SENDER COME TALK TUH WI…A YOUR MAN?

HMID , me seh Idk why this big stinkin rub out cratches dutty germs nuh leave people man alone .. done out grazmite you fi gweh! Me wah see you and kick in yuh face Johncrow dogshit gyal. It’s all fun and games till you buck up inna the wrong one ! Dutty reptile bottom feeder gyal , guh run weh !! Nah drink nuh bleach .. anyweh unnu deh and see dah gyal yah Unnu Fi stomp pon the roach and run har out

6 thoughts on “SENDER COME TALK TUH WI…A YOUR MAN?

1. Sender post the dutty man johncrow, unuh love blame women too much.. Girl look good, yuh fuck and suck gal how you know how her underneath stay.. Enough of you

2. Whoever sent this in is so badmind. The girl look beautiful. A woman only argues with thw othwr woman when she Knows the other woman is in control. Anyone that can write such dirty things about another is worse than the person you are trying to bring down.

NB : YOU NEVER LOOK GOOD TRYING TO MAKE SOMEONE ELSE LOOK BAD.

3. WE WANT TO SEE THE MAN…

WHAT IF A DI MAN A RUN DOWN THE GAL; WOMEN LOVE TO BELIEVE THEM MAN NICE AND CLEAN N THE OTHER WOMEN DEM A HOE N A RUN DOWN DEM MAN……

SOME MAN LOVE STALK N RUN DOWN PPL GAL PICKNEY AND THEN THEM BABYMADA DEM WALK AND CHAT SHIT A ROAD.

CHECK YOUR MAN SENDER B4 YOU CHECK THIS LADY. WE KNOW U SENDING IN YOUR OWN STORY BOUT YOU MAN LOOKING FOR SYMPATHY.
    WE HAVE NOOOOOOOOOOOOOOOO SYMPATHY FOR YOU LADIES WHO SIT AROUND N LET BABYDADDY/MAN BEAT, DISRESPECT AND TREAT UNUH LIKE SHIT…

WISE UP
    LEVEL UP