VOTE, ALL BRANDS AND NO HOUSE

Your brands will dry rotten and you dont have a house

pollcode.com free polls

42 thoughts on “VOTE, ALL BRANDS AND NO HOUSE

1. Can you edit it and put an All of the Above and I must say for this year Paul Range kept himself out of suss him pawty still but neva inna no kinda mix up mix up

2. But how Robert mek de cut an dem seh she just buy house inna one opulent community in Jersey? Something inna something.

All weh a gwan dem categories yah hit below de belt lol

Dancehall celebrity lifestyle comes with a price! :kr :travel :sorry :mewek :hammer :toast :bingung :recsel :marah :ngakak :alay

3. Roberto buy house in who’s name? No job, no papers. Scamming going to pay mortgage? These people living in Wonderland

4. Congratulations to Robbas u a thief but is not for clothes alone. U really want more out of life (that’s a good thing) it’s called ambition…hun change your lifestyle, find something legitimate to do. Hard work pays off, yes it takes time but least u will live in peace…..we all want to look good but at what cost

5. A onggggle one smaddy fi dey pon da list dey……APPLE…..last night mi and mi friend a chat bout the FAKE Balmain dress and the way mi a laugh like mi mad….anyway hopplezzzz u a gear up fi di bun wey yuh get every January???? Too bad u cant go jamaica and gps pink man cyarrrr…..u sad like.. :ngakak :ngakak maybe Bob free next month

6. Sweet . it nuh matter Robbas still buy house so she nuh belong here. You sound hurt bad. The house is bought and that is that . remember robbas have family in America . an she is an ambitious thief so that is that sorry but it buy sweets scamming or not she buy house not rent BUY

1. She better nuh badda with her scamming in Jersey, causen seyyyyy dem not lenient over there….and the neighbors are very nosey….so I guess she gonna fake going to work everyday.

7. ME HEAR FROM A RELIABLE SOURCE SUM TINGS BOUT APPLE AND HER SISTER WAH GET DEPORT AN DAH A YAAD HEAR SAH MISS LAWES HAVE NUFF TINGS PON HER NAME DATS Y IT HARD FI SHI GREENCARD D INHERITANCE WAH SHI A TALK BOUT A ROALITIES FI MUSIC WAH HER FADA USE TO EITHER WRITE OR PRODUCE BUT MI HEAR IS HER SISTER A YAAD A GET D MONEY TINK DEM SAH D SISTER NAME SHAKA OR SINTING LIKE DAT .

8. Robert rent house and buy new car but one thing they should all love met cause if met never have this site

Kerry teethe wouldn’t fix
    Apple would not get married and move the son and daughter out the two bedroom
    Apple wouldn’t change the bed
    Robert would go buy house to put the Hermes

None of them have ambition ! Ambition is when you was always working towards that goal they all doing all these changes cause we tell them too and them shame secretively

They live for what pink wall say trust that so all them claim seh we hate is our advise a upgrade them life

Now the next step guys is for them to get legal

Robert , tanesha stop follow meeka she and Alvin a sell drugs she lie and love gwan dem a criminal too

9. Did someone say “Ambitious thief”, lol. A thief is a thief. If a house is not in your name, its technically not yours. They have housing scam as well. My yankee friends do it all the time. They do get caught and constantly moving but they’re ambitious thief…lol.

10. Bob, I know you steal to impress people. I knw you suffer from insecurities, it show from your pictures. I’m not sure who tease you as a child and told you were ugly. Yes your sister is prettier than you by a 100 miles but that shouldnt make your self ESTEEM LOW. You try way too hard mama. Fall back and let bad mind people pass you by. I don’t know you but from the comments your friends who knows you well make on this site on the low. Its seems you have the ability to think and mastermind a few good ideas. Use that gift into positivity before its too late. Your mom should encourage you to do the same, mothers know there child best.

