DEM SEH A ”HATETRIGE” MAM

this girl call herself diva an her man a kick kick her up an down d road she say him love her an want her that y him beat her please somebody tell her that not love that hatetrige

HATE

20 thoughts on “DEM SEH A ”HATETRIGE” MAM

1. Why you don’t use a question mark since you asking a question of the sender? You not a very intelligent bitch don’t it? Did YOU start school? :ngakak :ngakak

1. D man nuh want her Shi nuh ave nuh shame drewsland people ketch har a suck him hood inna public Naav nuh shame…D man cudnt rate har an have har a duh dat out a road for every body to see….A shantae him want woooiiiiyoiiiieeeeee…..mi yiy

2. D man nuh want her Shi nuh ave nuh shame drewsland people ketch har a suck him hood inna public Naav nuh shame…D man cudnt rate har an have har a duh dat out a road for every body to see….A shantae him want woooiiiiyoiiiieeeeee…..mi yiy

3. D man nuh want her Shi nuh ave nuh shame drewsland people ketch har a suck him hood inna public Naav nuh shame…D man cudnt rate har an have har a duh dat out a road for every body to see….A shantae him want woooiiiiyoiiiieeeeee…..mi yiy

4. D man nuh want her Shi nuh ave nuh shame drewsland people ketch har a suck him hood inna public Naav nuh shame…D man cudnt rate har an have har a duh dat out a road for every body to see….A shantae him want woooiiiiyoiiiieeeeee…..mi yiy

5. D man nuh want her Shi nuh ave nuh shame drewsland people ketch har a suck him hood inna public Naav nuh shame…D man cudnt rate har an have har a duh dat out a road for every body to see….A shantae him want woooiiiiyoiiiieeeeee…..mi yiy

6. Alrighg @ 1tumpin…. we get it now, a “shantae him want” but me delope a strong “haterige” fi you now. :amazed:

7. dwl. Shanty u an yuh friends them need help unuh spelling grammar poor but that’s not the issue right now. The car want license an insure plus the light bill an the water rate come yuh man ago send over the the document for u to pay them. Don’t know y u no do yuh job an stop act like a duck

8. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
    If a laugh one more time a piss… A dat dem teach yuh a school pronunciation di word :ngakak first den spell Dwl a caah deal wid it… cause dis is a case of dat poor ting gal yuh famous a you create dat word copyright dat shit…. an Mi nuh want nobody come dash nuh hatetrige pan Mi comment

9. Gyal ur time up u nuh see Shanta tek over u nuh tiad fi gyal come lick u putter bizniz a pimpim bleach out sister a run it fi Gregory yah now. Gwaan go tell him mek him cum beat up pink wall Cuz all him good fa a fi bate up himself and u and Shanta and Shanika galang go wat ova di wul a unu man a weak tpc so much gyal a tek one man one place a wha man dun a Jews land keep it in di community yes