ANEKA’S EX

0 thoughts on “ANEKA’S EX

1. But isn’t he gay? And a him and a guy name HRJarret in Instagram deh? Wah day dem rush him at upscale sundaze in Nannyville…. So all this seem like a cover up to me

2. I don’t know what these women see on him…can’t stand some of these chicken head females. Faggot is written all over his face. I’m pretty sure he’s f**king that big shine head crusty nigga Jarret or whatever his name is. Dating women to cover up his nastiness. #FOH

3. But the last time I checked him and Aneka and the gyal have 3 some.
    Them update people yah nasty and full a secrets

4. Listen to me nuh! D bwoy yah hype ennuh. Nah lie me hate him. But one thing me can seh is whoever him a tlk to him take care a them. Him upgrade them all.

5. @good tings a true. That’s all him do. Is a big freak.
    Them all lef bachelor Chef, one party uptown together.
    Me know a f**k them gone f**k.
    See him jus post picha inna Aneka bed! Smaddy seh a him and har did over deh! Nasty rich ppl dem. Sick me stomach

6. LMAOOOOOO!!!! She nuh learn? She mussi nuh hear bout da yute yah.
    Him mash up Aneka and Mona loving friendship.
    All him do a make the gyal dem give him threesomes!
    Met!!!!! A longtime mah wait Fi somebody send in da story yah.

7. A just him money! This was is so innocent and nice tho. Poor soul ago get har hart broken.
    U nuh see Mona she affe go run weh gone a Atlanta how she shame!

8. So u mean Fi tell me seh she still deh wid him after him and Aneka still deh?
    Him caw lef Aneka nuh what! So she must really a do the 3some dem!
    This wah more ppl!

9. What a WAY all you hungry belly dogshits have supm to say. Why the hell is he so importan? Everyday unuh get up n killup unuself bout the same ppl about the same shit over and over again. Tired a it. Chanel a big whore ftom longtime so how unuh naa class r. From romeich to konshens to masika to alex a game to all a dancehall now kareem. A him mi feel sorry fah. What is sad is dat unuh hate him yet unuh attend him events, yet u follow his instagram page. U r the sameones making “him” important or i should say RELEVANT. DUMB ASSES

10. All unuh a some real Battyhole eeeh?! Some real sad lonely lame drawn out bitches. Watch people n prey out dem lives! Big up yuh self KareemBigDreamsssss

11. What u doing over here then if u naah watch ppl u sad bitches? Gwaan go suck off Kareem shitty cocky and see how much money u will get from him u frightened low self esteem hoes. If Kareem was one of the scary Queens weh live over shoemaker Gully u wudda a cuss him just like every other battyman but true him have money u bitches head so far up his ass u can suck out his tongue. Go get a life man clowns. Unuh nuh hear say him a battyman till him all live wid him man a Farrin one time? Dumb messy cunts.him a f**k whole heap a woman (and man) off a IG and Twitter all because unuh sell unuh soul fi tingz.

1. And you a sell guh sould fi dah post yah Sound like U did want a f**k n a suck off a di nigga but U never get it so U vex!! Money among it all hoes n that’s how you basic hoes think these days!! Smh. You bitter Betty bitch go look a life n leave di lova bwoy alone!!

12. Care zero what them say kareem a the boss. Real nigga to the streets. Bigup uself yute
    u large
    larger dan large
    u mek matie dat mean u a dweet

13. Stupid broke bitches always assume everybody inna the same boat wid dem. All if me did a dead fi hungry which I’m very far from trust and believe it u broke ho, I would never knowingly m f*#k a battyman. Man fi b man not a bitch. My man nuh wine pon cocky and tun round sex me. U nasty dirty batty labba juicers waah put inna a barrel filled wid the cesspool waste weh a run outta u hole and Kareem batty and roll down a steep hill into a crocodile infested pond. Nuh morals or values to unuh thing nasty dirty gremlin unuh wudda suck unuh own a daddy hood fi a dollar wid out giving a f**k bout unuh mada sick drancro stomach. Go seek Jesus after u gasoline or jazze out yuh vagina after Kareem fill it wid him doodoo infested semen u gross nasty wannabe elite dutty cocky tekking whore

14. The ppl them muss a laugh off unuh. Worry bout unuh owna dutt life weh want shampoo, condition n deep treatment. Leave the girl if she a whore unuh a whore to….champion boy n champion girl a unuh big league dem jealous of. #cutecouple #ifuaintgotnohateruaintpopping #henggggupppp

15. Illiteracy at its best haters with nothing to show, instead of being on pink wall I see it clear uno need firstly a Life, secondly, to go back to basic school. ” Uno Dunce Bat” uno just hot for the yute suh and uno same one want drink him Hennessy and moet a night time and beg her chicken money when party done. Uno just well want hear people business it puzzling bad how the yute a strive, Kareem big dream big up yo self them aguh need wings fi ketch you up yute,when a the next Kingston 5 cause mi nah lie no matter what them say about you your thing up yute!

16. All this hatred and sadness tho!
    What have you achieved since 2015???
    Unnuh need a life and proper education. This is a reminder of how sad and disgusting our society has become.
    Instead of sitting on people’s name and watching out their lives, why not use your time to find a course online and uplift yourselves.
    Whoever these people are….I’m sure they don’t lose sleep over all the rubbish that’s posted about them…..the young man and woman are entitled to live their lives any way they see fiting…Wether or you approve!
    Some a unnuh dirty nasty people need to reevaluate unnuh life and beg for forgiveness for 2016.
    PS: I’m sure you all looking forward to his next BIG EVENT…..#keeptalking BIG UP ALL CELEBRITIES….ON AND OFF CAM!