THE MAN IS HERS…KAREEM IS HERS

Kareem aka Rema Arabic is mine. Me control him and him life. I am pregnant with his son. No matter what lies he tell you to get things. We happy. Call me ole an say me mine man but Kim own Kareem. Kareem Crazy about me n his boy baby. Get it straight I own this man like I own house, cars, taxi I’m Kareem boss.

39 thoughts on “THE MAN IS HERS…KAREEM IS HERS

1. This was really pretty cool man mascot lovey dovey stuff until it took a turn for the worst with the line “MI nuh want him too dark”…what the actual fcuk! !??? Cmon my black ppl :cd :hoax2

1. Bro,a two strikes me catch pon dah idiot gyal yah.

She really and truly believe she own a man like house….and that poor male child don’t enter the world yet and she add conditions pon him already. She neva know a black man she did a catch a belly from?

IDIOT soilder bwoy! You a wear a uniform of honor and have gyal baggy a strangle yu?! Damn CLOWN! Man we own you too :nerd

2. Then the other messages (not the whatsapp) …. she a talk to harself?? How yuh mean …. mine him yes. Hope you know you mining the mates too. Dwlll :tkp :tkp

1. Dat mi say she fi no Rema slide in every DM beg front fi suck. fi years rema a do dis. him live pon Ig comment unda every gal n dm n whatsapp u nah believe. Kim run go breed n she ago mine Rema n the baby. Nah blame Rema he bout 26 n she bout 40. he will let her mine him who wouldn’t but she nah respec him. Dem big crawny gal always find young licky licky man fi rule.

3. Disgraceful. dem boy make dem nuttin gal dis dem. Lose offa di solja.. Dem man love likes an mek tek any diss fi get small tings. Wah she call rich. Big tuff gal he look like her son. Y big woman pick up little boy they have 2 pay for then want to fight and trace the girls when do man dem stray. She having another son he her son.
    She say she no waan the baby black so she a bleach fi get retard baby n she already up in age. Dutty gal.

4. Man cool but dem pick up waste gal Kim. Make she frighten him. His first baby ma trash to. No wonda he look everyone he need to get out of that fast.

5. this is the saddest shit i’ve ever seen. When will women start knowing their self worth? Lady if u did happy u wouldnt a send this eenn. There is so much better out there, a love weh u nuh haffi a pay for a compete for, a man that will show you respect and cherish you no other gal to him thing. When black woman ago wake up?

1. Bad ting is he used to be hot without she now him flop she make everyone no she rule up the solja boy. She say down to his garment she buy. She say his son n mom cant get no money unless she say yes. it’s her money so he nah no talk.

6. badone u too nuff unuh feel like tru the man lay down wid unuh n give unuh likkle time u think u have some type of importance… gyalllll pleaseeee a suh unuh get trick fi feel wanted so the man can get likkle crotches wen him want. u n nuff more a get useeee

a man dem name and a so nuff a dem tan nah say it rite but a jussuh the ting set more while.

7. @YLT and @Mamacita, she is using the term “dark” in the context of temperament. Apparently he has an “Uncle Runkus” who “dark” like unda bed way past midnight and they don’t want the child to be that ill tempered! That’s all! They could never be talking about complexion, seeing that his dad is almost as dark as they come!

1. BIG up yuhself Straight WNPP mi get yuh fully!!You a one person nuh HAFFI worry bout Grammar police arresting yuh suh di worse coulda stay.However did She really sey “HIM AGO*dark”!!??

Now that is the shyt that we Fi charge n lock up ppl fi a minimum 44yrs with hard labour for enuh …smh…AGO!!??WTF Yooooo!!??

2. No him well black n she bleach heavy her skin all buss up if u ever see it. She tat him name cross her chest n it buss up. Her leg full a buss up n she nah stop bleach. she Eva talk bout people black n waan rub Lil n say she bless wit straight nose. Kim Call Kareem black all while but him so fool fool n love likes him caan correct har. every dutty ting she do him clap like cheerleader so she keep gi him tings.

3. Ohhhh. Ok. Lol. Cause mi did a wonda enuh. Thnx fi di nice intelligent big ooman ting correction. Lol. Yes … suh ppl fi diplomatic and sensible. Big up yuhself WNPP.

8. Issa bloodclaat mad ooman dis him betta run…. an mate yuh issa betta run tuh yuh too nuff see seh a mad mad ooman dis eeh? Di ooman seh a she keep him card and a she a mine him :nerd dem send di poor girl go mental facility an dis mad ooman fi deh deh.

