DI WHOLE A UPTOWN FILE REACH…PPL DED!! UPT CHRONICLES PART DUX

ohuh

Mi HEAR SEH Ashley have har man RICH NO BLOOD CLATH if Ashley deh a Jamaica fi a full month dat nuff har man hot and rich YOU SI SHE LOOK UNHAPPY MI WANT ONE A DEM WHITE MAN DEH FI MECK MI FEEL LIKE A QUEEN RING NO MEAN NUTTEN SHELLY YOU GET DI RING and di man have a string a woman out there what is your problem WID YU P**Y shelly it need SURGERY shelly?

You a give the man bunnnnnnnnnnnn and him a give you bun, but the woman you a blame fi you marriage di man were never an item THE MAN AND MY BESTIE DID DEH ALLL OUTTT the man decide pon him own fi teck care a har like weh him do wid the other gal dem mi stress out . karma shelly all the man dem weh you a f**k all the gym instructor boy boy A SPARTAN noooooo sah yes mi know bought dat mi fren tell show mi di text dem when you sen him look at you. go and fix your home and leave the woman alone she a star she A big celebrity a dat a bun you why you a try bring har down she start from the bottom now she reach the top’ people love Ashley she is real YOU WILL ALWAYS HAVE HATERS she no have no video a do nothing nasty like you check you self she is not married so meck up all the stories you and your friends you no inna Ashley class nooooo day .

She don’t even remember bought your man or you that shit was last year its a new year and youre back wid the same thing FROM last year no body no pay you no mind wid it now u decide fi come pon a new site the woman dem fi run you offa diss Shelly you are your own problem meck di man a run from you. you think she if you were class this would be on this site it show seh all di money weh di man have cant buy you buy you class you never born wid it, Shelly box who box whoo sometimes you must know the fire weh you a walk inna you have you kids dem clean up yuh life and stop f**k wid people go find the other gal dem weh you husband a sleep wid a Ashley alone you have strength fa guess what you a you a f**k if you know weh me know .

You need fi out this shit you and your fren dem Miss Kitty you and Rennae you and people go fix you bloodclath pu**y and stop blame Ashley because you man cheat go blame him other gal dem fi pick him up she and him never deh theres a difference between f**k and deh wid someone him and har f**k the man tek good care a har she tell him she no want him another hot white man go after har dem look good no blood clath him rich and guess what him know bout this dutty mix up so its not a surprise.

Har page open di gal nah hide no page no private you can fine har page anytime ! what happen to you fren Rennae from scarpio 21 yes dat whore she a f**k married man to she a whore to she no stop beg man money she no stop seh she want white man fi mine har but no white man no want har tell seh any day the big name married woman find out bout har she a go get f**k Rennae, you don’t even have a bed head pon you bed to blood clath and bout u a producer you borrow di people dem clothes from dem store fi do video and wear it and no bring it back bout they stole it when the woman teck you picture a club inna har clothes.

You dutty gal Renaee the big man pay you five grand fi s**k him hood when you call him and a ball seh you brook nasty gal a you dem need fi give a trophy, you f**k Shaggy wife fren yes di white girl man weh own linkup radio and him no stop avoid you afat dat you no stop beg him money, Suhanna you big fren when no stop go new York and go china town and buy the FAKE LOUIE VUTTION and come back and sell dem bout dem real you a scammer teck di gal dem money and bring back fake things wait you no stop hide don’t forget you have Stacy money weh you borrow or hell and powerd house bout you a have money crisis,

Uno a walk pon street and seh uno a hot gal uno a hot thief and a search fi man, man look fi woman woman no run dun man uno a no goodas…

Nordia (__) di singer weh married to John (__) use to be a w*** at peppers and every weh now she get a big buss Nordia do all naked video wid har p**y outa door it deh pon website pon di internet yea all foreign she go sell p**y when she married to di man and the man dem buy har chanel and louie AND (Edited) A NO JOHN PICKNEY A DI MAN A LONDON PICKNEY , you obeah John fi stay wid you NORDIA HOW YOU FI MARRIED JOHN AND SIGN PRENUP you fool no f**k wid all a surgery and spray paint you spray pon your body a night time before you come face the crown no sah, mi hear seh you have fi f**k woman wid John and dat Jon (Edited) pop story gi mi all a dem have dem dutty story.

