DI GYM SUPERVISOR A LOOK HAR MAN

Post this fi mi suh me have a matter need So me and my man deh years now, we well settle and serious too. Suh homeboy seh babes mi ago start the gym cause me waan look a particular way inna me tuxedo. Suh me seh yes babes do you thing
couple months well homeboy ago gym and body a get nice. Anyways proactive lifestyle had their 15% off sale so he went with two other friends that knw me well too.
wen homeboy reach and asked for assistance the supervisor girl stacy ann jenelle Gordon came over and start flirt wid him. So him nah pay her mind, the gal start rub down mi man enuh dream and a talk bout how him front buff up and muscles look like her type. Anyways dream gal start buss bump inna him face and how it look like him nuh have nuh good woman a him yard and things. yuh nuh knw seh the gal gi me man all a the products them free 😂😂😂😂 and all number too. Anyway he had sign up for percentage off so she got his number and a call Him down and a send p**y pic and all bout him hood look buff up she would a s*ck it off right there and then in a the store. mi guh up there and see the gal enuh b*tch not even look half of the woman I am. She only brown, big old 25 year old gal a stand up in a store soon twenty 26 and nuh have nth stable, gal all a eat damn dry white bread inna her car weh the company own😉😉😉😉. mi boyfriend came and told me everything he had to buy a second sim card to get rid of her. Abd because he works out at the fitness gym in hwt which she is aware she nuh stop stalk him. Now him ask me fi wild her up fi him and mi a wonder if me fi do it 🤔🤔🤔🤔 . Plus proactive lifestyle manager or owner unu need fi fire her cause she caan a gi weh unu product fi free….
Post this cause ppl need fi knw and see wah a gwan ,weh unu think cause homeboy seems to be annoyed now and him guh back up there guh tell her fi stop and she talk bout a gym body man she like all when him a tell her him good see pic

12 thoughts on “DI GYM SUPERVISOR A LOOK HAR MAN

1. Your man ain’t annoyed,he is just weak and wants you to go bait up yourself if he wanted to he could have reported her longtime to management him just love freeness of what she giving him including front and you too blind to see he playing y’all……..btw If he was really stalked by her more than 1 gym open up he can sign up with kmft.

2. Blogger Angel Smith come look ya …the very first time a WIFE gonna step to the front of the Yamhead gyal line!!This wife nuh see the man a sort out goodie straight and a run a program on her insecurities to reassure her …but still having his cake and eating it too!!! :malu2 :cd

3. “she only brown”- so thats the epitome of looking good??

I stopped feeling sorry for you after that slave mentality statement, TBH.

Good luck with it all, babe.

4. SENDER YUH BLIND NUH RASS.

YOUR MAN BEEN A GET P…Y AND BLOW FROM THIS GAL MONTHS AGO……………..

HES JUST TELLING YOU INDIRECTLY CAUSE HES PLAYING ON YOUR EMOTIONS. YAMHEAD GAL U GETTING PLAYED BY YOUR SO CALLED HUSBAND AND DONT EVEN SEE IT.

LOW KEY U NEED TO FIND OUT WHATS REALLY GOING ON WITH THESE 2, ASK THE GIRL DIRECTLY.. MISS DONT TRY AND BAD UP THE GAL CAUSE SHE JUST MIGHT GIVE UR ASS BEATEN…

5. Always see this girl by proactive lol. no man can come give me that bullshit story and then you go to the girl place of work for what? Get you man in line, if he didn’t allow some communication it couldn’t get to the point of sharing private pictures. Open your eyes mama.

6. Sender did you seh gal start buss bump….i’m lost.you man sure a fuk the gal….ym so-called wife plz to go sit ur ass dwn.

7. Di 2 a dem fi get While up cause him cudda put a stap tuh it an if she a come on tuh ppl man like dat she fi get some fuk lick. Mi hudda watch him doe.