VAUXHALL TEACHER KILLED

10 thoughts on “VAUXHALL TEACHER KILLED

1. The police need to get that person who wrote that information for questioning he/ she seems to know quite a lot . People like those are the ones who encourages crime POS.

2. RIP Sir and condolences to his family, students, friends and co-worker. I hope the police catch those evil monster roaming the country and killing hard working Innocent people.

1. I said it all the time! Which rectobate man & woman, come together and procreate these viruses and demons.. let them loose on society to become a fuckin thorn in good good people’s life

3. There are some entities roaming this world in flesh calling themselves human, they far from having any humanity in dem.

4. Disgusting set a disgraceful johncrows. All teachers must go on strike especially the teachers of this institution. All Dunkirk residents should be fucking ashamed of themselves if you know who did this and keep quiet. Imagine a educator eeeh people. Muma fi di murders, gal fren fi di murders, sista fi di murders, faada fi di murderas, cuz fi di johncrows. All who related to these virus onu hang onu head Ina shame. Mi hurt and when mi seh mi hurt, mi really bloodclaat hurt, fi see is a outstanding member of society onu really do this to. A person who a nurture some a onu bad breed rassclaate pickney come do this enoh. Onu bloodclaat name FLA fi onu a come demand di man gun eeeh shithouse johncrows, a wah kinda condemn pussy and cocky get onu. Enuff is rassclaate enuff. All who involved must be killed. No damn respect you nastiness don’t have. Den onu careless gal a sing song bout onu waaa gunman Ina onu dirty naaave noh ambition ole. This is what gunman is about kill steal and destroy. Mi hurt bad and if I did live a Dunkirk mi wudnt was not even the worst mongrel dog know a deh mi come from. Nasty dirty Dunkirk gun battyman mi hate onu. Mi hate every gunman onu fi dead. Come kill mi good good teacher. Mi hate onu and who birth onu. Mi naaa write rest in peace cause mi want him spirit fi haunt onu till onu dead ole shit pit onu. All teachers must go on strike fi dis. Send a message to Dem johncrows yah.

5. Comment 1 you call it good! The owner if that watsapp page fi reach a prison. No doubt dem know and instigated in that entire thing. All if dem rwmive by one associate dem fi go prison/dead as a Coconspirator. That message detailed.

RIP to this fine, intelligent black man :kiss :kiss

6. I’m convinced a lot of these youth a yard sell out completely to the devil. This generation is on a different level of meditation (Both male and female).

This nuh natural one bit!

7. I remembered when teachers doctors etc. were held to the standard of respect and maintained a special stature in society! its seems that have all been diminished! dons and criminals are the replacement! our society is worst than devalued!

8. Anonymous 2:04 man/woman I feel your fucking pain inna me belly. What a set a jahncrow eee man… unu go up a the school fi the man gun and when the man wouldn’t turn over the gun unu Kill him… somebody pinch me. The last me check a the bloodclawt man gun so how unu jahncrow come claim it. What a nasty set a parasite ehhh Doah!!!! Is whey them heartless come from. Jamaica affi blow up and make over cause this cannot be real in kill ppl fi every bloodclawt ting whey no belongs to unu!! Why unu red eye so???? When ano fi phone a fi some simple fucking, go kill the ppl dem fi dem ambition nuh??!

Original bubblelikesoup
    Met a whey this grey looking thing come from??