COUNTRY RAM GET WHEY

Dear pinky dash mackerel mumma song over mi ID this country ram goat all him do a f**k off the people them gyal Pickney breed them off and say them a whore and him not the father him have two gyal a England and 1 a USA and every time none out the three come him dash them away him gone missing nobody cah fine him anyways cut story short the gyal a Jamaica wah call herself sexy breed fi him and go give next man the pickney now the man fine out and left har go USA she move back down a him yard and now she a breed fi the community bike again last year him get 3 youth twin and a girl with one a the gyal that live inna him community and the one a USA Now you tell me know the USA man come and sexy go missing with the man belly him now pack up har bags and go dash down a the girl mother yard and say him don’t wah no whore fi live with After 3 day sexy get wah she fi get and go back to the walking StD him beat out har backside and fling har out again. Mi would like to know if she ago tek him back after all him drama.

The first one is the girl in the video sexy second one a the baby mother in USA
Then you have the man
The comment a wah sexy write after him put out the video. The last picture pem him move in after him dash out sexy.

3 thoughts on “COUNTRY RAM GET WHEY

1. A wiss pawt a yawd dis cause man affi shawt dung a dat if him have so much gal. A which one a di gal dem deh a farrin again? Dis nuh look good.

2. No sah…this is just carelessness.

Ratman yu fi kill off you sperm dem.

Purple hair, u need fi shave the mustach

ms headcup you can filter dung some a dah farrid de.

Unu just a breed and drop unu weak genes all over de rass place.