A MESSAGE FROM YOUR GYN

Met me a beg yuh put up Dah big load a shit yah fi me and tell har say don’t dash Weh di belly di likkle battybwoy Weh she a tek from Tellaville breed har and I would advise her to keep this one is last year she dash Weh di youth from south belly an den she lef him so it look like a every year she plan fi dash Weh belly?! No sah she affi stop and while ur at it tell her to go look after her kids!

kids-Optimized

21 thoughts on “A MESSAGE FROM YOUR GYN

1. Exactly. Maybe she needs to tie her tubes being that she so ripe & fertile and don’t use condom.

God forgive me but Asher really favor the Michelin man

1. Met! you title dem a bang out in a de New Year 😀

Sender, If big gal careless then abortion is good for those unfortunate sperm deposits. Keep in mind that karma will pay you repetitve customers in full when onu least expect :hammer

1. 😀 😀

she need fi carry liability insurance in case de lead foot dem cause injuries.

See mama michellin a get race up by sketelbam dung a bottom de :ngakak :ngakak.

1. Stop unno from doing what :sorry Yuh mean hurt people yeye wid unno bad shape and bust up fashion :ngakak “suck yuh mada” played out like unno lumps and rolls….

1. Rolly polly, talking about suck mother, u see how you fava the Pillsbury dough man pan flour bag, u need a whole heap a needing, stretching, and a proper suction tube fi bring u dung to a proper size, suh nuh fresh u self and tell wi fi suck nothing round yere. Lol

1. She need a case a 3 ballarina tea fi shyt out all dem baby body parts whey doctor neva suck out a har big mampy arse!

Bright!

2. I think she sent in herself..dwl
    She confuse and need some solicited advise.it don’t look like she happy with the advice that she asked for so she mad..dwfl. .
    All a who a she a dash out a gi di pums,look out raffling a go gwan.lol