DESPERATE HOUSEWIFE

Kerry you have low self-esteem Julus naw stop f**k pon you  has you gone him deh all over wid gal everybody glad you gone bk a Canada a over deh you fi tan want to be Cora . Kerry Jody not going no where mi deh ya fi stay so you have no choice but to live wid it desperate wife met hide mi ld

10 thoughts on “DESPERATE HOUSEWIFE

1. Kerry tink har pretty looks is all. Jody might not be pretty but gal have ambition, she have har BMW, business & har own apartment. Jody for the win..

2. Sender, you are concentrated GARBAGE. You are the one with low self esteem; no self respecting woman would share a man. Gweh you nasty germs

3. BUT HES FCKING SOPHIA WEH PAR WITH NICKY HYPE TOO, PLUS DEM SAH HIM A FREAK, AN IM AND KERRY, DO THREESOME WITH ANY GYAL HES FCKING…. THE DUTTY LIFE AF IT ALL, IN MY (WENDY VOICE).DI ROAD IS TALKING.

4. Julius is nice guy. real real youth. Kerry is what we call pretty dunce. she could da pretty likkle more Julius naw stop fuck pon har. Kerry yuh nuh tiaad a bun lawd time fi likkle cheese now. Hush yaw More time a side gal run the show. Desperate house wife Kerry gwaan watch Julius and yuh matey like cable because she ain’t going nowhere.