DEM SEH CAPTION DIS FOWL….YARD FOWL OR ROAD FOR?

0 thoughts on “DEM SEH CAPTION DIS FOWL….YARD FOWL OR ROAD FOR?

1. Fowl is partying that serious?
    You look like your about to drop dead any minute now. Take a break and recuperate yourself you ain’t missing nothing in these parties Roy common Fowl Otay!

2. Hold on what is wrong with him, he looks like some sickness just drop pon him so… he doesn’t look good at all, the question is what happened to his women from London the one who comes in to sometimes I used to see her at parties with him the one with the breast job? He looks like the worry got to him bad or he truly sick or something wrong because look at another picture the man don’t look like a prune in any other picture… It’s just said life is too short fi true!!!

3. why isnt mr. esquire home resting nd taking his meds inst he diabetic…him luk a way from wah day yah him fi guh chill little bit now man

4. Ayyyyyyyeeeeeee Dios mio Faaaall you need to tranquilo por favor! Take time out for your health Papi, you been through so much for it to end this way.
    Aye Metty didn’t you say Fall reads this, well this is no lauging matter, take a look at yourself papi, you gotta see you need to rest por el amor de Dios!

5. That’s what usually reach men like those. Party out them healthy strong days with women who are only with them for theircmoney and when sickness befall them, these women are nowhere to be found. And as bad as he looks, the few healthy men around him will not tek sleep and mark death. They will end up just like him. As long as while they’re healthy they can floss with a hot gyal they care zero about when illness strikes.

6. The comments can mek we tek seriousness and turn in into laughs. …… but when a person draw dung so drastic & fast then there days r really numbered!
    For him to walk inna dance knowing he look like a dead man walking….. then dancehall mus b his only thing that keeps him going….. smh

7. All these women saying that him head big n tings …a d sed bighead him did have when money did a run, Fowl me know u read d Pinkwall so u a see all dese comments, looking back me kno u must did have a nice loyal woman before but u dis her because a d hype look de now!!! d money n d fame gone as well as d flocks a female – Asafa, Bolt n d rest a d fraternity tek heed :nohope …Anyway truth b told Fowl wha no deda no dash whe u jus need fi leggo d regular party scene nightly there are other ways to enjoy 1 self trust me if u find d right atmospher with the right level headed woman u will b fine me na laugh r mek a mockery of u cause u were once and still is someone I consider n ICON!!! bless up

8. Roy Gwan a yuh yaad time fi tek in some soup! Party time done man. A nuh dis yuh fi lef England and turn into! Health is wealth!

9. No lie me feel sorry for this man, who’re out him days that’s what reach most dancehall man from ja to USA . When a man reach over 40 time fe settle down & hold his responsibility .

10. Mi nah laugh enuh Met, lolol but seriously him look bad. Him neva inna crash wha day yah a mussi dat mash him up so.

11. If you don’t have anything good to say don’t say anything about fowl, cos uno are saying him head big okay really, uno have some sad life and need to grow up uno laughing after the man uno wicked ppl but don’t forget god don’t sleep, don’t wish sickness on ppl that’s not nice just pray uno family live to see a next day and stop wishing things on fowl

1. Met anon@ 10:35 a go need a magnifying glass an a fine teeth comb fi fin’ di comment oo, yuh cannot sen people pan mission wid out di right tools.. Cause mi no know who woulda so wicked fi wish sickness pan roosta. Roosta same one seh innah di interview wha yuh did do wid him seh him come ova yah come read an laugh more time, him nah cough but anon a vomit KMT. We jus a seh him need fi tek care a himself that has been the general consensus cause we concert bout di sitiation

1. Oh Please! Man wish bad health pon himself! look like pluck fowl and de a dance and a drink liquor…and we wicked?
      Man wicked to him self. Nah sorry fi who no sorry fi dem self.
      Go boil him some soup, schedule doctor appointments and keep him home since you so up on him well being. Good luck cause him sure DON’T give a damn by the look of things.

12. Fi real, we let the gall is bizness pass as each to his own if that is what makes him happy. But his health is a different story, no-one wants to see him sending himself to his maker before his time. Fowl has his respect, he does not need to clown out himself….

13. FOWL DUMP DE RASS GYAL WEH YU DEH WID OOOOO!!!! SHE LUK HEALTHY AND BUBBLY WHILE YU DE BIG SPENDA, WOMAN MINER, EVA CLEAN LUK LIKA SEH YU FARRRRR FROM DE KITCHEN/HOSPITAL. MR. FOWL LUV IS BLIND! LUK PON YUSELF NAKED IN DE MIRROR MR FOWL…SEE WHAT IS DE CONCLUSION.
    HAR NAME DE PON WILL? JUST INQUIRYING, CAWS IF AH SO, SHE WANT YU TO EXIT FASSER DAN TIME. FOWL! ROOSTA! PEAFOWL! PEACOCOK! FOWWWLL YU AH REGULA ROUN YA…TINK FE YUSELF OOOOOOO