GYAL LEF FROM JAMAICA WID A BELLY LAST YEAR AND A BREED FI HAR FREN HUSBAND THIS YEAR

Now this epistle one a di regulars dem ask mi fi write …….well mi tell dem mi will write it cause mi waa mek sure uno get it di right and propa way

Shaunakay lef Jamaica last year go Canada and a breed fi smaddy man………..this year 2019 she a breed fi har fren man well move in and put har draws side by side har fren own ina har own fren panty draw….

Shaunakay yuh know Jody from Jamaica and har husband…yuh and she a fren and di girl neva know nothing bout uno involvement but yuh run guh tek di girl husband……..Move in yuhself…and den call di girl a talk bout it jus happened……..and how you care for him..Now bad to bad people a guh seh a di man and yes he is obligated to his wife but if you and smaddy a fren how long…till yuh all can call dem when yuh need help..gyal feed yuh..pick yuh up when yuh ina distress…how yuh reach ina di house whey di gyal and har man rent fi move in and breed? Di girl live and New York and married di man whey yuh a breed fah and you know!! YOU KNOW!! Di man file di girl papers fi she move go Canada wid him so how you reach ina di gyal house move out har picture dem and place in yourself and have belly and a jus one single year yuh guh Canada? How long yuh did have eye pan di girl husband? Some a uno cratchiz want it own police because walking wid it alone is a crime …dis fi get yuh lock up man…

Di man nah act how yuh want yuh well go call and message di girl fi announce your belly as if  she supposed to wish you well..How you one sooooooooooooooo bright bee? Invite di girl a graduation knowing that yuh sleep wid har husband and ketch belly…………..tek ova har place

Well, due to how Jodi bad , Jodi fly go Canada go tear dung di place and tear off di sheet whey she buy whey Shanakay did a sleep pan…While Jodi a tear dung di place she find di secret drawer wid Shanakay ovulation tests whey she did a tek fi breed………..memba Shankay claims it just happened…So she plan fi tek har fren husband…………breed fi him and den call har and a announce it like she a look fi something…As mi seh people love seh blame di man and yes blame di man cause him nor she not getting a lick a sleep ina di place cause all di bulb Jodi tek out..all dem have a dem clothes so dem can spread dem up and sleep right deh pan dem..But talk choot………………ooman to ooman choot…Shanakay fi get it well hot

Jodi in the pink shorts and mate hand fold up

13 thoughts on “GYAL LEF FROM JAMAICA WID A BELLY LAST YEAR AND A BREED FI HAR FREN HUSBAND THIS YEAR

1. So her christian fren Kim couldnt tell her say she wrong? lol who am I kidding, a probably Kim encourage her. Old clothes hypocrite. Kim need to go buy some clothes she nuh stay good fi a young gal.

2. Jodi is going right back to her husband!!! That’s why she don’t post up the man!!! Unu just watch and see! Blast the two nasty Bloodclaat dem

3. Until jodi post her husband picture let’s be not take her serious! Yes the gal a dog shit but so if your husband!!! When will you post him and blast him? Or u don’t want him buss u secrets! Why only the gal alone a get blasted on this? Mi write mi comment already n mi realize it delete from ya! Until Jodi post the man she naa left him she ago end up baby sit that child!

4. Stop sorry for manga dog! Long time shaunakay a whore with her undercover whoring fren Kim who rum go turn Christian. Kim badmind and evil and envious so till! Mix up and mix up and mix up! Kim run go married and join church but Kim is still not behaving like a Christian. Old grease can Kim go buy some clothes and come out a people business. You fren dem no real they would tell you that you dress like shit most of the time.

5. But if di man a file fi mi, mi nah go nowhere, weh Jodi a go, stan firm Jodi, it hot but hush. Dis gyal is a wicked, she was on a mission to destroy this girl, a so some friends stay, badmind. There is no way you fi tek NONE A YUH FREN OR FAMILY MAN, GYAL EVIL STAR.

6. Jody congrats you are now a step mom. Apartment furnished with bigger and better stuff hoe! U whore like dog a true shannakay nuh like the mixup why she don’t dash out u secret.. u husband say u hole nuh good and a that a mad you him live in a shannakay hole! U Fava tumpa tail dog n stuff chicken in a one! Tahj happy and in love with shannakay him say a the best woman him come cross all u do a live for social media hype! Boy find out u ways n run u! Stop tell lie say u left!