WHO IS SHAWN HYPE REAL WIFE?

Title “Shawnhype Real Wife”
Pinky good night hide me Id deh but me have the the real tea fi you do everybody know shawnhype and sweets deh but eno never know sweets a the side Gyal him real wife is a fat Oman. Me hear say a she buy him the car him a drive if eno don’t believe me ask him fi post the title a the car. The wife name @foreversjk on Instagram and shawnhype all over her highlights. Me cyaan badda a long time me a follow this ya saga ya, clean to me step wa shawn keep was flap you don’t see that nobody on dancehall like u boy??? Sweets did haffi lock down with har battyman bestie Corrie cause shawn wife was there the fat Gyal. Anyways pinky shawnhype chekkazz is a wicked boy him chat him wife him baby mother and friends them like dog.

The baby mother star or @iiamstar_ married now and happy finally she lef him cause she was a man clown fi how long fi the Shawn him …dam ediot 🙄 now me realize a nuh the baby mother and the brown Gyal a go a cuss again a sweets and the the Gyal wa shawn used to fuck a cuss now like 2 yam head Gyal 😂. Them Gyal ya can really Mek man Mek them look like they value themselves ehhhh. But I know a friend of the one wa a breed now wa name @akeelahmac and she say a 2 months she and shawnhype a f**k fa and she breed and decide fi keep the belly when she know shawnhype moved on with sweets cause she think pickney could a whole man.

Har friend tell me it’s not shawnhype pickney cause she did still a fuck her ex wa look similar to the chekkazz boy too…. a pure saga a gwaan 😂😂 but she crazy ova shawn and don’t wa let go so she decide fi give him the belly. And a facts me a talk Mek them post receipts fi back up them story all facts a good source me know know from

31 thoughts on “WHO IS SHAWN HYPE REAL WIFE?

1. Yes me see de gal lmfao!!!sweets go sit ya ass down bitch all de hype you a hype u is a sidechick booooo!!!boooooo!!fucka ya had to step back …but gal u shame??fat gal have more stripes dan you ,move u blodclatt monkey face!!

1. Lol kill sweets dead she was wife and dash tingz ina d pregnant girl face seet deh bitch u start get wh d duck gt..u deh a d man party wile him straight up woman wuz dere a par wid him wile u n korey itch up a dance!

2. Dat sweets fi get shi too bloodclaat nuff n like pple man n gwaan like shi a d shit!!! Read d next post hw she tlk dwn on d girl n nw look deh! Punk ass bitch

2. Shawn FAT GYAL yuh pussy SHIT UP. Everyone knows that he’s BISEXUAL. Look at the women he dates. Look at the FRIENDS that comments on his page and he’s always commenting on theirs.
    My girl STOP MIND MAN a guh look after yuh pickney dem.

1. Right!! a musy d Akeelah one alone anuh fish like dm!! Cuz star is gay n sweets is worse gay plus shawn a gay wat a mix up!!!

2. You are seriously demented and a first class sicko enuh!!Over the years on pinkwall ,it has always been my principle to call out all a who a comment unda sikes to mislead the Metters into thinking a nuff ppl share a certain viewpoint!!

You one inna at least 9 different comments with 9 different usernames like yuh can trick di crowd…even replying to yourself enuh smfh.GET HELP ASAP,you are NOT well!!@new info,chocolate, fighting,private,lies,when,fat gyal,bad ppl n anonymous!!!

#Team Sweets for life.live ur life!

1. A who yih a chat? Call name nuh since you is an ANALYST. Who call SWEETS NAME yah suh?

SWEETS affi a hide and fuck Shawn, him deny her to him woman, tell SWEETS to leggo the proof.

Team akeelahmac.

3. A when Shawn start date the FAT GYAL fi she TUN WIFE and BUY him CAR. Him and SWEETS did deh a VEGAS TOGETHER. 2 wks ago dem deh a party lock tight. Look pon SWEETS HIGHLIGHTS. FAT GYAL you’re not his type….SWEETS n AKEELAHMAC look like twins.

