DI WOMAN SEH SHE LEF DI MAN GIVE YUH

12 thoughts on “DI WOMAN SEH SHE LEF DI MAN GIVE YUH

1. HOW DEM WOMAN YAH LOVE GI MAN 3SUM SUH??? NOW IF MI FI TELL HIM SEH HIM CAN GET IT N WE NAH USE AH NEXT GYAL YUH SEE HOW FAST DEM START CUSS. NUH GYAL NAH F### MY MAN INNA MI FACE OR COME TOUCH MI DEM WAY DEH SUH HIM BETTA SETTLE FI AH NEXT MAN IF AH DEM PREEMENTS DEM HIM HAVE!!!!!

2. Shan! You need to see a podiatrist fi dem foot de! Yu foot dem look dirty to!

Ex-wife, CONGRATULATIONS on your divorce. Shan look like she born wid bad chromosomes so dat a no matey material 😀 😀

1. :ngakak A see de dutty foot, crack heel-back slippaz gyal dem out inna dem numbers today! :ngakak :ngakak :ngakak

Hope unu put the same energy ova unu bath pan an unda unu sowa crotches like how unu put it inna de down vote option. :ngakak. dirty foot dregz de Oman say come tek de joncrow now :ngakak

Happy Thursday thirsty bitches! 😀 😀 😀 😀

1. Do you have bionic eyes? I cannot see anything wrong with the young lady feet. Yuh just envious of the girl because she is much taller than your midget ass! :thumbup

3. Ex-wife, congratulations on kicking the dog to the curve, nuh worry yuhself, this Shan person soon start guh through weh shi put yuh through because shi tun number 1 now suh di man a guh look a number 2, next gyal soon start run har foot hot, shi soon have sleepless nights. Just seh thank God him never give yuh any disease, especially AIDS, you should have a divorce party.

4. wow, as a woman it hurt when a next woman who hurt a next woman be so brave. Honestly i myself have been hurt and hurt is not nice this is why i don’t flirt with people man, husband or watever. Nah lie hurt is awful and when me as a woman can say to a man, listen don’t cheat on your girl hurt nuh nice i feel good. u know how much time men hit on me even some of my married frens or those with partners and mi tell dem straight dont do that it is not nice to hurt people. Woman to woman we realy need to help each other and stop being selfish, when we know a man have him wife or girl we need fi run dem like dogs man, because if he can cheat with u he will cheat on you with someone else too. men are hunters by nature so as women we need to help di dogish ones keep in dem damm lane. Nothing i hate more dan a woman a tek a next woman man then hype on her, come on hurt is not good, das why when some a uno fall sick and edn up in hospital a cry no one fi sorry fi uno, when uno breed and try hold man and baby almost kill uno or uno dead in childs birth no one fi sorry fi uno man. jeeze we can be cruel to each other when we ready. Lady congrats and nuh stoop to this trash level yah.

5. Good for you because nuff wife wuda stay just to prove a point. Lef him to di nasty gal dem fi ketch diseases, keep your head up. Mama you look like a nice decent girl.

6. It look like the Shans have a culture of wanting to diss the decent wifey cause I was contending with one side gyal name suh inna mi relationship and mi tell di man fi lowe me and go keep har! Fi mek matters worst, dem always stay bad too!

7. Suh somebody really do threesum with this batta ears, tough foot looking gal. All tht deh next gal weh tek part in dat deh 3 sum deh nuh have no ambition.

8. A lie this woman a tell on Shan! A she a stalk the gal Pinky!!! She was with someone else the whole time she was in her marriage and her man look Shan! Ask her during the ten years how long she n the man in separate rooms and how many nights she sleep out n hungry n naav nutn in the house cuz the man she bun her husband with couldn’t feed her! Lie lie lie u a tell! Bout 3 sum! U a whore n u a act like just true u did get a ring but the man find out n Mek u keep u man! When u realize him naa use Shan u start act like u want u husband but it did done late!