di designer Nieah XXX yea you get deported FI COKE AND YES DI MAN YOU DEH WID DID MARRIED YES A DID SOMEBODY HUSBAN YOU TECK AND HIM HELP YOU WHEN DEM DEPORT YOU , SO STOP HYPE WID YOU STINKING BREATH AND STOP CHAT PEOPLE WHY YOU NO STOP DUN YENDIE SO WHAT IF YENDI A MAN TECKA STOP TALK BOUT IT AND WHY HAR WEIGHT A BOTHER YOU WHY, STOP PUT down people and go clean up you life .

Nash Wynter Clear come from down town and get a buss wid the digicel white man the man a druggie so digicel fire him dem move gone a Ireland so what is the big problem nash use to do har (Edited) she and dutty lauren O lauren , lauren f**k and thief from nuff white man most a di white man know bout lauren so uno fi draw out every body file because half a Kingston weh a wear brazillian a whore under cover whore dem no work dem no have no job dem single and deh a club every night. ask any white man how him meet him black Jamaican girl a deh so story soon come to bum.

Denise weh deh wid the fren guy who buy har braces Model Sedia sista she pass trough every Ex pat till she hit di man weh teck har out a di gettho now she live up town and a sleep wid (Edited) fi please him and no stop lick out (Edited) , Nicole XYZM weh live ina Montego bay she all a Montego bay white man pass through a she seh white man, and dem no fraid fi f**k har and leave har bough she a professional model professional c**k sucker Nicole yu battle deeper dan di ocean mi har, mi si di video weh you seh go give the Spanish man gal yu pu**y big no blood clath and dress up bout you a BEAUTY QUEEN wait the club owner wife of the fry chicken place soon fine out bought you.

Neiah XYZ MI HAVE DI WHOLE AA UNO FILE . Ashley if you never lay wid dog you wouldn’t ketch flea look how you look how di f**k you fi sleep with any man Shelly Curran sleep wid mi did have nuff respect fi you mi watch you grown from Byron lee to own your own business to acting in Royal Palm mi see you pon CBS and you go f**k a coomoner NO MATTER IF SHELLY HUSBAN LIE FI GET YOU is not the case go international you are a big celebrity mi see you inna picture wid Vivica Foxx mi see you Anthony Anderson, JOHN LEGEND GLADYS NIGHT Pattie la bell Steve madden , and you a meck people a mix you good name in a dem dutty drama if I never know bout you and investigate bought dis I would a believe this but shelly God no like ugly and you dutty file a go read out more. on to di next

0 thoughts on “DI WHOLE A UPTOWN FILE REACH…PPL DED!! UPT CHRONICLES PART DUX

1. Met, why you put Ashley Last name; Martin but edit the other people’s last names. Does that show you as being bias Just asking!!!

1. Don’t try to tell me how to run my shit. The real suss is between Ashely and Shelly di res a people were thrown in and have nothing to do with the story so why must their first and last names be there ?Mi have verification fi what Ashley claiming? At the end of the day it will be on me so don’t come here and try to tell me how to run my shit.

1. dwl, woiiiiiiiiiiiiiiiiiii met get dem mi sis…..luv u u see u real no baxcova dwl woiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dis ansa from Met mek my days

2. Im assuming Met did that ONLY because ppl put Ashley whole gov’t out there before so it is no surprise what her last name is… Also, she is a “celebrity” so the people know her either way. As for the other women… These are all allegations so Met cannot defame their character.

3. I went to google and typed Ashley jamaican designer and it gave me her last name and pulled up the same picture that was provided by di sender.

2. Nordia had a big wedding the other day and Married John from Gee-Jam. John needed his papers to stay in Jamaica so he’s not stupid and yes she signed a pre-nup! The baby belongs to john bcuz the nex man a englan was a black man that she was seeing back in the day. So some things that you are saying are true but not all.