FAT GYAL dis bigga than yuh, stay inna you LANE, him a use yuh

4. When did the FAT GYAL become WIFE when sweets and him inna party all ova, all vegas dem deh wid sweets family.
    Sweets and akeelahmac cudda be sisters. She’s not his type…FATTY him just a NYAM yuh out. Stay inna you owna lane.
    Shawn HYPE yuh is a wicked bway fi SHIT UP FAT GYAL PUSSY.
    At least SWEETS n AKEELAHMAC knows your’e a FISH.

5. Woiiiii weh u seh sweets n Akeelahmac look like twinz? Wel mi just look pan Akeelahmac nd is a nicer gal fi sweets bt shawn him nw use d fat gal n him a play d wul a d gal dm! So d ball in shawn court tek out fatty is it sweets or the Akeelah u wnt cuz mi see him wel lock a road wid sweets weh cuda b him mada so is eida youngy or oldly cuz Akeelah luk like she abt 20 d most. Bt why dat Akeelah girl tek up shawn doe luk hw d lickle gal relax n nu ina d bagga bagga…lef shawn my girl punk ass nigga.

6. Dis tea too hot fi me suh lets take fatty out shawn need fi cum tlk who him rlly wnt i tink him a fuck sweets bcuz a social media fame n luv dt Akeelahmac girl cuz if unu notice a sweets a do al d postin cuz shi wnt d man..summn fishy bad bout dis akeelahmac girl
    I bet oda tingz soon bus out shawn is nt even on Akeelahmac page bt on d res a gal dm page ina dm highlights dat gal is the smart 1 outa al shi nah gi him nuh fwd a bbc a su gal fi role

7. It mi see wat a girl collective she alne nah give him no bbc fwd on ig cuz she goodly see seh shawn a waste man n al rounda dat Akeelahmac girl ago lef shawn if she nu lef aready dat girl luk like shi nt wit d bull shit fr shawn n d bag a pass pass. Sweets issa big rass ooman weh need fi go fine summn do she too old fi al dis mix up nw man.

8. Hw sweets n akeelahmac luk like sisters? A nicer gal fi sweets go on ig nt 1 designer n d gal hottttttt a bare filter n photoshop sweets n dolly use dm ugly like duppy bat! D bby mada star nw wh married is a real photoshop queen wat a gal fava ghost! Fatty nw ful a whale e like sum big shark. Man dm wnt dis dm gt! ONE SET A LOW LIFE! Kmt shawn issa batty man

1. To hw dis fishy shawn wnt d one weh nu av him pon r page.. fatty low shawn him a use u! Sweets shawn worse nu wah u bwoii sweets u like pple man eeee u again! Star u cya stp fight ova shawn nw.akeelahmac dump him! a u alne a d 1 weh nah give shawn no stripe n mi like dat him nu fi gt no stripe a bloodcleeet! Su a Akeelahmac pregnant fi him nw? Wel 2 me dat gal dnt care she will drop shawn wit bby fi him r nt.dat gal luk like shi nt playin a bloodcleet shawn on al a dm page except har page.

9. Fat gal Shawn don’t want you he’s using you for your money stop mine man and tek care of your 2 kids you run left a Florida man clown this is bigger than you he was just in Vegas the other day with dolly and sweets I know you ain’t blind and that naive to see this man is using you for all you got you are not is type lmfaooooooo

10. A lie akeelahmac did have him pon her stories too all inna him bedroom and out eating dinner with she and her friends. She breed and him drop her like hot bread and start date sweets.
    Me nuh know when fatty drop in. She a the ghost. Fatty where you was when him out a model with SWEETS AND AKEELAHMAC.
    Star and Akeelahmac always a war fi him.

Fatty what you trying to prove.

