BIMMA KIDD MONEY TALL

15 thoughts on “BIMMA KIDD MONEY TALL

1. No is not bimma Kidd money do the breast! If yuh deh Pon her Instagram sometimes yuh will see her post up one scammer boy from New York picha and a throw wud to some girl, the last time she post up bout him was right before she fly go FL go do up the breast. She and one girl did inna one long drawn out Instagram war and she nuh stop post up the boy when dem inna different store a buy up all the things dem, she did all tag him inna all the pics and then round one week later she fly go do the breast. If yuh deh Pon Her Instagram at night time more while yuh will see she post some stuff and then by 2 hr pass she delete them

2. Man or woman dis? :mewek okay lil kim okay but halloween gone suh you can tek off di lil kim costume :maho

1. I wan know too….. I need to see the xray mek sure dem testes and nah ovaries. i tell uno, i cannot figure out what species that person is. i tend to think omman dat. she reminds me of Da Brat.

3. I don’t know this girl personal but she’s hot…. Body on fleek Some a Unu badmind no bloodclaat rest the gyal…… Money bloodclaat up… YOLO….

4. if is really chin pay for rabia body n expensive stuff she a lick out nuff battyole and doing many unspeakable things ! chances are THEY ALL SCAMMIN TOGETHER !

chin mean like starapple hssttt !

rabia ur breast dem too high my girl! up inna u neck it soon choke u dont look good!

5. Bimma is a Man!!!! Gay but a man… he used to go st.jago I know his sister and step-father.. but a one real weirdo..