ANEKA VS MONA-LISA

ANEIKA VS MONALISA
Good Day Met,
So I have been noticing the whole heap a drop wud and back and forth wud dropping between Aneka and her one time fren Ms. Mona-lisa, but here me yes me the fass one would like to know a wah cause the feud. THe way how Mona-lisa ran up into Aneka when she and Kerry had dem separation period (lol) it wasn’t even funny a swear she was so riding on Aneka’s coat tail.
Anyways Monalisa please stop it, because you are now throwing so many shades about instagram popularity and blah blah, but yuh did well love it when yuh di deh behind di gyal pee pee pluck pluck.
Now to Ms. Aneka, yuh fi stop it !!!!!! don’t you see that you cannot be tamed and your stinking attitude gonna be yuh down fall, oh wat a way yuh get hype now. Yuh need fi chill and stop it. These girls idolizing smh.

0 thoughts on “ANEKA VS MONA-LISA

1. all a dem a f*ck them one another so they all have each other secret,,and a bag a uptown druggist and hustler a f*ck them off especially the one on instagram name cromedoll

2. I wonder why these girls keep throwing themselves at Aneka like is she a God, smh more like a Madam it sad though!!!!

3. Mona Lis is a pritty girl…we were friend on fb she said people a harras har so she delete har page and said to follow har at a new page but mi just cut mi yeye because she always act holier than thou some time. She really love and care for her son Bob.

1. way holier than thou, mi a wonder how she reach inna thot movements. If I was so holy and uptown nuh selector bwoy can’t see my draws muchless pums. smh

4. ISPY so nuh that me a tell u say the girl is like a madam fi the little giddy headed girl THEM ..JUST LIKE THE ONE NAME CROMEDOLL,,SHE USED TO LIVE A OLYMPIC GARDEN WITH HAR MADDA AND A GO NURSING SCHOOL AND A GWAAN F**K ONE AND TWO HUSTLER BWOY..THEN SHE AND THIS GAL GO LICK HEAD AND MET THE LITTLE GAL START BLEACH OUT WICKED AND A F**K GAL LEFT RIGHT AND CENTER AND A SELL HAR BODY FI KEEP UP WITH HYPE LIFE….THEM SICK ME ITS NOT FUNNY

5. MET ME CAN EMAIL U THE SCREEN MUNCH WEY ME RICH FREN WANT A F*CK OFF CROMEDOLL AFTER HIM SEE SHE AND ANEKA A ONE PARTY NAME SANDZ ..AND TEXT AND TELL HER AND SHE REPLY SAYING A SIMPLE THING THAT JUST *JUST BUS HER ON A FOOD* AND SHE MEK THE YOUTH F*CK HER…SO ME KNOW SHE USING THE GIRLS AROUND HER

6. Mona Lisa need gi come offa the road and go tek care of her son… That little boy never see har one week straight yet..what kinda mother…Lawd bless boom boom..cause him look like a single father most of the time…

1. Weh Bob father deh? It look like he’s another boy without a father. As mi sey, she seem like a good mother by ho she brag how she take car a him…she sey he’s her first priority so mi no kno

7. Idk ntn bout the Aneka girl, but Mona use to deh wid Kareembigdreams pan ig. Kareem a batty bwoy, not much pple know dat. Anyway as soon as Mona and di bwoy lef Aneka was everywhere with him, as far as me know if my fren and man lef me nah guh deh everyweh wid man all if we a fren before. Dat a just me. Di last sandz mi guh, di ex man from vegas and har next man was dere, everybody a dance and a have a good time inna di same circle. As far as me know met, Mona is just a wanna be,and all a dem walk and f**k di same man dem fi things or man inna di same circle, suh dem can guh inna party free and wear so call “hot things”

8. ummm @honeybee bob father stand up in his life…mona trying to be a good mother where..that lil boy is without a mother she same one talk it say bob no like stay with her, she always deh a road dem gal ya need fe chill now..
    so u mean to tell me she n her “weathers” lef already???

9. Kareembigdreams a fish, know something wasnt right about that yute, plus him hype and seem to buy fren…i can’t understand how ppl idolize these ppl when they’re are basic ppl.

10. Met. U need fi do wan UPDATED article… Cuz The two gyal dem nah talk bcuz dem a cuss over Kareem. And Pon Mina bday a Quad, Aneka nd Mona inna big big argument over the boy.
    Mona she vex cuz Kareem a f**k Aneka now… She sad

1. Yes Met… Kareem inna him good job… Him lef Farrin and come here.. Den him start scam.. Start keep parties and buy car…
      A the scamming money him a use a mine Aneka too,.. Mi see dem a The color festival.. Well cozy together… All have MATCHING BRACES.,. I wah dead!!!!!

11. Kmt Aneika love gwane wid her shit up hole weh battyman Gq nuh stop shit up . Gq love the ugly freaky mug dem every night him deh behind her a Taboo and lock in ugly Debbie woiiiiiiiiiiiii Mona u pretty

1. Ironic…hotness where are you?
      Then you have the kareem dude in a recent IG photo wid de pickpocket chic. Guess Aneka can never say a pure lie de pon P.W. bout her. :alay