HOME WRECKER THE LADY IS TALKING TO YOU

Gm.. hide me Id dey ppl… yo knw sey life unfair n uno ladies wey dey a walk inna ppl life n ppl relationship uno fi member sey God naah slp yo hear n wat goes around cums bck around ur…me wake up this morning wid blood inna me eye… me did inna me good good relationship until one nasty big mouth gal walk right in.. fr dey so life changed me Ave two kids d guy wudda do anything for us both.. but the HOME WRECKER GAL CUM WRECK EVERYTHING.. dem time yaah last year me finish back to Skool fi both of dem…it hurt me cuz a nuff time me look BCK n a sey things wudda did better for me trust me if a never fi this gal..everyday she post sey she a d wife but yo c GOD him. naah slp same as how yo walk right inna my life a so somebody ago walk rite BCK inna ur.. a hope afterrall yo get d ring..n a hope yo can keep him.. cuz same as how him give me problem a so him ago give you… d only thing yo sure bout is d likkle boy wey yo give him yo no sure bout nothing more… U IS A BL***H HOME WRECKER N MY EYE WATER NAAH GO IN VAIN IT AGO FALL PON YO BIG UGLY BROWN RASS.. PPL UNO DNT BASH ME CUZ ME MOVE ON BUT EVERTIME ME MEMBER CERTAIN THINGS ESPECIALLY FOR MY KIDS DEM IT HURT ME ALOT TRUST ME FR YO STOP MY KIDS DEM FOOD GOD NO LIKE DAT UR…EVERYDAY YO GET UP N POST BOUT A MINES MEK SURE HIM A URS… YOU IS A WICKED BLO***TH.. BUT YO SHALL FEEL IT TRUST ME.. JAM. POST FIMI DEY N HIDE ME ID. THANK U

11 thoughts on “HOME WRECKER THE LADY IS TALKING TO YOU

1. Once AGAIN, unnuh fi stop blame the woman, she never walk inna you relationship. You baby father step outta yours. She never rape him or kidnap him. He very willingly stepped out of the relationship with you & into hers. I guess it’s easier to blame the other woman than come to terms that your man has a full relationship with somebody else. Mi Tiyeeerd fi see the man escape all the blame. Face facts nuff woman sleeping with the enemy

2. Pauseeeeeeee
    Ms she is not responsible for the man not taking responsibility for the 2 kids. He is a grown ass man !!!!

3. I’ll never understand why some of y’all women go after the other woman instead of the man you were laying down with. She doesn’t owe you nothing…he does! Smh

4. Sender suh yuh have the girl because she tek weh yuh Pinckney dem step father? Wonder if a suh yuh hate Di real father or fathers? The girl neva come Inna yuh relationship the man come right out and him have a right fi move on because yuh nuh have nuh pickney fi him, how yuh fi vex seh Di man stop mine your own and get him own fi mine? Yuh seh yuh move on suh wah? The new man nah help yuh youth dem? A him yuh fi hate better yet hate yuh hand dem weh fraid fi work and think dem entitled to other people things

5. Stop blaming these women for the behavior of your trash men. The girl did nothing if the man didn’t provide for the kids that’s because he didn’t want to. Again the girl did nothing. When are you insecure females gonna realize that most of these women don’t want y’all men. They just one the man money, it’s the guys are falling head over heels for these women and ya’ll bitter woman don’t know any better than blaming the females instead of the guy for being an idiot.

6. Ok…I can see you moved on…Yes God will deal with her likewise will deal with him cause u see if anybody stopping you kids food its him, not her…She imposed on your relationship yes cause she could have sent him on his whoring ways…but I can bet that he was not honest with you about it…I see u have not said one thing against him though…nice…it is good you moved on

7. Here u go, blame the woman its easier, but i bet u wud take his cheating ass back inna heartbeat if he was to return to u, lol, women like u make mi larff if u relationship was as strong as u think the other woman cudnt tek him no time, look into uself for sum a the blame, the man is to blame and thats about it

8. same so anon@10:55………..bout she woulda shop already….you coulda still shop **if you had a job** dumb ass.

What a hell if you never move on !!

1. A di two a dem fault. At some point she muss fine out seh him have another family. No exception. she wrong an him worser wrong. if di man wasn’t looking senda she would not be in the picture. Don’t excuse yuh man actions but it tek two; she an him

9. A di two a dem fault. At some point she muss fine out seh him have another family. No exception. she wrong an him worser wrong. if di man wasn’t looking senda she would not be in the picture. Don’t excuse yuh man actions but it tek two; she an him