9. Kim lie which part u rich. Kareem nah have shit if she claim she have taxis cars n she dont give Rema one good one. Rema a f**k that tuff gal fi cloths an so he dont haffi live wit his mom. Betta he live with his mom. Rema gi har bun bad doe. Wha she expect. He love nyam front. He no care. His hood no so big but he make up for it with the nyamin. He kind wit her money. plus he live in her house so him no really haffi spen him solja pay

10. Girl go take di last seat in di back row cause u a claffy idiot ina mi African voice di mount a gal inbox dis boy in dam fool

11. Who is Rema fi anybaddi cuss ova? Girl guh siddung. Rema deh pon social media inna people DM a look it every day. Why you females love bait up unu self ova these dead dogs. But look at Rema, my girl just easy yuhself and stop mek yuhself look worse than how yuh look.

12. Don’t you ever talk about rema Son ‘kyky’ mother she’s really nice, intelligent and beautiful that girl went through a lot she’s truly strong and a very great mother to her son I know her personally…she work hard for her things and she’s very humble

13. Don’t you ever talk about rema Son ‘kyky’ mother she’s really nice, intelligent and beautiful that girl went through a lot she’s truly strong and a very great mother to her son I know her personally…she work hard for her things and she’s very humble

1. Thank you very much,Roxanne is not about “this” life.Decent,hardworking girl….don’t carry d girl down,address dutty people if unu want but leave the girl out.

1. Rema was doin betta before Kim he drop off. Same way Kim write she bout things same she get Rema. Him luv likes but Kim will neva buss Reem she know if she do he f**k on her harder. That y she say she pay his mom, babyma hold his book. Wha decent man waan that control ova dem. Rema love likes all him get out a Kim a fake brands n her house. Kim chat all di while say Rema ain’t shit n her name on everyting.

14. Aww boy dem a do u bad but if u love likes liberty will tek place. Obviously your woman is very very insecure & she knows she uses her “riches” to keep you in check lmao thats why u stay with her. You don’t pardon nuh gal & you are very bold. Her skin is a sight to behold, but kill her dead she hot. Wish you lots good luck

15. Liberty cum from carelessness Rema post one bag a tings on IG all day bout whore n gal n he have the biggest drunkro gal a beat him wit baggie fi likes. IG make dem paint fake life but see it deh him owna gal tinks low of him. She flop him but him 2 licky licky to change soon see him post up how dem happy n she a good girl.

16. It would be this Jezebel Kim to bring Kareem to this disgrace. She just a laugh about the whole ting all she can say is mi control Kareem an mi waan see which gal can take him. Kim neva have nothin good to say bout Kareem she say his pickney and his own mumma Kareem will hate if she tell him to.
    Mi tell Kim a f**kery she a keep up but Kareem need to be the one to know himself as a man and run whey the gal. She gwan like she love Kareem but she love have her foot pon his neck. She make sure Kareem no have nothing and never will so he can need her. She say him can’t left cause he nah take the embarassment and she keep him hype. She will beat Kareem and worse now she pregnant, biggest mistake he ever make. This is worse than embarrassment.

He do ever a look gal and in dem DM cause of course he not happy and want to find sumbady else. But which mad woman would ever deh with Kareem knowing Kim a beat him. Kareem really post up video a drive Kim van yesterday? What’s that proving, that what she say is true. He frighten and love likes. You pose up in Dre but Dre woman work with him to grow. She eva a bad mind them but nobody can help you when you boss Kim have you under strict rules and orders. Kareem a good yute and a loyal friend but for your yute sake wake up and wise up. Everyting happen for a reason. Run whey from this Jezebel Now.

17. Rema and dis gyal a di same rass ting. Him say the baby AGO mad people. Him know the f**kery weh him a keep up. Him is a claffy and drunkro just like she. Him encourage har slackness like some gal clown. Him same one no stop preach on IG. Fake hype. Only a gal would say so. No wonda she can bitch up Rema so. She fi beat him yes, dem summin fi reach dem waste boy. She haffi go work long hours wit big belly cause she waan be able fi say she mine man while him lay in har bed a look gal all day. Betta him fine a man fi mine him since him love likes.

18. Oh God. The poor baby cursed from him inna di womb. Both the mother and father are genetically dark-skinned but the mumma want some miracle fi mek the baby brown???
    I realize that when some women bleach too long dem convince demself that they were born light skinned and di baby might ketch the color from the cream. Well it no work so.
    Actually, most kids get the color of their father. I once heard someone say that black man color strong because it is his duty to continue the black race.

19. Two a dem a fool! Rema stay lit off da dirty sprite it’s like he turn fool. All now he don’t know wah gwan. Still a post up Kim tings like a fi him. Poor ting dont even realize Kim a do all this fi mek girl leff him.