CONFIRMED?

0 thoughts on “CONFIRMED?

1. Wat does dese pic say??? Ans: he views u as a sexual object that he finds it ok to openly fondle u in public as mi say this mawning n now a afternoon unnu likkle gal love exalt unnu self too much watch how cause u love attention if u did a get 4 sucking session it a cut down to 2 very soon kmt

1. Indeed…if a so people a claim people nowadays mi nuh waan nobody claim mi a backside…he’s so corny to me anyway, he’s no catch

2. konshens mi lose of a yu big time,what happen to yu baby madda wha deh by yu side from day one, shi nuh good enough fi yu again?? why this groupie,when uno mek a little change uno nuh member the woman dem wha ole uno down from day one! uno always want brown skin wid long hair! NUFF A UNO REMIND ME O.J SIMPSON HAVE HIM NICE BLACK WIFE,BUT LEAVE HER FI NICOLE THE WHITE WOMAN & UNO SI WAH HAPPEN TO HIM!

3. Met is true man they are engaged. They even have matching tattoos. Latoya have up her ring pic on her insta. Insta name is lattss you can go look. They tattoed each others name on their hands. Hard to believe but a true

1. send it come nuh man______________________________________________ konshens mus find him fit to _______________

4. met dem ago hate u …………….fame 95 fm ave u post seh konshens engage it read pon dem news an dem post up u picho dem weh u put up………..lol…………….u cyan stop buss out d ppl dem secret

5. It is true. She lives in Miami. All the best to them. He hasn’t been “formally” with the baby mother in years. They simply co-parent very well. All the best Konz and Wifey 🙂

6. lol………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….mi did a wonda d same ting real………lolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

1. met baby mother a play the role rite now after the two years and green card in hand she will come out of hiding and here come the bride to the great USA

7. Clearly you get that one wrong they not no Co parenting nothing them still deh and all set ppl Fi watch her (his babymama) tht is.

8. Sooooo….I guess if my dude grope my assss n’ tits like that in public we are also engaged then….

9. Met omg I have two pic and the email not sending. Me nuh know if the pic too big or what … Any suggestions how yo make them smaller…. A one hour now me a try

1. Good morning…mi hear say him all waan ketch attitude when him come to the states an people nuh recognize him inna mall…can you imagine

10. Him yeye dem look cold and evil in dat fuss picha, definitely not smaddy mi would want fi a friend or an enemy.