MARRIED AND IN BONDAGE

Good day met me have a big problem with this big woman name tomeka Bennett go Jamaica go married the ppl dem son and bring him come under bandage and him jus call me friend fi little advice more while and do you know the lady find the number and call me friend and then put up me pics on her husband profile me a ask Yuh fi post this so she could understand that she needs to remove my friend pics off her hub and profile because she a act like a my friend mek her husband look like the the son she left in Jamaica and now she fi d him and a show him all the love him seh him road a her and her controlling behavior….

5 thoughts on “MARRIED AND IN BONDAGE

1. Gm All,very very special gm Sender!

Now I’ve read this thrice n me woulda wicked to miself fi try one more time in vain to get the full $100 bag of what you saying. Mi tek mi lil time a poco poco follow yuh n mek mi tell you exactly where yuh mek a dash fi only God knows where n lost mi clean clean pair of heels!!

Yuh sey the wifey blaze up pon your bff BUT TURN ROUND PUT UP YOUR PICTURES PON HER HUBBY’S PROFILE!WHY WOULD SHE PUT UP UR PIC N NOT UR BFF’S PICS…AFTER A NUH YOU A TEK HER MAN NO TRUE!!??come back and find me dearest sender,I’m so lost rt now!

UNLESS….HMMMMM