DEN IS A THIS OLE MAN USED TO MAN RICH RUSH………….LAWD

17 thoughts on “DEN IS A THIS OLE MAN USED TO MAN RICH RUSH………….LAWD

1. She finally get the spotlight all to herself. She is getting dismantled on IG because she chat too much with her nuff and plentiful self. This man look like a nuff blue pill him pop. So gross.

1. Rush a eat batty and suck d…k donkey years now.

A long time she bad and a hunt… dont expect her to stop anytime soon.

Worst gal a plan to migrate next year to US… a dem time she ago bad and f…k down the place.

2. NOT SURPRISED…. RUSH UGLY AND DID STAY REAL BAD, A NOW RUSH HAVE A LITTLE BODY AND TEK FEW TRIPS….

GAL JUST A SEE GOOD LIFE. BEFORE NOW NO DECENT, SENSIBLE MAN WOULDA WANT RUSH, NOT EVEN FI A ONE NIGHT SWING.

NOW THE GAL USING HER 2 CENTS AND IG STATUS TO NAVIGATE LIFE..

DO YOU THING GOODIE; UNLIKE SOME I WOULD BY PASS THE FACT THAT YOUR ONLINE THING A SHOT.

JUST STAY HUMBLE AND GWAN MEK YOU $$$. STAY OUT THE MIX

3. Rush remind me of them little force ripe pickney weh cah wait fi grow up.

Everything unpleasant she haffi inna… this beef with Kfab and Rush is uncalled for…..

Now you Ms Kfab…………
    Why you coming for this gal when all you saying is the same escort, ugly, nuh life nuh where shit that we already know.

When Sham swing a slap on you the other night you never hot fi her so. So you choose to pick o this ugly duckling Rush!!!

4. Rush ur stomach line with STEEL yuck yuck yuck mi woulda wash n wear mi one suit n when mi feel the need to travel mi jump pon a bus downtown to Mobay unnu sell unnu soul n crotches fi quatty n Gill shame unda u likkle gal yuck

5. Howdy gate keeper!(met a u me a talk)seriously though if she have a man treating her good it no supposed to be a problem. nuff deh wid man weh no give a dime to nothing…man weh a murder people for them hard working tings…man weh teef milk out of coffee…some lef dem hard working man fe good looks suh-suh F..k!it wouda look bad if she had a man an had nothing like nuff addah gyal.(GAZA Maxwell from GAZA CAMP) was a talented youth weh really neva get a good break before he died him do a song weh say….(love can’t go in the pot when food want cook…Bills fe pay him fe have a input… him can’t sidung pan de carnah every day ana look an wen night time come him want open u foot)I don’t kno wats de problem with u guys but sender please come with someting worse dan dis cause dis a show say she a do good.

1. Rush move from yasso, so now the man is a hardworking man and nothing is wrong with that? But you were dissing people with their 9 to 5 and in your own words, we have to be at our desk job while you stay in bed and make money and masturbate. You are just mad that people found out the man is not rich and is just a regular joe, you wanted people to think that your nigga was wealthy when in reality it was probably his tax return money that funded those trips and worse, the man is MARRIED.

6. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Rush dem buss yuh secret goody :ngakak dem is are wicked! lol goods yuh know mi naaa knock yuh sellings n suh cause mi did all waah teach yuh how fi sell n tings but yuh wicked tuh yuh self eeh gal :ngakak yuh cuddn find one wid less time :ngakak look how mi waans yuh fi come tuh di class n yuh nuh listen look deh nung. Gal a dat yuh mek a piss n shit yuh up??? Oh gosh she naaaa go good again. Unnu call har she ago need a interviewvention.