HOME WRECKER FOLLOW UP

20150627_094615-Optimized

Janiese B KARMA is a B**H don’t ?this to teach you not to F**K with married man leave ppl husband aloneeeee u dish it now u better can tek it. Now fi u friend dem ms Audrey u shape like turnip u husband left u cause u is a bum u f**ky f**ky like dawg and ms Stacey u look tough and u nuh si u have man face unuh caan get no man all u unuh duh is hitch up inna di group a look ppl man unuh desperate wid unuh ole body some a unuh a grandma no shame a wah unuh teach unuh daughters to be a whore like unuh.Big ole tough foot woman like unuh fly from Florida go a NYC fi f**k ppl husband unuh nuh have no shame. Mi nuh done wid unuh yet unuh soon get all wah unuh a look fah.

20 thoughts on “HOME WRECKER FOLLOW UP

1. Sender, you sound like a damn clown. You here scandalizing the woman but what about your nasty husband that clearly didn’t leave her alone…all this energy you wasting on someone who owes you nothing…lady go chat to yuh husband please

1. we need a home wrecker section like pan di trini site…I think its good for women to see that blaming the other women is so stupid..

1. we need one here yes…these men out here ah sling koki from coast to coast and getting away with it because the women stay and cuss the mate…meanwhile they don’t have the slightest clue as to what the man is really telling the mate…its so stupid…be mad yes…but be mad at your man and your damn self if you really believe is force dem ah force di man dem….only thing weh force is the nasty man teely in this young lady ….

2. A man will only do what u let him and put up with. Run it metty…. affi log in too much damn anon a comment

3. Wow! Man must remain man & stop with the f**king drama, this does not look good @ all…smh something gotta give, this cant be life

4. dats why unuh fi stp bloodclaat talk bout ppl wife a sender when yuh can’t prove f**kery. yuh tink a every man wife a nastiness weh a post up ppl business like some a unuh. unuh fi know a who a post d tings dem and stop assume a ppl woman. dts why killing can’t stop.

1. so if its not the wife…please tell us which fool ah stalk di people dem life suh til dem ah send in 2 posts now on pink wall…unless the mate is sending it in herself who the hell cares about these people bedroom antics to come post if ah nuh di involved parties….please do inform us since you sound like you know…is you send it?and why?

5. no man…ah koki him waan cuz no grown ass man should be sending f**kery like this into pink wall….wtf…this is nuts

6. OMG. WHY PAUL ALWAYS A DOU DEM TINGS YAH UNOO GOOGLE HIM PON FB. A SINTING WAH HIM DOU ALL D TIME TO NUFF OOMAN A BROOKLYN AN BRONX MOSTLY

7. Met,simpicity,Saranwrap, beautiful mind, warren M.the fabulous one. Can you please tell me how to edit or delete comments here? Met i have 2 comments id like to remove. One at 12:14 and one at 4:26pm. If you can remove them met i’d appreciate it.thanks.