BAD EVERYBADDIE INA DIS BAD

Good evening met, what a way frano beg uno fi take down her vagina pic, but anyways that’s the stay bad gyal inna the pic, and that’s the car weh mek she run go skin out har p**y and send it to the man, she a walk a tell people say she beat me up, bitch where? Talk say you send the man your p**y and that still never make him want you nor did it give you the Tory burch bag or slippers, gyal still deh bout weh frighten fi car man, when you see this mi want you come round a mi yard fi round 2 I will keep you guys posted met P.S Big bad n brave

4 thoughts on “BAD EVERYBADDIE INA DIS BAD

1. The chick in the white n black can get IT …it doan even matter that the blasted pirate of the Caribbean hat a block her face…I sooo would! !

Sender u n the other chick can war it out but mek sure nutten nuh do the hottie hottie please n tonks.

2. She she can get it fi tru Yardie but fi real Barbarossa need back him hat. Met this week Sunday Dagga question: Have u ever given it up over criss cyar? And unnu fi honest bout it. :hammer