KARTEL RESPOND PAN MI PAGE BOUT GLEANER ARTICLE

MI NOT EVEN A GUH SEH A TING CAUSE NO GUIDANCE NAH GWAAN FROM LEFT TO RIGHT…HIM WELL BOAST SEH DI GIRL IS AMERICAN CITIZEN AS IF THAT GIVE HAR RIGHTS TO HIS SON AND A PLAY IT OFF LIKE PEOPLE IMPRESS OVER THAT AND HE ISNT ..WHEN HE HIMSELF IS IMPRESSED..SO SO CLOWNRY

13 thoughts on “KARTEL RESPOND PAN MI PAGE BOUT GLEANER ARTICLE

1. Him right plus ppl se him de wid di one Weh Batman class him [allegedly] from she a twelve so all that Théy have to i look into first … allegedly …

2. No man him can’t shut up? Sas criise d man is so annoying yow. I bet if the tables were turned,he’d be upset as hell. That’s y u deh weh u deh,u have no respect for law and order everybody him a tell sym if dem no kiss up to his fuckery.

1. Because him love attention him wi do any and any ting fo him name call a him mouth reach him pickney and bet u it nuh done yet

3. This man sleep ?… a feel se dem woulda let him out but yo how him love chat him jus prosecute himself all thé damn time … yu soon hear him a cuss di baby mada gi him 6 month .. he needs a gag order honestly

4. kartel acting like him a sissy now man, my gosh why is kartel in prison and have access to internet and phone, why????????? SOmething need to be done to the prison system, can someone fire those warders and police that are on kartel payroll. need to ask the PM and Security minister to look into this.

1. search for Mathew Samuda on social media and message him..he in incharge of the Prison system in Jamaica

5. How him inna prison and free so? Him need some hard labour to keep him busy….smh…it seems no matter what dis man do or say , his fans will always be behind him. Cheering him on….

6. So when your daughter reach 15, it’s okay for her to get pregnant for an 18 year old? Well as long as he’s an American citizen right? Kartel is sick.