ALL I KNOW IS THAT OBEAH INA IT

Wifey fly down a Jamaica and check husband phone an hear the kip gal a seh wife a obeah har an nearly kill har.gal don’t even own a bed di girl an di yute together almost 9 years now an when she fly down di bwoy gi har nuff respect dem cockroach caan come near suh di wife get mad and call gal fi ask har why she woulda waah obeah she an she nuh have nothing di wutless gal not even have a job an di man nah use har ina public a only night when it dark an him want a kool.wife look good good gal nuh have nothing on wife.gal family teck on di wife and a bare tings.ppl weh know di girl seh dah girl deh nuh trouble ppl she keep to herself.di gal seh pan di phone she a come over di man yard an both wife sn man tell har fi come an all now dem nuh reach di gal dem is some set a low life bleach out dem skill an jus a hate di ppl dem fi dem life

7 thoughts on “ALL I KNOW IS THAT OBEAH INA IT

1. Unu rate up too much duty man 8 years him cheating on you wow with same gal
    Watch him and her him soon beef her cause something deh deh

2. Uno need to go back to school n learn story writing. Who send this in is dunce and a Sunday or Sabbath School drop out. Please learn to write a proper story using English. Uno love send in story and lawd uno dunce bad and can’t write properly nor spell. Sender u are dunce, go back to school.

3. Di 2 woman dem a day and night mate nuh look good none a tall gal look like one big bull frog she need fi guh doctor and church and find out her dutty sickness and stop talk bout ppl a obeah dem dem dont even have a job fi nobody hate dem for di whole family a dem love talk bout obeah uno leave decent people alone crablowse!!!!

4. Di sour gal coulda bring aids come gi him to rass… alot of men sick stomach still ino, cause u cyana cheat pon u nice clean wife wid dat???

Then again the wife nah no self worth because from mi find out him a gi bun wid dat me not calling her. Divorce papers right away.