh smaddy call her name in. My puxxy… me a search fi her page me iggy bad

8. No mon. My girl you really ran up deh an mek she deal with yuh suh. All when a fifty a dem….yuh fi grab one. Mi bax bad.

9. Hoe say the girl a idiot gal…so she have strength fi har.

Likkle girl, start walk wid a iron pipe and mek it yu goal fi bruk that bitch hand dem! claat har inna de elbow bone first, then slam down pon har wrist. crowd lick deadly so yu free fi screechy pon har from behind :travel

10. Hoe say the girl a idiot gal…so she have strength fi har.

Likkle girl, start walk wid a iron pipe and mek it yu goal fi bruk that bitch hand dem! claat har inna de elbow bone first, then slam down pon har wrist. coward lick deadly so yu free fi screechy pon har from behind :travel

11. The last bitch that box mi up in front her frens……I buck that bitch one Away and beat har with a pipeiron……gal drop a grung a bawl…….then mi kick it up……..know unnu self. ……..lone bad gal…..nuh fren cah hype mi……..duppy really know who fi frighten.

12. I pray that the Lord gives me strength and guides my foot steps…
    Lord knows if that was my daughter I would drive to that little girls front door and mek my eldest daughter give one rass lick and then walk away

*Have a good day folks – Just like that*