1. Met, run Miss Nordia ex-model aka Angel file, wanna b singer. She too hype cuz she frighten fi Louis, Gucci etc, nuh stop brag bout har brand dem n wi kno har from when she was a lil mawga, walk foot a batta bout, dey a Christophers everynight a look whieman till she heng on pon n tie dis one.

We hear all di sex acts u haffi do fi stay wid him, naah sey keep him cuz u still not secure…Prenup u lil neva see come see frighten self yes

2. Yu nu read sey de gal dem a DUTTY whore? How you know sey a ongle one man exist a england?

Defend the paragraph pertaining to YOU….lolol

3. You don’t have to be disrespectful and i wasn’t trying to tell you how to run ur site. This is a forum and we can agree to disagree and keep it real. I was just asking a questions!

1. Yes I had to be disrespectful because you were first…What did you disagree with? Yuh neva se u disagree u se mi bias fi nuh put last names…You seem to know the folks so whey di last name really a go do more dan shut who fi shut up ina whatever? There is a method to everything and u cudda simply ask why

4. Hey Uptown folks what you trying to do take away Kartel’s shine?? You’all need a whole week for the nastiness but this Kartel’s week ok. Good morning Ms. Met & Folks I’m free at last!!!

1. a tru mek it stay mi love it mi hook to mi PC rite now all mi waan see a sum pic cuz sum a dem chic ya mi nuh know

1. Which a week? lolol these kaya heads been acting like this since plantation bun dung and great house empty out…dem need a century fi reel out uptown files.

5. I love it, Nash Wynter is so f**king ugly God forgive me….Her son is mad cute no lie. These girls are all hookers, High price Escorts. Nash Wynter just got lucky

1. Mi just done run eenn pon har IG…. She live fi show ppl seh she ah live high life… she isnt the prettiest girl but her husband is actually handsome (mi nuh love white man but him can pass). She hype baaaaaaaaad!!!!!

They are all living a f**king lie!! I can’t believe women sign up for this…

1. husband? what a way dem sell dem youth though..when u se handsome u know mi tear dung google only fi see di man and den mi se no that must be the baby’s grandfather … :nohope:

1. Grandfada is right, Kill her dead she a Ms. world, I love fi har confident bad.
          I said this before half the ppl in top position at Shitty cell don’t have no qualifications, they just working there from the start and got promoted.

Lauren O lauren only God can save fi har soul. she sold that long time fi vanity yeah

2. Metty…. lmfaooo I was looking at the wedding pics so maybe on a regular day him look old and tired…. Mi nuh tink seh da baby deh mix ah tall…

2. lolol….I swear is a 18th century throwback picture wid nash in front a Carlton House…….lolollllllllllllllllllllll

6. Mi know seh mi nuffi shock or surprise but this really take me for a spin. I never know seh big escort service ah gwan uptown. Woman ah sell dem body pon a regula suh? Bwoy oh bwoy I say this at least once a week on here……

MI NUH GRUDGE AH SOUL FI WAH DEM HAVE!!!!!! These women are living a lie and some have signed up to be unhappy ll in the name of red bottoms and Celine bags.

IT SAD SAD SAD

1. @ISPY yuh not lying. Dem sell dem soul and puxxy fi vanity. Mi know one whey she married and shi nuh stop dash out our her ‘red’ front (I said that causen sey shi like call dark skinned girls front black) give the money man from LA. One day I gwine mek Ms Met dash up her file. But fi now mi nuh have time causen sey school work a kill me. Shi gwan like sey a shi one can wear Christian Louboutins. LV and Celine and the dirty acts dem whey shi haffi perform fi get dem nuh normal. If her husband ever find out dung whey shi live nah guh normal. Mr LA love video privately suh video deh bout. Yes gawdddd

7. I really want th elow down on Patrice-McHugh of Bars to go Sender. She and her husband left because a wah ?
    Mi hear sey him did a f**k di helper, is that true sender ?
    Mi know yuh a peep, please come tell me. Why she a flaunt new man so and she still a wear her wedding ring ?

