DEN A EVERYBADDIE PAN SOCIAL MEDIA CLEAN?

Mi not even know were to start with this lowe life jankroo big p*** cherry ann my shape nah block a traffic fi me but from d little bwoy father lef yuh u nuh see life dun on u, kmt guh sort out u n yuh child n leave social media to nice clean people…
START

9 thoughts on “DEN A EVERYBADDIE PAN SOCIAL MEDIA CLEAN?

1. Dwl suh people still ave dem longtime furniture deh inna dem house??? No young girl u need to go and sort out yuh life it sad bad, suh nuh d same gyal this from yesterday lol no sah mi tell yuh bout d people them weh love obeah u need to get some clothes furniture and nuh mek mi see yuh bk inna dah blutclat chain deh hey gyal mi iggy fi d chain nuh pussyclat……

1. Wow really??them a guh have dasheen n Coco n iyaloo n yumpkin mi fren??longtime mickey D fi break up them folly cholesterol grung!

2. Cherry-Ann You Need A Life From Franso Lef U Yo Nuh See How U Look Mash Up From Shoot Out Take U Man U Jhus Look Mash Up Fi U Tender Age . If I Were U I Would Hide .

3. Them big pussy gal alway sat on talk that people look bad. But me a ask god fi help you. If you did have any looks at all. Somebody could have help you. But you die.

4. Always look like she want a bath. And she know everybody business and she have hers. For a young girl you look baddd