BUT TOO TALL STILL BREED DI MATE DOE

Hide mi id deh but wat away Ashley a beat dem bad yess too tall want n need her n a mad over her diva stay bad bad nu knw a wat dat she ave on pon her bday fava fool na ask Christ tootall nu send she a dolla a Ashley ave all his money lock diva need a body make over a red bottom n Gucci buy her wen dem go shop diva go hide wit ur stay bad self🤣🤣🤣

7 thoughts on “BUT TOO TALL STILL BREED DI MATE DOE

1. Ashley move yuh Bc and gweh, your the one who sent in this. When since buying Gucci is an life accomplishment?,you walk and fuck so much “so call” money man and u dont have nothing to show. You use to fuck the don from Waterford just because diamond (the next fuckesha) did a fuck him and now you gone fuck diva man and they where both your frenz. Not to mention the other men them your name call pon.” BUT NOT ONE OF THOSE MEN HOLDING YOUR HANDS NOR OWNING YOU IN PUBLIC” bye sad girl.

2. We need a post with all the dancehall man that get call . Too tall , bag white , Dana man …. we need a face to the fuck

3. Wifey like she draw fi har best angle pic… Issa stress tuh rahtid when yuh affi post yuhself next tuh di matey fi see waah really goes.. dat mean seh wife a get a run feeit money no sah. Revoke dah license deh you.