PICKNEY NAH HOLD MAN NUH SOCKET NUH PLUG NUH JUG NUH BUG

PITNEY NAH HOLD MAN AGAIN

You go a Obeahman n it nuh work, u turn to it still nah work you tek kingcoy it still nuh work stop walk n mek mischief and bring down ppl Pitney bout you nuh want the Dan a di next way round u see say a 9&32 a dweet now him nah use u dutty spungy u time up u suck him co*k & him talk u go a foreign go work & mine him meanwhile Kimmy a f**k out u bed. Only thing u do is bunn di pillows if Glenroy ever go foreign a morning & filing fi run punkin caah go bcause her fada live a wild St & Glendon mek ina openlot tell u daughter fi stop cock up round a gully back gal this time Gabriel caah help u you need a new p**y. The man gi a night afta black pon black n cut leff u n drop kingcoy ina the road n the man laugh after u n class u member when u call the gal them bby sitter now u a baby keeper & u call the Pitney handicap now talk bout dada come to mammi u say the bar n car a yours n a Kimmy have them wooooooie. Kim a mad u worst she breed u see Glenroy a fix up house fi her that’s y his can’t start u rap up the man n him mada pull him ,is a good thing puncy left glenroy cause u would a name slim fass Dutty Spungy,last lady, big head,headda joana whale gweh u ugly nuh mugg nuh socket nuh plug.

7 thoughts on “PICKNEY NAH HOLD MAN NUH SOCKET NUH PLUG NUH JUG NUH BUG

1. Not me oo …Sista G but u should know that In all these years on here. .Grammar police NEVER use Anonymous. .no need to hide cuz we correct and serve all impartially enuh.Even the admin from time to time and PP dem have been on dem grammar P’s and q’s …so yea.

This did a gimme too much headache so mi just cut mi yeyes n scroll pass the confusion in tory n grammar!

1. Sender make a video, only send video messages, hopefup my ur face and speech not as annoying as ur writing. Go sit the phuck down ur dumb ass just gave me a headache smbch

2. Word’s can’t bring me down nobody cannot let me walk with my head down it’s like you all have a glenroy problem lllllooooollllllll