This post is based on an email that was sent and in no way reflects the views and opinions of ''Met'' or Jamaicanmateyangroupie.com. To send in a story send your email to likeacopcar.78@gmail.com
June 26, 2013 7:40 am
DI TRODDING BOOT
Ms. Met meet this self proclaim hottest gyal from East yeah…but what I wanna know how yuh sey yuh hotter than ten fire side..no party cah miss yuh but and all but the booth is constantly on repeat ?
You know say I’m not saying a word because sender my closet full of boot and trust and believe when I find one that’s comfortable I would wear it till it dead and have to be buried! Maybe she just live them boot dey! Ijs….
So raas a no fi her boot?? Sender a ppl like unu go raass tief fi impres ppl – d gyal pretty slim n neat n so what if she wwear d boot over n over – unu fi gwhe man
senda r u a man? if so yaah batty man? did u spend money pan har shoes? i wuda wear it to cuz it match wid weh she a wear! show a nex outfit if it out a place d least u cn say is it nuh go wid it! but if i spen a gud amount pon me shoes best believe it a do bay troddings! nd i have a favorite jeans once n nobody cuda get me out a it, cuz it worked well for me and even now i think abt it still! f**k off! brite n out a orda! d best business in the business is to mind yuh own
It not the Boot alone mama. all di skirt to. may be she wear dem clothes ya like uniform, cause all di shirt loo alike, but just a different color fi swicth wid the skirt.
Back to Senda!!!! Lowe di gal an har boot hot comes in many different ways at least shi Nuh sell har soul fi buy 3 different on fi di 3 diff. Outfit you go girl.
There is alot more pictas with this same girl within a two months span wearing the same boot, but a sey hey she a the hottest thing inna East Kingston its not a good look and dey a every drum pan weh knock
Me will gi any boot or handbag sore back if mi love dem, but mi naw walk an tell ppl seh me a di hottest ting inna any part a Kingston or Ja. My point is, shi CANNOT claim fi be di hottest ting if shi a repeat like a school uniform shi a wear. No siree.
Maybe a one a har foreign man dem bring dung di skirt and boot fi har and she a show di man seh she really appreciate it. ” baby see me like di boot, and skirt mi teck a pic ina it fi you ”
she cute tho, mi nah knock har ,she a show seh she own har things no borrowings round eree. dwl
But then again she coulda barrow it and a wear di life outta it before she return it back……………
Same nite all pics teck. Look pan especially di skirt one dem. Plus nothing nuh wrong if u have one pair a shoes and seh yuh a di hottest. Cause base pon bow she look. She have a ting a gwaan fi har. She seh she a di hottest girl not that she wear the hottest clothes or change shoes di most
Stay deh worry bout the boot , you no see the skirt on repeat to or a only the boot a hot up you head?? How unno stalkers so RASS petty, who give a puck If the gal a repeat er things?? A you she borrow it from?? A you an buy it give har?? Did she mash you corn in it?? What a boots do you??
Maybe she hot in body, looks and shape! She no favor beach whale like sender and since sender can’t find no bleach feh talk bout, fake batty feh talk bout or bad weave she have no other choice to to point out the gal a repeat her things. ANYTHING TO MAKE YOU FEEL BETTER ANOUT YOURSELF RIGHT SENDER??? TRY DIS “CRUNCHES”
this likkle ga lyah cute, poor ting mi member my daze ah yard every weh mi ah go. mi hair innah one cause me did have one pony tail clip. and what could,’t tell mi nutting. so gal keep faking it till you make it. see apple seh she mek it and still ah fake it with channel bag
no sah she hav repeat lock… all the same earing and bangle.. nothing wrong with repeat but she over-doing it.. stay home. you ain’t gotta be at every jump up ecspecially when you dont hav it… she cute yeah but the skirt, boot, earing, braclet bag, hair, lawd god it all look too fimiliar…
We all know we has women wear or repeat our shoes with different outfits especially if it goes well with it.. I have tons of shoes never repeat shoes until s few weeks ago it’s like I wear them one or not at all and I’m out buying more nd they still new so ibfont blame har do ur thang girlfriend!!!
Then a no fi har boot? The girl look good
You know say I’m not saying a word because sender my closet full of boot and trust and believe when I find one that’s comfortable I would wear it till it dead and have to be buried! Maybe she just live them boot dey! Ijs….
So raas a no fi her boot?? Sender a ppl like unu go raass tief fi impres ppl – d gyal pretty slim n neat n so what if she wwear d boot over n over – unu fi gwhe man
senda r u a man? if so yaah batty man? did u spend money pan har shoes? i wuda wear it to cuz it match wid weh she a wear! show a nex outfit if it out a place d least u cn say is it nuh go wid it! but if i spen a gud amount pon me shoes best believe it a do bay troddings! nd i have a favorite jeans once n nobody cuda get me out a it, cuz it worked well for me and even now i think abt it still! f**k off! brite n out a orda! d best business in the business is to mind yuh own
It not the Boot alone mama. all di skirt to. may be she wear dem clothes ya like uniform, cause all di shirt loo alike, but just a different color fi swicth wid the skirt.

