ASAFA POWELL PAN DI ROAD OO

1479670_574413502639576_834473324_n-Optimized

ASAFA DI SHAME WEAR OFF AND YOUR’E DOING ROAD I SEE……WHAT A WAY YUH NAME A CALL UP PAN CERTAIN TINGS…………MINE IT REACH A COUNTRY TUH YUH PARENTS KAW HEF IT HEHVAHHHHHHHHHHHH HEHVAHHH REACH MI NUH TINK DEM A GO ABLE CALL YUH POWELL AGEN…………….SO MINE…JUS MINE O…MINE WHAT YUH DOING…….KAW YUH SEH YUH DOE LIKE REGGLAH SEX……..YUH LIKE IRREGULAR BUT DIS NUH IRREGULAR………..HAYYYYYYYYY A NAH SEH A TING MORE OO

0 thoughts on “ASAFA POWELL PAN DI ROAD OO

1. Met you come right here come have a seat beside me. Weh u jus say? Asafa like irregular sex? what is that metsy? don’t give us half of the story, give us all of it please

2. u mean fi tell mi safa a go round di rare!!!! larks what is diss lawd!!

u mean fi tell mi when threesum a run, is a nex man safa rada inna di third spot!!!

u mean fi tell me safa like wen gal rod him wid dildo!!!!

u mean fi tell mi safa like wen girl piss pon him an him piss pon gal!!!

a lie met tell mi it ain’t so loool

good day miss met

good day metters

3. Afternoon Met & Metters!!
    Late fi mawnin roll call but mi deya!!!
    A wah Asafa inna?!? Sounds like Nastiness!! :bingung

4. Straight goods what kind of irregular sex is Afasa talking about? Is he a pedo, a homosexual, or into beastiality? Caw dem kind a talk conjure up ‘oleheap a tings in people mind, im better careful.

5. She in d pic lok2 comfortable a walla inna him sweat. Irregular sex = nastiness. A so when dem start mek money dem get xxxxxxxtra freaky.

6. This is careless gossip…….mind how we falsely accuse our jamaican ICONS…..its not fair to them n their families #dropsMike&exitStageLeft

7. mi a come tek a chair cause mi need fi kno wha safa up to . a hope a nuh the irregularities in him sex mek him a have grind problem o