11. All a who a talk just jealous. Let people prosper it nuh tek university degree to be a billionaire it’s not where you are, it’s who you are always remember ambition is not boasy. But envy is jealousy anything you do for a living is a job. How unuh Neva cuss Bernie made off with everybody money.jay z tell the world him use to sell crack pin Oprah 50 cent did the same .chapo did know him faith but a so him choose fi live, some people like working in nursing home .let people be who they want to be

1. You need a 5th grade education to write phuckery properly…worthless bum!

Madoff have a university degree. Oprah, Martha, Bill, Warren….even chump have degrees. Go one side you worthless harlot.

12. Robbas don’t own nuh house. A musI, the house with the yellow stone shi own the house next to Tanisha image house with the blue stone.set of fools.

13. Apple so shameless she not even own half the brand them Wey she a post pon ig and the other half them fake. Apple fi big woman Wey dey a foreign over 16years clothes,shoes ,bags and 30 Inc hair shouldn’t be your number one priority. A girls Wey just come a foreign should and a hype over those vanity stuff.apple u really need a house of your own and a new bedroom set and new Mattress.grow up bitch u are lame and dunce as f….k.apple u are a time waster a foreign u live in america so long and f..k so much top man and yuh have no asset of your own Inna america nor Inna jamaica yuh nuh shame of yuh self .yuh need fi walk with yuh head down like hog.

14. KerryAnn yuh Suh nuff and boasy and yuh nuh have nothing with yuh big teeth .yuh not even own the drivers license Wey yuh a drive with. Yuh soon get pull over by melloo.KerryAnn yuh need fi get a house a jamaica Suh Jue have somewhere to live and put him shoes box them when him get deport because Real hot gal like yuh Wey sleep with so much man wey hussle and yuh live a foreign over 15years u must own yuh own house especially yuh KerryAnn Wey have 3 children and 3 different baby father Wey yuh Sey a big time hustler. KerryAnn yuh none progressive because all yuh duh a credit the clothes them wear them and return them and love act like yuh all that .KerryAnn until yuh use yuh sister social security number and get a house of yuh own yuh need fi guh hide u tuff face because u will never get a green card and yuh on the edge of been incarcerated KerryAnn because you f..k with the wrong person.Meck sure them nuh repo the white Benz Wey yuh a drive now like how them repo yuh white x6

15. Twinny poor twinny she need fi guh live with Hansel and greetel or snow white and the 7 dwarves because she a live a fairy tale life. Twinny u need to first buy a real car and stop beg drive everyday fi go and thief cheap clothes. Twinny yuh father must live a China Meck u have so much made in China fake channel, Gucci, lv, Balmain, berkin ,dsquare shoes, dior and fendi. Twinny u are retarded .you first need fi buy an authentic bag and shoes. Then guh buy a house .yuh live in america over 20years and nuh own nothing but yuh section 8 check and food stamp card.u are really sad. And guh try own a man tuh twinny not a man like yuh soul mate Wey beat yuh when him find out sey yuh bruck and all yuh stuff them fake.

16. Paul range and him liad sister natalie 106 and park needs to Meck up and buy a house and call it the giddie, house because them both haunted

17. Met I command you tuh teck amy name off this list. Met where amy get brand from ?? Not even China Meck the brand them Wey amy wear a must prinny Bimmer sew fi amy stuff because amy clothes them wack and wicked

18. Rico nuh Inna house buying league him first of to rent him home own apt and stop kotch a gal yard.stop guh through people window guh thief them weed and stop wear and return h&M $20 pants and shirt. Rico don’t even buy him bleaching cream them on time because him white April and may and then black fi June and July. Rico nuh pressure yuh self ur name will be removed from this list until yuh buy yuh first bed Inna america

19. So all these dancehall gal weh live inna dance carry section 8 voucher foodstamp card datz y me naw pay Dem mind wit there fake hype life

20. Only a fool would look on twinny stuff dem an noh kn sah dem fake an mi hear sah she love badman wah beat er a dem tings dah shi love man wah meck fast money .

21. Shushanna always a kotch and when bald head gi her the kotch break she join him in a furnish room gal love class and chat people and don’t have a puss pit for her self and love chat people and dem man and her life sad like wha dem dancehall gal ya sick shushanna have to love man mellisa cause she Mek she claim welfare for her kids when she have prison problem and den want beat her for the food stamp when she ready they all sick stomach all a dem dance rich illegal government assistance theif mama