chayyyyyyyyyyy
Back to Senda!!!! Lowe di gal an har boot hot comes in many different ways at least shi Nuh sell har soul fi buy 3 different on fi di 3 diff. Outfit you go girl.
Met your topic dem a di best, a whey di boot a trod go? Every dance? I dies.
smaddy seh all di skirt u know dem bad
L
There is alot more pictas with this same girl within a two months span wearing the same boot, but a sey hey she a the hottest thing inna East Kingston its not a good look and dey a every drum pan weh knock
Me will gi any boot or handbag sore back if mi love dem, but mi naw walk an tell ppl seh me a di hottest ting inna any part a Kingston or Ja. My point is, shi CANNOT claim fi be di hottest ting if shi a repeat like a school uniform shi a wear. No siree.
that mi sey too Cindy..Hot than she yuh caaan find oooh
Maybe a one a har foreign man dem bring dung di skirt and boot fi har and she a show di man seh she really appreciate it. ” baby see me like di boot, and skirt mi teck a pic ina it fi you ”

she cute tho, mi nah knock har ,she a show seh she own har things no borrowings round eree. dwl
But then again she coulda barrow it and a wear di life outta it before she return it back……………
u know u bad
Same nite all pics teck. Look pan especially di skirt one dem. Plus nothing nuh wrong if u have one pair a shoes and seh yuh a di hottest. Cause base pon bow she look. She have a ting a gwaan fi har. She seh she a di hottest girl not that she wear the hottest clothes or change shoes di most
Is not the same night….yuh mean same month, Moggela sunday..Anywey we go and Wet sunday
I’m not hating but the boot fi change up iyah. That’s why it better fi buy half dozen nice shoes dan one pair fi nuff money caz a name brand kmt
anybody know her name?
Is an Expensive Bran boot dat enuh….evalast

Stay deh worry bout the boot , you no see the skirt on repeat to or a only the boot a hot up you head?? How unno stalkers so RASS petty, who give a puck If the gal a repeat er things?? A you she borrow it from?? A you an buy it give har?? Did she mash you corn in it?? What a boots do you??
Maybe she hot in body, looks and shape! She no favor beach whale like sender and since sender can’t find no bleach feh talk bout, fake batty feh talk bout or bad weave she have no other choice to to point out the gal a repeat her things. ANYTHING TO MAKE YOU FEEL BETTER ANOUT YOURSELF RIGHT SENDER??? TRY DIS “CRUNCHES”
Same place but CLEARLY NOT THE SAME NIGHT, WATCH THE BAGS, SHIT MI GETTING SENDER SYNDROME ……GET BEHIND MI DEVIL…..ALL IN ALL WHO CARES?
so what if she wear it over on over it hers not yours
this likkle ga lyah cute, poor ting mi member my daze ah yard every weh mi ah go. mi hair innah one cause me did have one pony tail clip. and what could,’t tell mi nutting. so gal keep faking it till you make it. see apple seh she mek it and still ah fake it with channel bag
no sah she hav repeat lock… all the same earing and bangle.. nothing wrong with repeat but she over-doing it.. stay home. you ain’t gotta be at every jump up ecspecially when you dont hav it… she cute yeah but the skirt, boot, earing, braclet bag, hair, lawd god it all look too fimiliar…
SO WHAT??? NO THE GAL BOOT..UNU BADMIND SAH PLUS THE GIRL LOOKS REALLY NICE..LEAVE THE GIRL ALONE!!!!! GOSH
Is fi har boot. Why somebody wudda send inn dis, dem need fi get a life
We all know we has women wear or repeat our shoes with different outfits especially if it goes well with it.. I have tons of shoes never repeat shoes until s few weeks ago it’s like I wear them one or not at all and I’m out buying more nd they still new so ibfont blame har do ur thang girlfriend!!!