A LOT IN THE PHONE

Good day so mi ago need yuh fi post this fi mi.there is this girl weh mi did think a mi associate because all a we go out together when wi a go out and thing.I recently had a baby and she insisted on seeing the baby so one day mi tell mi baby father seh we can go mek she n her sister see the baby cuz them a tell him we keeping the baby from them.I went there and them have up mi baby enuh.Mi see the girl and mi man of 8 years a move a way enuh so mi ask him bout it n him a seh theres nothing to it and she is not his type if mi nuh see how she fat and shape bad.Only fi him a sleep last night and mi check him phone and see them a text.She a promise to buy gas fi put in the car and all.N a tell him when him see her him to mek sure him touch her pon her p***.Bare in mind she live with her man and kids enuh.Her man did suspect sumn to enuh and she deny it bout nothing na gwaan.She name Kemeisha

11 thoughts on “A LOT IN THE PHONE

1. Sender , seems yu have man problems but seeing as how Coronavirus deh yah , worry bout that fi now instead. :gila: :gila: :gila:

2. Suh sender like how yuh drop fi her name, what happened to the man weh yuh deh with name??? A dst with gyal like unu, unu love shield man to much

3. how march 4 2020 fall een already r march 5 2020

:travel :bingung: :bingung: :bingung: :bingung: :tabrakan: :tabrakan: :bingung: :bingung:

1. March 4 n 5 dem fall in because it was a month ago…I think u presumed/assumed Sender fabricated APRIL 4 n 5th ,but that’s NOT what happened zeen.Bless up Anon 6:31pm

4. What a planka. Mi can defend the man, gi mi room. As a man a nuff time woman a look favour (the ride) and a supposedly a use dem charm. As she say, she a buy gas that alone show say a friend thing. I must say the young lady is a bit extra but u ladies know how unnu tan when unnu want supn from man. Unnu love sooks man and dem thing deh but that still dont mean the man upholding it. My client is innocent, the prosecution has failed to prove “Prima Facie” and as such cannot be convicted of cheating. We take the lesser charge of Upholding Slackness.

1. Hey there HeavyD! nice seeing you.

The girl a secure har charter and a go de extra mile wid de slackness. The man seems like the quiet type that can be manipulated :hammer

Me nah lie sender, you nah no business a wring out de girl name. Worst if she never sleep wid you man, but jus being slack.

Bet you no call har and argue wid har lolololol Dem type a gal will hurt yu feelings wid some wicked slackness fi spite.

1. Same suh Sistagirl PP cuz in reality I’m laughing AT the Sender enuh :cool :kr :angel :2thumbup :thumbup