WIFE AND MATE CONTENTION

Good day people mi want uno tell which one look better the matey or the wifey. The mate a wear the gold hair and the ‘supposed’ wifey is the next girl. Give uno story mi hear say the matey and the wifey sister are friends, dem always inna dance together because the man weh dem deh wid is one seaview biggest selector. The matey did a f**k har friend uncle who is also wifey uncle too. So people Inna the scheme a class har up! The wifey deh a foreign and har man a f**k har sister friend nooooooo sah. Dem nowadays man ya wicked TPC! People a view know bout the wifey because a di man right out gal even before she fly out but mi hear seh the matey a class up the wifey and seh she look better than the gal. So uno tell me now, which one uno a go wid??. Wifey or Matey??

9 thoughts on “WIFE AND MATE CONTENTION

1. What’s the point of the story? It really nuh mek no sense. Sender yuh must be bored or secretly hating. Guh read a book or something. Gosh unu sickening.

2. Why dem a bring the girl Inna dem dutty mix up and she live a foreign. Mi know the wifey me and har a friends on Facebook, the gal Inna college and is definitely working. Seaview people just love mix up and well wah know a wah gwaan inna the gal Life. uno lowe the gal them.

3. That’s all uno good fah!!! The wife she well alright cause the gyol deh a Ireland a work plus she a go school!!!
    Uno low the ppl them kmft

4. Hello world,like seriously now a jay z a put up this right now you see who a do this f**kery to try to let progressive people loose them focus it not going to work and let me tell you something all you f**ked up hypocrites and bad mind so call people this lol Wifey good and up and running she much better off than all of who is trying to stop this its not going to work,put god first everything after and some a unnuh pussy fi back up and open unnuh mumma pussy and go back up in a her