1. Wel breed n drop like hot bread a dh suh nw mi knw dat girl nuh fi deal bk wid shawn! How dare him???!!!!!! N bou start date sweets! Waste man eno! How dare you do dat 2 u pregnant girlfriend! Step up u game man das y shi nah post gal goodly sick out 2 rasshole wid d belly neva see smoke widout fire .How dare you dirty batty man shawn????!!!!!!

11. FOREVERSJK N AKEELAHMAC why unno page private now, SHAWN n SWEET pg still public. A hype man unno did want so a hype man unno get.

Shawn Hype don’t want NOBODY him just a FUCK and CUT.

SWEETS a you send dis in cause it give EVERYONE IG but yours.

Fatty a your car have the FLORIDA PLATES.

Only unno a post him, him nah post none a UNNO.

Him don’t own unno.

12. Wel suppose mi tel u a last week shawn n akeelahmac girl out she jus nah post shawn fi true bt shawn n r stil dh.U tink him drop r like hot bread? Dm stil dh! fatty look like shi in d pic long too enu bt dis is big woii tambarine!! Suh al who a say it luk like Akeelahmac lef shawn uno nu knw wat is goin on cuz mi sure dm stil dh while him a fuck sweets.Shawn av Akeelah ina him bedroom fi true eno dat girl always dh him yard n him nt hiding woiiiii shawn 2 bad

13. What unno fighting over shawn hype for
    1. Him nuh own nuh car
    2. Him nah nuh house
    3. Him have 4 baby madda
    4. A thieving clothes him wearing
    5. Him nuh own none a unno
    6. Him nah nuh job
    6. Him is a FISH
    IS THE NAME BRAND CLOTHES UNNO FRIGHTEN FOR that him and him friend dem a THIEF? KMFT

14. Sweets u could never ever!!ever!!look like akeelamac that girl wayyyy prettier than you all in u fake ,rental clothes u still na ready wid da gal,u too nuff but you and da girl look like twin ,move ya bloodclatt!!once again go sit your monkey face looking ass down!!

15. Is either sweets or akeelamac that fat one weh look like a big whale out the picture don’t know where she come from but it’s avious Shawn using her cause she’s far from his type.. women are too desperate these days for a man who clearly doesn’t want them

1. But a fatty dem say him live wid..what a mixup? Nuh fatty did deh a the party a show her RED BOTTOM like she frighten. Shawn Hype your COCKY SHIT UP dem gyal yah stomach strong.
      Akeelahmac you just know man and tek BARE BACK FUCK. you pretty but yuh DUNCE BAD.

Fatty yuh love competition. Yuh sleep comfortable knowing yuh man a fuck all bout.

16. Word on the street is thar FATTY live with Shawn. So how akeelahmac fi over him yard. Unno lie nuh bloodclat. Fatty as suh you homeless fi guh live wid bway that is a fish and a walk and FUCK EVERYTHING. Markie and sweets a friend him need to highlight unno pon MAN CLOWN MONDAY.

AKEELAHMAC and you and your friend dem a post how you pretty. Yuh never pretty enough to hold the man thou

Fatty fava whale but a she run things.
    All a unno pussy shit up…lmfao

17. Fatty has no self esteem and fatty is not Shawn wife he’s only using her after a nuh papers him a look fi married she fi she be wife it’s clear as day she’s not his type he’s only using her for his own benefits she’s a clown

1. So how people say dem live together. Is a lie? If him never want her why SWEETS did haffi hold her corner?
      Shawn a waste man. Is a bag of careless people who need fi guh look after dem pickney.

Which part of Florida fatty come from?

Mi think all a dem a CLOWN but FATTY especially cause she look different from, STAR, SWEETS and AKEELAHMAC.

18. So a sweets a the 1st lady ..haha…it’s obvious who Shawn want because is only sweets him own publicly. The rest of unno can guh sit down and hide unno monkey face.

Better body, better face.

Some gyal shame tree dead.