CHERRY WIDOUT DI O

Crawny, nasty waste gyal cherry ann yuh see just like how yuh brother dead infront a yuh obeah woka muma a di same thing ago reach yuh, u walk an mek trouble with people weh not even member seh u living bcuz from d gyal round the road tek yuh man n breed fi him yuh mash up u look like a walking dead. Y u never guh inna problem with d gyal weh buy everything fi yuh child back to school?

cherry

13 thoughts on “CHERRY WIDOUT DI O

1. but why she fi inna problem wid har bby sponsor? if smaddy bless up my kid back to school mi a tell dem tonks all if a mi matey. it’s called being courteous

2. No mate can’t spend nuh money weh my child fi get, n that d person a try fi seh… Anyway cherry ann ugly nuh blutclat n kuh pon d piece a furniture d young girl ave inna d house, dwl a them people deh really love problem enuh but as d sender said same way u ago dead infront a yuh obeah worker muma, yuh life sadddddd!!!!!

3. Mi hate dah gyal yah she love blutcat problem n can’t fight but uno know who fi f**k round, d gyal n r brother should a kill yuh nasty rass bcuz u a trouble maker but u ago get it slowly but surely

4. Dwl d gyal seh 1 man nah seh ntn again dead dog u ago dead when mi fren baby born n the bwoy put on the ring lol gyal u nuh see ntn yet….. Mi nuh like uno bcuz u n yuh 2 dead sista them love problem n love trouble people, u start sell yuh body n mi fren soon tun wife abayyyy! Chinky 2000$ stop a Vivien n gamble out suh weh u ago du yah now

5. Two dead sister and a dead brother…She really needs to turn her life over to God and ask for guidance and protection. And people fi stop call down death pon people. There is power in the tongue. Unno fi use unno mouth to call down longevity and prosperity on people and stop use it call down death pon people.

6. Dwl girl might as well uno move from tower hill bcuz it coming like not one soul ave something good fi seh bout uno, but mi fi got seh blood deh pon uno shoulder n reaction a tek uno, u siddung pon sidewalk n throw words on people n think u hurting them girl u a hurt yuh self n yuh son bcuz anything u think u a du nuh body a yuh self u a du….. Wish u all the best cherry ann

7. No sah a yah suh nice cherry ann u needssss some good prayer y u nuh put on yuh clothes 1 Sunday an follow yuh matey n r 2 nice baby them guh up a carnagie church bcuz u need some of the blessing that your mate is getting mi really see y Fanso fall in love with that girl she nuh trouble people regardless off what people affi say about her she is a good person like her mother.

8. Lol Lol Lol, mi sorry u and yuh son father wasn’t friend on Facebook bcuz girl if u ever see d pic with d bwoy n the girl round the road yuh would a drop deaddddd mi nah lie dah girl deh deserve a medal she mek the boy look like a foreigner before him even fly out….. N when him deh with u cherry ann him look like a walking dead yuh need fi rate dah gyal deh mi nah lie bcuz if she was my matey mi would a fren r n mek she gi mi the remedy……..

9. Ok sender we see say you don’t like cherry you should a write 1 long paragraph instead of 20 different time. Good day met.

10. Why this big f**k gal.dont go kill herself she don’t see no boby don’t like you and you two f**k out sister dem.you look so bad and always a talk bout people. Go fine a hole an do lay down in a it.you and you mother and sister’s want god

11. No gal.why you always ago round and make people hate you. Remember say you don’t look good.you ugly and stay bad.go fine a job and look a life.you away make people business your.and you don’t have any.if you keep this you going to end up like your brother. Sad