CHROME AND ANEIKA FRIENDSHIP END

Woii it look like the Crome Doll she and Aneka inna malice.. Not even a happy birthday she send to her yesterday or acknowledge har Pon IG. Aneka drop 100k Pon a wig Saturday gone plus buy new pair a bridgets sandal. Weh me want know is a weh she get money from and she deh home everyday Na work and a party 7 days a week. Also Crome doll need fi stop try so hard fi look good…. Me want kno if this is a top or a bathing suit? Repeating clothes show a sign a ownership but fi smaddy weh claim them in a high life she need fi low out da top ya now, she a beat it too often and swear think she a trick the crowd

CHROME-Optimized

29 thoughts on “CHROME AND ANEIKA FRIENDSHIP END

1. Julius tenstar is not spending on Crome, Aneka should have invested in a Car down payment these girls are delusional and need fi stop hype pon instagram!!!!

2. Oh lord… Every minute dem malice and gree back. Chrome she want some clothes. All the while a aneka clothes she wear, and when them done them say them on fleek. She need fi leave the hype life alone cause she nuh Mek it or no where near it. As fi aneka I don’t know weh r money come from But me kno she a nuh good Fren.. She Eva a taker Fren them man once she find out te have money.

3. Yessah den ANEKA she a 1 piece a cutlass enuhh cause after SHAMELEE she post har fidi bday she Aneka underneath it wid one piece a professing a ” bestie bestie” luv…she juss back n forth wid di both a dem wid har hypocrite self

4. Mama ! 100 k yuh mussi rass mad … mi naah spend dat pan no hair a backside … Aneka too big n cayliss NO JOKE ! mi waah know a who a Aneka man caz him nuh have no sense fi gi har so much money fi buy f**kery … muss a drugs or scamma man she a f**k …. Aneka should a have a likkle business or supm a gwaan fi har otherwise from clothes n hair all a dat cud a stay kmrct

5. i always wonder that about aneka ! she be posting snaps ina ppl mansion and u can never see the man or she gone a ochi or some place pon the northcoast fi one deggeh deggeh night and then return the next day inna taxi lmao so my bet is on selling pssy .. she dont work or nothing at all she just get up and smoke and eat and do her nails and buy hair and clothes and boot and just live … nothing at alll she do .. i wanna be like aneka when i grow up ! Yes she and dis uggly gal stop chat and she and shaiele are back being friends lmfao mi hear seh ah true because chromedoll UNGRATEFUL AND SELFISH !!!! :cool

6. Cromedoll need fi buy harself a bedroom set … clothes , hair n nails naah guh nuh weh duh betta dan dat girl … stop dash out fi free NEXT !

7. 100k pon what? 1 semester tuition that… Chrome too bloodclaat ugly, she fe stay a back fe later. Aneka no have no worries, just hope annuh taxi she a tek, walking around with 100k pon her head.

1. Taxi ohhh and braces pon teeth, dem can’t trick me. Crime needs a bed, but a good fi har she refuse to leave to rass refuse. Aneka is a pimp, so unu stay there

8. The Aneka girl is EXTRA UGLY MI RASS MI SEE SHE POST ONE VIDEO TODAY & MY RASS ONE GYAL NUH FI UGLY SUH , SHE DRESS WELL THO BUT THAT FACE & NOSE MY MY

9. I don’t know if this is true. But I have a friend that lives in maxfield that saw aneika the other day at a party and told me that she use to live in maxfield aswel and that she was a stripper. But she doesn’t know if she still dances

10. Crome ugly with and without makep & spend halfhour edition her pictures before she post them. Every night she out with a different man

11. Aneka f**k woman and man soh she hustle fe har money meet different man and woman and sex and collect and dem gyal beg like dem blind aneka have a child and only spend time wid him once in a while careless mumma dat dat nappy hair she post is not 100g people need to stop tell lie …she get two bridget doe ..she shape bad Inna real life..har furniture dem outdated and ole and she not drive pure taxi or de brown butch pick har plus she have de likkle boy around den nastiness deh dem act like dem a goodas Inna public but dem a dog whore out slut dem wey don’t have nothing to show more than cheap clothes and boot ..
    Crome doll is a idiot gyal ugly Inna real life and fake pure edit pictur har mouth long like zip

12. Met please to run di story Pon Aneika di Chiney man and Steppa … Mi want to know a wah really a gwan . Is the Chiney man buy di hair. Why Steppa son nuh look mixed? Di three a dem really deh fi true? Mi have too much questions… Met please help me out and run di file

13. I hear that is steepa man but stepppa a live better life than aneka, ever a travel and ting.I don’t think steppa son is for the man still but she and aneka a share the man

14. all i know dem nasty nasty nasty gal like dem a idiot if yu a whore the world nuh affi know everything dem post a suh dem plan fi live dem life fi ever..aneka she i never hear she say har son sick or she a carry har pick go school not even inna back to school time mi see she post a book weh she buy. i dont know why dem idiot gal deh waan be har fren it dont mek sense stay inna unu rass lane man..neka she a the right man she gwaan fren bumma kid cuz when him done wid she fi har nasty file him will surely dash it out cuz him caan keep him mouth

15. I like steppa…. Jus hope anuh fi har man she a tek and a write up bout ” bae drop hands n I spend ” damn crosses gal …. Cromedoll juss a luk a hype … Unu nuh notice seh from Kerry tek dat plane shi nuh luk bk a ja shi not even wish har happy bdaii either n dem was bench n batty

16. Mek she fool unno dem gyal deh beg did out de hair a frizzy out already China hair dat ..100g pon want she nedd Tobe madda and stop f**k butch she and de one wondadoll Inna de same boat

17. Mr.Wong nuh married steppa fi stop tell lie. I know tht for a fact….idk even knw y she a wear ring cuz d man dont narried. Ask her if she ever guh inside a spanish grain.