WE KNOW YUH NUH SHAPE LIKE DAT AND YUH SKIN NUH CLEAN LIKE DAT, STOP USE DI APP

We know yuh nuh shape like dat and yuh skin nuh clean like dat , stop use the APP

King Chromaz0%
Rich Rush0%
Kasi0%
Jada Kingdom0%
Apple0%
Robbas0%
Chevy Diva0%
Aneika0%
Ishawna0%
Michii0%
Shanzi0%

12 thoughts on “WE KNOW YUH NUH SHAPE LIKE DAT AND YUH SKIN NUH CLEAN LIKE DAT, STOP USE DI APP

1. EF u Eva si DAT girl???? No wonder she takes a lot of pics in long sleeves and stockings and plasta the face wid beige foundation and trick di people dem!!!! Cuz in a real life r skin looks infected! She deserved the number 1 spot!

1. Mi seh mi see Chromaz post some recent pics in a body suit and me a wonda if me eye did a fool me cuz all of a sudden she nuh straight. :ngakak A pure long jacket she wear fi hide the bad shape and the f**kery costumes, when she wear sumn tight she uses the app. Mi kinna shock cuz she always talk like she not insecure about it.

2. Boy Met di competition really stiff fi true because none of them look like their pics on Instagram in real life.