YOUR MATE HAS DECLARED YOUR HUSBAND’S FACE STAT

No ugly b*tch
Bitch bye I don’t need your husband whos face was my chair I don’t know why this old big woman a past her place princess uniqueness b*tch I have a life your husband who Eddie f**k out him batty b*tch him need you for his stay so listen me nah argue with no ugly b*tch

chair

11 thoughts on “YOUR MATE HAS DECLARED YOUR HUSBAND’S FACE STAT

1. Question, did Eddie ***** out him batty before diring or after you “seating”? Curiosity a kill me.

1. It hardly matters dear how u like ur coffee,becuz at NO point that bi curious man fk her.it was strictly a seating arrangement btw them. That’s money in the bank facts!! 🙂 🙂

2. @Sender if her husband did have man a f**k him and you did a/still a f**k him….nuh batty man you a f**k!?

Di time you tek a come fi di woman you need go doctor mek dem check seh di man nuh shit you up! Cause me doubt you was di first one mek chair outta him face, and wid him batty man practices not even God waan kno weh him mouth did deh!

3. Lol dwl the young boy wa she married don’t want her only want her for her stay me hear say the young boy nuh stop run dung him baby mada the two of them nuh stop clash but why would the baby mother a seh man f**k him??? Anyways a man that old woman want suh further more me know the baby mother she love money and man yuh see!