1. She all ova wid d new man from Flow, she claim d husband was abusive. Haff go faas bout d f****ing d helpa. She was out and about everyday whether business or otherwise so him did have nuff free time fi play at home and outside

8. Metty, all wha dis person write bout dese uptown hookers skets is trueeeee. Wedda d writer be he, she, shim or whatever u k whe u a talk bout. Only thing u a pretty up Ashley life too much, lets hope dis one stays n wifes her

9. Rumour is that a lot of Digicel top people moving back to headquarters in Europe. I wonder if them behavior here contribute to it

10. Patrice and her husband were together. They formed Bars to go and gourmet to go. Patrice and the husband use to run 3 some with the supervisor at bars to go. The supervisor went behind her back and started sleeping with the husband. Patrice found out and war brukk. The husband left Patrice and move in the supervisor who then turn babymother for him. The company split and she owns bars to go and the husband took the catering company. The supervisor/babymother no longer works at bars to go but instead has an assistant brand manager position at Wisynco. Patrice staed talking to a next man….I believe he used to keep a party called Adult Swim. She and the guy left and she is now with the guy who is head of marketing a flow. Also I believe they are engaged….not her wedding ring she wearing. Patrice not a whore she just has a bad business reputation as a thief. That’s all!

1. Vodka come here… cum cum cum right back here. Is how mi just ah meet yuh?? Yuh just open up the file cabinet so and gone left we???

Hi har like it!!!

1. get ur facts staright a patrice did a f**k the supervisor and then bring in the husband patrice is a thiefing whoring bitch weh a f**k pon the husband fe years but true dem bizness did tie up him hold on stop gwaan like patrice innocent patrice a bn the husband fe years wid both woman and man

1. Them nah spend di money wisely and too hype. They buying too much clothes, remy, Brazillian and Bridgets.

11. HEY MET!! WHAT ABOUT THE WANNA BE RICH DOWN LOW BATTY BOYS/MEN WHO HAVE EXPONENTIAL AMOUNT OF MONEY TO FLOSS AND DONT HAVE A JOB…DROP DEM FILES!! CAUSE SOME YOUTHS A LIVE SOME LIFE AND CANT ACCOUNT FI IT!!

1. oh goshhhhh please LIEAK IT LEAK IT LEAK IT LEAK IT CUZ I HAVE A FEW NAMES TO DASH OUT AND PICHA …

HEHEHEHEHEHEHEEH met check u email mi send u somn

1. Yuh av some breed ah batty man uptown … some big man enuh ..
          BATTY MAN dem love batty yuh see cant wait fi expose demmmm

12. big up yuhself met:D

di suss a gwaan..upt belly drop right out. suh met a battyman ashly dem a talk bout..mi confuse??

13. met mi hear seh di bwoy weh go a china an new york an bring back bare fake thinks woman crash di 5 series, a weh mek some gal salt so

1. Oh my Di Trends crash a wah do Javana ole man, Ms. Met yuh nak pick up him drive a white five series BImmerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Oh my hope he is oh

1. hayyyy suh a who salt it up javanna ? well him wrong fi put him egg ina one basket business wise

2. ahahha, fun and joke aside she was driving and crash. Glad she is ok though

2. money tall o dat nah jerk im pigstail nuh salt like she,,,,,,,,,,,,,,,,,, can’t even say nutten fi get mi inna trouble

14. THE REASON WHY I ASK IS THAT A FRIEND OF MINE TOLD ME THAT MAJORITY OF THE YOUTHS THAT FREQUENT THE UPT PARTIES AND ARE IN THE LIME LIGHT PLUS SPENDING INCOME ARE HAVING THEIR ASSES DRILLED OUT BY THE BISEXUAL BIG WIGS!!…SUH DROP DI FILE DEM

15. Mi read mi read mi read. Class start 6 and mi still dey yah read and is 5:21 wid 35min drive. If the professor run mi outta him class, Ms Met mi aguh blame di wholla unuh. Bike, car and foot come mi goneee. :tkp :ngacir2 :ngacir: