AGAIN: DI WOMAN WANT HAR MONEY

p_0
Amanda Goldson bring me f**king money come uno wah hot up an nuh ave no money, when me young like u me nuh broke one independent Lady I am an still it so if u know weh I know bring it come now if u nuh wah me an u block road…I can be the niceness person on the face of the earth an I can turn to the Lorraine weh u nuh wah see, an me never know say the old family a uno a the same f**king ting bi*ch mek me get my bl***tt money mi done chat…u see how me a keep my cool from how long an me beg God fi change me an is like this f**king bitch wah me an her war.

5 thoughts on “AGAIN: DI WOMAN WANT HAR MONEY

1. Well sender my question is why she owe you the money, did you mek har outfit or she owe you for helping har with rent, more details please but from the sound of it she better pay you, your money with the quickness…

2. Sender how amanda owe Yuh a she thief Yuh money out Yuh bar from the party? #Lol hurry up and pay wally and Sophia cause dem life is a mess but dem love disgrace ppl