DOVEY ASSISTANT RUB HAR LIKE A DIRTY TUB

MI SEH SMADDY SEH RUSH OVER PAN DOVEY ASSISTANT LIVE…BY MI TRY MI SEE SEH HIM BLOCK ME SUH MI HAFFI GET UP GO PAN MI STROLLA PAGE AND TUNE INNNNNNNNN.. A NUH GOOD SUMTING WHEN BATTEYMAN KNOW YUH BUSINESS OOO…WHEN ME RUSH IN PAN DI LIVE MI KETCH IT IN TIME FI HEAR HIM SEH DI TIME WHEN DOVEY A BAWL PAN LIVE AND BOUT MISS HAR FLIGHT A MAN INA HAR HEAD NO PLANE SHE CUDDEN TEK WHEN SHE DONE SLEEP WID PROMOTER… FI SHOW MI LOVE AND DOVEY ASSISTANT SEHHHHHHHH DI MAN SEH A DI WORSE SEX HIM EVA GET ….DAT TIME DOVEY HEAD MASH UP CANNOT LEF MARYLAND…………….DOVEY HOW YOU FEEL IT AND DI MAN NEVA FEEL IT LOVE??? DI ASSISTANT MOUTH BADA DAN CORNA GOD KNOW …………DI HERHIM SEH…DOVEY PUT OUT TERROR FABULOUS DAUGHTER WHEY DAY ENO MAN AND A BAG A TINGS ENO MAN AND HOW HIM RIDE FI DOVEY AND SHE NAH RIDE FI HIM…AH DOE KNOW WHEY HIM WAA DOVEY RIDE GUH CAUSE DAT SONG WHEY HIM SING DONTTTTTTTTT BELONG TUH HIM CAUSE HIM A SING BOUT MAN AND WOMAN TING AND HE R A GIRL…I CANNOT MANIJ

18 thoughts on “DOVEY ASSISTANT RUB HAR LIKE A DIRTY TUB

1. sender need to go earn fi read and write properly, most of all sender need to reborn again and grow some sense. Talk the truth, how does this make news sender, why uno life so sad and miserable. Dovey is riverton city material so no one wants to hear about rubbish dovey or trash dovey. dont the man pon cvm winford williams did interview her and say she was apart of his family, nuh winford son whey name jason she dey wid or did, because when man recognise garbage dem tend to light it a fire and run. lol. sender gwan a u bed u damm lame

1. :hoax2 :cd My principles will never ever change and I’ve always maintained yuh can’t a cuss smaddie abt dunceness n display dunce shyt yourself!

You meant LEARN not earn*

Sender needs*..cuz need is plural and is singular yuh a deal wid!

How di bomboclaat can smaddie “GROW” some sense!!??Sense come in seeds n yuh water it like weed..what the actual fcuk!!??

U CAN’T say REBORN AGAIN * because REborn already means…u know what ..mi won’t bother smfh!

Clearly u meant “a part of” not apart cuz apart means she is NOT a part of his family…Laaawwwdd Jesus Christ send dung JAMAL fi deliver Anon10:04am!

Damn* not Damm cuz Dam block water like how smaddie did block yuh from schools enuh!

In fairness I must give u credit for talking the God’s truth that Dovey is absolute trash although calling her riverton city material gives riverton dump a really undeserved bad name!! :malu2

Signed Sarge on Duty
      Grammar police
      To correct and serve
      Without fear nor Favour.

1. …Laaawwwdd Jesus Christ send dung JAMAL fi deliver Anon10:04am!

:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

2. Yah boring up the comment section wid this bullshit now. Yah start fi use it when it nuh necessary

2. Me hate when ppl a run mixup and flop cause dem no explain it good kmft. Me no like a tek time read fi undastand,when unuh send in d tings dem write dem properly no man cho.

3. Why ppl can’t just write normal. Especially the ones that dont know how to type patois with sensibility … it’s so annoying.

4. So me see sey 4 a unu early posters NO FAMILIAR WID OVA YAH :ngakak :ngakak. if a dovey send unu tell har har fuck still FLOP! De FISH assiatant say de promoter say it neva gooooooood. Wha else unu did want MET fi tell unu say inna de post? :ngakak

5. Mi surmise a jingbang Dovey and her affiliates a try deflect from the fact that she got caught out there….this is because every Metter,Peeper and Lurker knows how MET caption style goes…nutten inna di suss nuh hard fi understand…unno a try derail the post by focussing on Grammar and it nah guh wuk!!

Oh now unno know that is Met write it,unno a guh tek bk unno chat or seet differently!!??Dovey hate pinkwall with a Passion as if is Pinkwall to blame for her routine numerous bad decisions!!Well Grammar police give Sender/Admin a bly and SYM straight who nuh like that!!At least all of us clearly understand that the man sey Dovey a di worst sex in history, suh look like di bawl out happened after the act cuz her feelings hurt!!SYM again and again Dovey,we nuh rate yuh at all!Shim Cody a fassyhole ting yuh do fi expose yuh boss still,very unprofessional, so yuh fi SYM too!

Signed Sarge in charge
    Grammar police
    To correct and serve

1. So me see sey 4 a unu early posters NO FAMILIAR WID OVA YAH :ngakak :ngakak. if a dovey send unu tell har har fuck still FLOP! De FISH assiatant say de promoter say it neva gooooooood. Wha else unu did want MET fi tell unu say inna de post? :ngakak

2. Me a dead to rass :hammer :ngakak

The post soooo easy fi read and comprehend …I can’t :ngakak. Me wan know when Patwa tun mandarin :ngakak

1. Sistagirl PP dem mek the Legendary Ms.Lou turn inna grave outta shame fi a try style our good up Patwah.. the language of a Nation and it’s ur patriotic duty fi understand n communicate in Patwah once Yardie blood flows thru ur system!!Mi glad a you say it cuz u will hear that mi a pick up fi Met ..but Everybody knows yuh nuh bias enuh!!

1. Dwln…Mi sey de people dem get visa massa, fly go a FOREIGN place and tun dem batty gi dem culcha..brah brah

Ms. Lou, would a have fi tun poor RANNNNEY shut inna kerchev fi see how de people dem do up har good up good up Country and native tongue.

Lololol I love my Nation and Patwah :kiss :kiss

6. So because de promoter ALLEGEDLY said Dovey sex flop that means it is true?

Oh please…telling a woman her pussy no good is the EASIEST way to embarrass her…ALL WHEN AH NUH TRUE.

Worst they said the promoter is an ALLEGED BATTY MAN….SO THERE IS NO BLOODCLAWT WAY PUSSY CAN SWEET HIM.

Leave the girl alone…for the record I don’t know her personally…ah Pinkwall mek me have an idea who she is.

UPLIFTING TIME NOW.

7. Dovey jus uninteresting, not even her mix up dem nuh captivating. Nobody cares for this trash as the person uptop says.